Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

moriQ said:

silah buluyoruz mermi yok. mermi var silah yok. millet öldürüp duruyor reskill manyağı oldum resmen.

2-3 saatte 3 kişini üstünü baştan aşağı donattık, m4, handgun, bıçak, fireaxe, matara bolca yiyecek, medkitler yedek kurşunlar vs.

Güneyin taşra havasından kurtulup kuzeyde kendini toplayıp çeki düzen vermen lazım.

Sosyal ağlarda paylaş

airstrip bastık kardeşimle dün. bir kişiyi yakaladık. elini kelepçeledik gelip harras etmesin diye. önüne de biraz önüne yani anahtarı ile yemek ve su koydum. biri geçerse iste açsın insafına kaldın seni vurmayacam friendly davranıyorum dedim. küfretti. zorlarsan sen de anahtarı alıp açarsın dedim. SOB dedi bana. onu demeseydi şaka yapıyordum giderken açacaktım. SOB diyince açmadan lootlayıp çıktım. acaba ne oldu adam merak ettim.

EDIT: olm hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim grimnax o video nedir sldkfjskldfjlskdfjsldkşfjsdklfjsdkfşl büroda koptum sekreter bana baktı ne oluyor diye slkdfjskşldfjklsdkşfmskd adam PİRİNÇ e ne sevindi aga ldskjfksldf
Sosyal ağlarda paylaş

of bugün tek başıma acayip eğlendim.

chernoda biraz dolaştıktan sonra balota air a gidip item toplayayım dedim. barracksdan çanta ve m4 bulduktan sonra tentlere yol aldım. tentleri gezerken bir adamla yüz yüze gelip ateş etmeye başladık. ben adamı öldürdüm. dolaşırken silah sesleri duydum ve "friendly im getting out" diye bağırıp çadırdan çıktım, çıkar çıkmaz öldürdüler.

bi baktım balota da spawn olmuşum koşa koşa adamları aramaya gittim. ilerden görüp biraz izledikten sonra, bir çadırın içinde yakalayıp yumruklamaya karar verdim. çadırda yakaladığımda yanında arkadaşı yemek yiyordu. ben yumrukla yemek yiyene giriştim. yemek biter bitmez yere yığıldı, silahını alıp biraz ileri koştum. yerden kalkan arkadaşını kendi m4üyle öldürdüm. beni öldüren götüde kaçarken arkasından sıkarak öldürdüm. teknik olarak 2 adamı yumrukla indirmiştim.

çadırların orda pusup adam beklerken benim adam susadı. ama ekran gri, kan falan kalmamış vücutta. nasılsa ölücez diyip balotaya gittim. suyumu içtikten sonra airfieldda arzuladığım ölüme ulaşabileceğimi düşündüm. tekrar tentlerin gezerek, doğudan girince hava gözlemin orada bir adamı koştururken gördüm. 2-3 dklık bir izleme/yaklaşmadan sonra merdivene çıkarken yakalayıp öldürdüm. adamdan çıkan mosin ile çantamdaki scope u birleştirip mosin kullanmaya karar verdim. mosin ile airfield ı gören bi tepeye yattıktan sonra 5 adam indirdim, bunlardan çıkan su ve yiyecekle tepe noktada takıldım bir süre daha.

sonlara doğru arkamda bir şarjör değiştirme sesi duydum, arkaya doğru biraz yürüyünce bir adamla göz göze geldik, tam tetiği çekecektim ki logout oldu. muhtemelen daha yeni girmişti.

tldr; bundan önce ortalama KD Ratiom 2:1 falandı heralde. ölmek isterken 10:0 suanda =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...