Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bacak kırılınca çık gir düzeliye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 silah buluyoruz mermi yok. mermi var silah yok. millet öldürüp duruyor reskill manyağı oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Kendin yazmışsın işte, çare Obi Wan Kenobi diye. Use the Force, malzeme arayacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Vingthor said: bacak kırılınca çık gir düzeliye Evet onu ilk gün biri söylemişti bana da, splint işe yarıyomuş, gelecek için ögrenmiş oldum. Deefib'in işlevini anlamış değilim hala. Epi baygını ayıltıyor zaten, ölüyü mü diriltecek Defib? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Yani gerçek hayatta (sdf) duran kalbi çalıştırmak için kullanılıyor ama oyunda aynı işe yarıyor mudur, hangi koşullarda yarıyordur tam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Full donanım yaptık herhalde, M4A1, Fireax filan. Yeme içmede de sıkıntı yok. :D Pilav için çok uğraştık amma olmadı lanet şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 beyler standalone serverı nasıl kuruluyor gören bilen var mı? gameserverstan fln bahsetmiyorum dedicated kuracam ama bulamadım daha yayınlamadılar galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 moriQ said: silah buluyoruz mermi yok. mermi var silah yok. millet öldürüp duruyor reskill manyağı oldum resmen. 2-3 saatte 3 kişini üstünü baştan aşağı donattık, m4, handgun, bıçak, fireaxe, matara bolca yiyecek, medkitler yedek kurşunlar vs. Güneyin taşra havasından kurtulup kuzeyde kendini toplayıp çeki düzen vermen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Kuzey batu airfield ve onun güneyindeki military base, direk silah deposu. Ama gerçek erkegin silahı Nugget. Nugget heryerden random spawn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Asian power oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi herşeyi anlıyorum da combat bu kadar mı tırt olur ya bi oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 trol heralde hehe git burdan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 haggetten abi, oyunun tepesinde alpha yazıyor zaten hala trollüyorsunuz oyunu ilginçlikler, komiklikler, şakalar filan. Adam duvarın içinden geçen zombiler var diyor. Okuyun bi konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 handcufflayıp rotten bisiler yedirenlerden sıkıldınızmı ? alın size alphabet song ahah http://www.twitch.tv/jahrein/c/3466445 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ahahah çok iyi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 airstrip bastık kardeşimle dün. bir kişiyi yakaladık. elini kelepçeledik gelip harras etmesin diye. önüne de biraz önüne yani anahtarı ile yemek ve su koydum. biri geçerse iste açsın insafına kaldın seni vurmayacam friendly davranıyorum dedim. küfretti. zorlarsan sen de anahtarı alıp açarsın dedim. SOB dedi bana. onu demeseydi şaka yapıyordum giderken açacaktım. SOB diyince açmadan lootlayıp çıktım. acaba ne oldu adam merak ettim. EDIT: olm hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim grimnax o video nedir sldkfjskldfjlskdfjsldkşfjsdklfjsdkfşl büroda koptum sekreter bana baktı ne oluyor diye slkdfjskşldfjklsdkşfmskd adam PİRİNÇ e ne sevindi aga ldskjfksldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Grimnax said: handcufflayıp rotten bisiler yedirenlerden sıkıldınızmı ? alın size alphabet song ahah http://www.twitch.tv/jahrein/c/3466445 oyunu oynamıyorum ama şu olay cidden güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 of bugün tek başıma acayip eğlendim. chernoda biraz dolaştıktan sonra balota air a gidip item toplayayım dedim. barracksdan çanta ve m4 bulduktan sonra tentlere yol aldım. tentleri gezerken bir adamla yüz yüze gelip ateş etmeye başladık. ben adamı öldürdüm. dolaşırken silah sesleri duydum ve "friendly im getting out" diye bağırıp çadırdan çıktım, çıkar çıkmaz öldürdüler. bi baktım balota da spawn olmuşum koşa koşa adamları aramaya gittim. ilerden görüp biraz izledikten sonra, bir çadırın içinde yakalayıp yumruklamaya karar verdim. çadırda yakaladığımda yanında arkadaşı yemek yiyordu. ben yumrukla yemek yiyene giriştim. yemek biter bitmez yere yığıldı, silahını alıp biraz ileri koştum. yerden kalkan arkadaşını kendi m4üyle öldürdüm. beni öldüren götüde kaçarken arkasından sıkarak öldürdüm. teknik olarak 2 adamı yumrukla indirmiştim. çadırların orda pusup adam beklerken benim adam susadı. ama ekran gri, kan falan kalmamış vücutta. nasılsa ölücez diyip balotaya gittim. suyumu içtikten sonra airfieldda arzuladığım ölüme ulaşabileceğimi düşündüm. tekrar tentlerin gezerek, doğudan girince hava gözlemin orada bir adamı koştururken gördüm. 2-3 dklık bir izleme/yaklaşmadan sonra merdivene çıkarken yakalayıp öldürdüm. adamdan çıkan mosin ile çantamdaki scope u birleştirip mosin kullanmaya karar verdim. mosin ile airfield ı gören bi tepeye yattıktan sonra 5 adam indirdim, bunlardan çıkan su ve yiyecekle tepe noktada takıldım bir süre daha. sonlara doğru arkamda bir şarjör değiştirme sesi duydum, arkaya doğru biraz yürüyünce bir adamla göz göze geldik, tam tetiği çekecektim ki logout oldu. muhtemelen daha yeni girmişti. tldr; bundan önce ortalama KD Ratiom 2:1 falandı heralde. ölmek isterken 10:0 suanda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Okurken bi serinlik geldi. Kamekhadan meltem mi esti nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bütün serverlarda bi problemmi var nedir hangi servera girsem zincir çıkıyo ak ya. sürekli düşüuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 http://www.twitch.tv/jahrein/c/3466445 adfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 @Loxi: Peki 3 zencinin elleri kelepçeleyip, ortada mandingo dövüşü yaptırıp, kazanana kaybenlerin kanını enjekte ettiniz mi? Bunun için 3 saat harcadıgım için hayatımdan tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Loxias said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 varsa şekliniz balotaya bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 alırım aklını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar