7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 chernoda hep heli crash gördüm ama başka haritalarda uçak, araç gibi değişik şeyler de vardı loot da değişiyordu tabii. script yazıp kafalarına göre ekleyebiliyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 SenariouS said: yok abi baltada kafayi tutturabilirsen tek vurusta yattara oluyor insanlar veya zombiler genelde. ama zombieleri cozemedim cidden. Ne kadar kovaliyorlar. Neye tepki veriyorlar anlamadim. Bazen 300 metreden geiyorlar bazen yanlarindan kosarak geciyorum tinlamiyorlar. Evet abi zombilerin ai'si çok kötü. Dediğin gibi 1 km öteden kovalamaya başlayan zombilerde var. Yanından geçtiğinde kılını kıpırdatmayan zombilerde var. Zombileri öldürürken de, Fire ax, (kırmızı balta) zombinin bacağına vursanız bile tek atışta indiriyor. Wooden ax, (normal balta) zombileri 2 vuruşta öldürüyor. Silahların tamamı tek mermide düşürüyor zombileri. İngiliz anahtarı, levhe, bıçak filan varsa baya uğraşırsınız zombileri öldürürken. Zombiler sırt üstü düşerse ölüyor. Yüz üstü düşen zombiler tekrar ayaklanıyor dikkat edin ona da. Bir de zombi sesi bugu var oyunda çok lanet bişey. Her 2dk da zombinin inleme sesi geliyorsa oyunu kapatıp açmanız lazım :d Onun haricinde kuzeyde silah / muhimmat, güney sahilinde de yemek / içecek bulabiliyoruz. Sahilin büyük şehirlerinden çok zor silah bulunabiliyor. Silah yerleri de çoğu sunucu da lootlanmış oluyor zaten. Dağlık ve ormanlık alandaki kasabalardan pek medet ummayın weapon konusunda, anca yemek / su. Elektro da silah çıkan yerler; Mosin ve M4A1 için; http://www.dayzdb.com/map#6.104.130 Handgunlar için; http://www.dayzdb.com/map#6.103.131 http://www.dayzdb.com/map#6.104.127 yiyecek içinde; http://www.dayzdb.com/map#6.104.129 konumundaki markette bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 abi terazini sahlandirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bunun bi ayrı threadi vardı sanki, şunu şunu yaparsanız fps artar falan gibi işe yarar bilgilerin bir arada toplandığı. Onu bulamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 fpsde sorun yok bende hayvan gibi makine var. ama soyle bir sorun var acayip gereksiz ekran kartini kasiyor oyun. Deli gibi isiniyor ekran karti. Bide US serverlarinda daha sesli chati kullanan bir allahin kuluna raslamadim. Bi ayar falan mi yapmak gerekiyor onun icin? HDMIdan aliyorum sesi normal sesler geliyor ama eger baska bir program yuklemek falan gerekiyorsa veya herhangi bir ayar yapmak birisi soyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Gece görüş dürbünü yok di mi şu an oyunda? O da keyifli olurdu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bugün bişey farkettim; pusula hasarlı olunca -hasar miktarına bağlı olarak sanırım- yanlış yönü gösteriyor. sşlgjsdşgj az kalsın kayboluyordum mal alet yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 pazartesi geliyordu patch hani noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 24'ünde çıkacakmış patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 experimental olarak calısıyor patch su anda birkac tane serverda aktif. bu patchin üstüne tekrar bi ekleme yapıp cuma günü vericekler stable olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 buglar düzeltilip, yeni aksesuarlar, yeni materyaller ve var olan materyallerin işlevselliklerini düzeltirlerse herhalde favori oyunum olacak gibi. Nelerin olacağının açıklandığı bir blog var mı? Okuyalım. Arma II DayZ modundan survival hissi alamıyorum nedense. Twitch'te eğlenceli bir tip var lirik diye. Önceden Standalone oynuyordu ama buglardan dolayı Arma II DayZ moduna döndü. İzliyorum onu ara sıra da yok abi Arma II modu çok saçma haggetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/165709-pending-changelog-experimental-branch-031114343/#entry1677908 burda yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 said: - Painting Mosin now supported w/ spraypaint - Added shotgun into loot spawns En çok sevineceğim noktalar bunlar olacak sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 mosini bul, boyayi bul, boya silahi, sonra kullanamadan 0.5m. den düs öl!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 khazadum said: yok abi Arma II modu çok saçma haggetten. Arma 2 modu neden saçma? Oynamadım onu ben, aradaki farklar neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Senden daha hızlı koşan zombiler, ai'si Standalone'den daha kötü olan zombiler, koşuşundaki zombi hissi, sınırsız araçlar, bana tamamen survival hissini kaybettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 khazadum said: Senden daha hızlı koşan zombiler, ai'si Standalone'den daha kötü olan zombiler, koşuşundaki zombi hissi, sınırsız araçlar, bana tamamen survival hissini kaybettiriyor. zombiler senden hızlı kosmuyor, araçların sınırsız olması için dayz modun farklı mod varyasyonlarını oynaman gerekiyor. standalonedaki zombielar zaten su anda dayz moddan gelen placeholderlar etc. katıldıgım tek konu gerzek zombie ai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Abi depar atan zombiler var. Zombiden bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 100 sayfa olmuş burası. Yeni http://forum.paticik.com/read.php?42,7424394 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar