_Rave Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 oh eyw blur çözüldü en azından.''your stomach full'' demesi için ekranda hungry-thirsty yazısı olmasa bile yemeye içmeye devammı etmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Vingthor said: ceset yok olmadığı anda ciddi oyunculuğu beline kadar vereceğim oyunun bide sörvır hopping bitince falan dün ben hopping yapan şerefsizi yumrukla öldürdüm adam çıkamıyoduda sıkışmış. salak baltasını kullansa tek vuruşta indirecek halbuki en son "biiitchhhh" diye bağırıyodu ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bu arada arada sırada duyduğumuz zombi sesleri ile ilgili birisi şey demişti dün, yerin dibine giren zombi. o yüzden göremiğyoruz vs diye. yani onlarda çıkamıyo dipten zaten ama dün paranoyak oldum ben bi ara baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tamda bu zombi sesi nerden geliyor lan diyodum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ya ormanda çayırda koşarken geliyosa bugdan kaynaklı ama sen yinede arkana bak tabi şehirdeyken sesi bile gelmeden bazen zaten arkanda bitiyo asdhklgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 _Rave said: oh eyw blur çözüldü en azından.''your stomach full'' demesi için ekranda hungry-thirsty yazısı olmasa bile yemeye içmeye devammı etmek lazım? evet. full yazdıktan sonra devam edersen bu sefer kusmaya başlıosun orda durmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kermit said: ya ormanda çayırda koşarken geliyosa bugdan kaynaklı ama sen yinede arkana bak tabi şehirdeyken sesi bile gelmeden bazen zaten arkanda bitiyo asdhklgasd duvardan geçmeleri çok sakat. sıkışık bina içinde dolanırken duvarından içinden zombie zart die yapışıo yakana o yüzden bina içinde ses duyunca daha da sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ya olur o kadar alfada duacıyızki az zombi koymuşlar dayz mod'da her bina başına 3 zombi spawn olurdu. sadece içine girilebilir bina başına 3 zombi. elektroda 40 bina olsa içine girilen 120 zombi şehirde dolaşıyo olurdu bide o yönden bakmak lazım. bunada şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ceset yokolma işini halletmişlermi? Demin chernoda bi çatıdan adam indirdim.aşşa lootlamaya giderken zombiler kovaladı onları öldürdüm,bandaj yaptım,yaraları temizledim.gittim adam hala yerinde lootladım üstüne kanını bile çektim.adam duruyodu hala yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 respawn dememiş olabilir belki ben tam anlamadım o olayı respawn demediğin zaman sanırım gitmiyo. dediğin anda yokoluyo ceset yamuluyomuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yok ya demin birini öldürdüm ceset yere düştü yerde ölü vaziyette kaymaya başladı öyle kayaraktan kayboldu asdfasdf kovaladım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 sadece kurşunla öldürdüğün cesetler gidiyor da olabilir. ben balta ile öldürdüğüm cesetlerde kaybolma problemi denk gelmedi hiç. ama mesela bazen itemları yere bırakıosun kayboluo, bıraktığım yerin görüş alanından çıkıp, tekrar geliorum. kaybolan item yerde duruo. bununla da alakalı olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=vRCpORLBowk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yere atınca bazen baya zaman alıyor yerde çıkması başında bekle çıkıyor illa, arada çantada da bug oluyor çantada konserve veya mermi pakedi falan açtığımda kayboluyordu slotlarla oynayınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Destiny buna da mı sarmış. iyiymiş video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=8F4iM7jFwmA şu çok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Oyunu aldım...Valla pişman oldum..Çalışan,akşam oynayan adam almasın..Oyun akşamları gerçekten akşam emenike,harbi emenike,oyunda gün yüzü görmedim sdadasdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 UK yada GB serverları dene gece onlar gündüz oluodu yanlıs hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Teşşekürler..işe yaradı..yumruğu default keys settings'de ne ile atıyoruz?..Rambo on the way dsadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Bu mutluluk mazide kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ne sıktılar götümüze haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 2 tanesini elemeden inmedik ama aşağı birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yol boyuncada ölüm timi olarak gezdik. diğer sefere daha organize oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 başka oynayan yok mu bu akşam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar