Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vingthor said:

ceset yok olmadığı anda ciddi oyunculuğu beline kadar vereceğim oyunun

bide sörvır hopping bitince falan

dün ben hopping yapan şerefsizi yumrukla öldürdüm
adam çıkamıyoduda sıkışmış. salak baltasını kullansa tek vuruşta indirecek halbuki
en son "biiitchhhh" diye bağırıyodu ahahahah
Mesaj tarihi:
bu arada arada sırada duyduğumuz zombi sesleri ile ilgili birisi şey demişti dün, yerin dibine giren zombi. o yüzden göremiğyoruz vs diye. yani onlarda çıkamıyo dipten zaten
ama dün paranoyak oldum ben bi ara baya
Mesaj tarihi:
_Rave said:

oh eyw blur çözüldü en azından.''your stomach full'' demesi için ekranda hungry-thirsty yazısı olmasa bile yemeye içmeye devammı etmek lazım?

evet. full yazdıktan sonra devam edersen bu sefer kusmaya başlıosun orda durmak lazım.
Mesaj tarihi:
kermit said:

ya ormanda çayırda koşarken geliyosa bugdan kaynaklı
ama sen yinede arkana bak tabi
şehirdeyken sesi bile gelmeden bazen zaten arkanda bitiyo asdhklgasd

duvardan geçmeleri çok sakat. sıkışık bina içinde dolanırken duvarından içinden zombie zart die yapışıo yakana o yüzden bina içinde ses duyunca daha da sakat.
Mesaj tarihi:
ya olur o kadar alfada
duacıyızki az zombi koymuşlar
dayz mod'da her bina başına 3 zombi spawn olurdu. sadece içine girilebilir bina başına 3 zombi. elektroda 40 bina olsa içine girilen 120 zombi şehirde dolaşıyo olurdu bide o yönden bakmak lazım.
bunada şükür
Mesaj tarihi:
ceset yokolma işini halletmişlermi?

Demin chernoda bi çatıdan adam indirdim.aşşa lootlamaya giderken zombiler kovaladı onları öldürdüm,bandaj yaptım,yaraları temizledim.gittim adam hala yerinde lootladım üstüne kanını bile çektim.adam duruyodu hala yerinde.
Mesaj tarihi:
sadece kurşunla öldürdüğün cesetler gidiyor da olabilir.

ben balta ile öldürdüğüm cesetlerde kaybolma problemi denk gelmedi hiç.

ama mesela bazen itemları yere bırakıosun kayboluo, bıraktığım yerin görüş alanından çıkıp, tekrar geliorum. kaybolan item yerde duruo.
bununla da alakalı olabilir belki
Mesaj tarihi:
yere atınca bazen baya zaman alıyor yerde çıkması başında bekle çıkıyor illa, arada çantada da bug oluyor çantada konserve veya mermi pakedi falan açtığımda kayboluyordu slotlarla oynayınca düzeldi.
Mesaj tarihi:
Oyunu aldım...Valla pişman oldum..Çalışan,akşam oynayan adam almasın..Oyun akşamları gerçekten akşam emenike,harbi emenike,oyunda gün yüzü görmedim sdadasdsada
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...