okibye Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bi alphabet song da loxiye söyletek grim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aynen yakalarız rahat gezdiği yerler belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Oyundan 15 dk çıktım , girdiğimde karakter resetlenmiş olarak buldum. Bayağı bir şeyler toplamıştım sabaha kadar. Hepsi gitti. Oluyor mu hep böyle yoksa bana mı denk geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bi kere bana da denk geldi ama bi daha olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Grimnax said: aynen yakalarız rahat gezdiği yerler belli harbi gelin ya saline bag getirin, yada öldürün. siyah beyaz oynuyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ahahahah noldu yemedimi lone wolf. su anda yok saline bagim. yarın hallederiz ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Loxias said: Grimnax said: aynen yakalarız rahat gezdiği yerler belli harbi gelin ya saline bag getirin, yada öldürün. siyah beyaz oynuyorum oyunu Adam gibi full doyur karnını regenle. yok öyle bedava saline bag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Posted Today, 05:06 PM New: Design: Balancing of player spawns (ongoing) Server: Enhanced Server-side security & customization options Design: .357 Magnum Speedloader should now spawn Server: First Person only servers are now supported (Seperate Hive coming later on) Fixed: Design: Player corpses should no longer despawn upon disconnect Server: Respawning should now function properly - in some cases you may have to wait a few seconds. (during high death/respawn times) Design: 357 Magnum spawning fixed alın size deandan yılbası hediyesi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 update geldi mi ki? edik: gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 5-6 tane server var su anda geciolar yavas yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi oyunda health regen var mı onu biliyoruz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 var abi, karakter söylenene kadar içir yedir doluyor babalar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 janis said: Oyundan 15 dk çıktım , girdiğimde karakter resetlenmiş olarak buldum. Bayağı bir şeyler toplamıştım sabaha kadar. Hepsi gitti. Oluyor mu hep böyle yoksa bana mı denk geldi ? abi o bug, bana da arkadaşıma da oldu, 2 kez oyunu kapadım, sonra sağlam haldeyken girdiğim son sunucuya tekrar girdim, karakter aynen geri geldi. inancını kaybetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 O olayın üzerine 10 kez öldüm dirildim. Neyse ki item toplamak çok kolay. Tekrardan cephanelik gibi geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Hackerlar oynatmıyor yine, yeniden. Nasıl, ne zaman halledecekler çok merak ediyorum. Oyunları en hızlı öldüren şey hack zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Bu başka serverdan gelip arkanda spawn olmaya da çözüm lazım, belli bir radius koysunlar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Jim_E_Rustler said: Hackerlar oynatmıyor yine, yeniden. Nasıl, ne zaman halledecekler çok merak ediyorum. Oyunları en hızlı öldüren şey hack zaten. Ne yapıyorlar? Aim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Nerede oldugunu indicator'la görüyolar abi. 3-4 sefer denk geldim. Hani öyle herkes hack değil WarZ saçmalıgı gibi ama. Adamlar senin yerini sürekli biliyor. Hit olayını bilmiyorum var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bu başka serverdan gelip arkanda spawn olmaya da çözüm lazım, belli bir radius koysunlar bari. Nah bugün öyle öldürdü Grimnax'ı köşeye sıkıştırdıgımız adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Valla ben kuzeyde takılıyorum. Güney tarafı CS misali. Millet çatılara pusmuş adam avlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Haydaaaa gene resetlendi lan benim karakter. Nasıl bir bug bu ya.. En son hangi servera girdiğimide hatırlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mod olan dayz halen oynaniyor mu ve standalone ile cok fark var mi? Su an flash sale arma2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 dayz origins var dayz'den 20 gömlek falan üstün olan. o oynanıyor ve o çok iyi. standalone'da gelecek birsürü olay ondan çorma hatta falan. bizim spidee ile oynadığımız server kapandığından beri girmedik bi daha gerçi ama ne zaman baksam 50 kişi olan sörvırlar mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 janis said: Haydaaaa gene resetlendi lan benim karakter. Nasıl bir bug bu ya.. En son hangi servera girdiğimide hatırlamıyorum ki. bazı serverlarda farklı patchli oyun olabiliyor. o yüzden yapıyor olabilir bu problemi. şuan 113925 olması lazım son patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Jim_E_Rustler said: Hackerlar oynatmıyor yine, yeniden. Nasıl, ne zaman halledecekler çok merak ediyorum. Oyunları en hızlı öldüren şey hack zaten. şu olay çok üzücü ya yapımcı genelde üstesinden gelemiyor ve bütün emeğini yiyip bitiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar