yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Lütfen sorunsal yazmayın lütfen. Böyle sittiri bi kelime yok beni uyuz eden şu günlerde. Sorun diyin Sorun, sorun, sorun. Sorunsal ne ? Sorun olduğundan emin mi değilsin ? Off gece gece. Çok artislik oluyor sorunsal yazınca biliyorum ama yapma boşver.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Sorun olup olmadigi belli değilse sorunsal oluyor işte aslında bire bir aynı değiller yani yanlışsın.
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 CHP İstanbul Milletvekili Cemil Sorunsal
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 İyi de sorun olduğu belliyken bile sorunsal kelimesi kullanılıyor. Hem bi şeyin sorun olup olmadığını bilememekte ayrı bi olay.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 of fatih =( http://galeri.uludagsozluk.com/42/abov-ne-bicim-espri-lan-bu-kacin_47648.jpg
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yildirimokur said: İyi de sorun olduğu belliyken bile sorunsal kelimesi kullanılıyor. Hem bi şeyin sorun olup olmadığını bilememekte ayrı bi olay. de ayrı
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 fede said: yildirimokur said: İyi de sorun olduğu belliyken bile sorunsal kelimesi kullanılıyor. Hem bi şeyin sorun olup olmadığını bilememekte ayrı bi olay. de ayrı "de" nin yeri ayrı be aga. Bunu mu istiodun sabahtan beri ? Bu espriyi mi ? (mi ayrı)
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 -sal -sel ekleri SÖZDE ÖZTÜRKÇECİlerin uydurması bir ek zaten. Sorun ile alakalı Sorunlu vs kullanılabilir. Context'e göre değişir tabi.
fenn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yildirimokur said: Lütfen sorunsal yazmayın lütfen. Böyle sittiri bi kelime yok beni uyuz eden şu günlerde. Sorun diyin Sorun, sorun, sorun. Sorunsal ne ? Sorun olduğundan emin mi değilsin ? Off gece gece. Çok artislik oluyor sorunsal yazınca biliyorum ama yapma boşver.
Öne çıkan mesajlar