KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 varmı bi babayiğit bana yardım edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Editor said: aente said: yarın falan almayı düşünüyordum oyunu, şu hack olayını gördüm ve durdum direk. önümüzdeki hafta ne çözüm getirecekler ona göre bekleyip göreyim. hile olayı warz'ye dönerse allahZ de olsa oyun gg gözümde. Daha beteri var da :) Mesela şöyle söyliyim size Salaklar Server cvar ları client executable yapmışlar Yanı Bi scriptle adamın yanına ışınlanıp... Anında Adamın elindeki silahı alabilir çantasını soyabiliyorsun filan :) GOD mod açabiliosun Uçabiliosun hmmm Noclip te var... + Oyundaki tüm itemları Create edebiliyorsun. Şuan için sadece VAC3 Güvenlik sistemi var oda steamin pek public inject yapmadıktan sonra anlamaz ... Yani başta sistemi yaptıkları hata çok belli bunu nasıl düzeltiler bilemiyorum... Kısacası Clienttan server komutları yollayabiliyorsun ;) abi gir foruma yaz işte early alpha oyun, o şekilde bırakmayı planlamıyorlar olabilir, oyun tasarlıyor adamlar daha, developing kısmı bile denemez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dayz mode'da da vardı bu dediklerin. Arma ile ilgili bir mesele sanıyorum büyük ihtimalle de farkındalar durumun. Hatta yamulmuyorsam dean hall da bahsediyordu bi sunumunda düzeltilmesi gereken şeyler olarak, zaman göstercek tabii de bir warz faciası beklemiyorum kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 imamizer said: Almadın mı hala abi seni bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi lol 5dk pcnin başından kalktım kapıyı açmak için,karakteride saklamıştım.Bi geldim iki tane tip beni kelepçelemiş,yatırmış kanımı sömürüyo.Millet vampire bağlamış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi oyunda AFK detection var, ya adam geliyor ya zombi geliyor 2 saniye bakmazsan. Kafayı yedirtir insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 chernonun kuzeyinde nadezhdino mu ne var oraya yakın olan varsa bir ses etsin, saline bascak biri lazım ölmüşlerin hatrına :). var bende herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ekle beni steamdan gelip kurtarim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Xaenin said: Abi oyunda AFK detection var, ya adam geliyor ya zombi geliyor 2 saniye bakmazsan. Kafayı yedirtir insana. ya bıragh ahah shotgun koymamış adam oyuna. onu mu uğraşıp ekledi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Xaenin said: imamizer said: Almadın mı hala abi seni bekliyorum. almadım daha. bu haftasonu alabilirim. kan alıyorlar şu an benden iş/okul el birliliğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 arcane said: Xaenin said: Abi oyunda AFK detection var, ya adam geliyor ya zombi geliyor 2 saniye bakmazsan. Kafayı yedirtir insana. ya bıragh ahah shotgun koymamış adam oyuna. onu mu uğraşıp ekledi yani. shotgun yokmu harbiden ya? Okadar 40 tane fişek birikti mosin ile dabancada mermi yok.Shotgun arıyorum deli gibi etrafta.Hiç uğraşmıyım ozaman bide benim ekranın rengi kaçtı birazda blur var.Fazla kan kaybettiğimdeki halinde yani ekran ama şuan turp gibi eleman.bunu geçirmenin yolu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 saline solusyon kullan. ya da kan cek birinden ama once kendi kanınla adamın kanının uyuşması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kısaca bi arkadaşının yanında öl, yeniden doğup oraya koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Esh said: kısaca bi arkadaşının yanında öl, yeniden doğup oraya koş. bunu sakın yapma cesetler yokoluyor haha. saline bag bulabilirsen yardımcı olurum basmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ceset yok olmadığı anda ciddi oyunculuğu beline kadar vereceğim oyunun bide sörvır hopping bitince falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 beta patch var su anda steamda 925 ama changelog fln bulamadım. serverda yok zaten test etmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 saline bag vardı.gömücülükten inventory dolunca attım işe yaramaz diye.iki tane first aid kit var ama bi yararı olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kitin içindekilere baglı ama sanmıyorum içinde saline bag olucagını bi kontrol et istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 arcane said: Xaenin said: Abi oyunda AFK detection var, ya adam geliyor ya zombi geliyor 2 saniye bakmazsan. Kafayı yedirtir insana. ya bıragh ahah shotgun koymamış adam oyuna. onu mu uğraşıp ekledi yani. YA HIYAR TABİ Kİ KOYMADI MÜBALAĞA YAPIYORUM OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yok şırınga,bandaj,blood pack bide starter kit var içlerinde.ama karnım tok suyum var.Zamanla rejenere oluyosa kasmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hea son patchta regen fixlenmişti ama ben pek göremedim cok yavas isliyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi karnın toksa ve susuz değilsen yavaş yavaş regenliyo dediler, yemek yiyince de regenliyo dediler ben dün dünyaları yiyip içtim hala ah uh diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 o ah uh lar duyuluyo uzaktan bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Xaenin said: Abi karnın toksa ve susuz değilsen yavaş yavaş regenliyo dediler, yemek yiyince de regenliyo dediler ben dün dünyaları yiyip içtim hala ah uh diyordu. yok abi geçiyo o ah uh bi süre sonrada bende renkler siyah beyaza yakın derecede soluk.Hani fosforlu turuncu çantam bile gözüme batmıyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dün turuncu sick olmuştu karakter tam da mosin bulduktan sonra gene gebercez diodum. siyah beyaza döndü ekran bir süre sonra antibiyotik, vitamin filan bi şekilde sick geçti, ama kan kaybındna siyah beyazdı heryer. 5-6 kutu soda 6 konserva yedikten sonra ekranda karnın doydu yazısını gördükten bi 10-15 dakka sonra renkler geri geldi. kanın hızlı dolması için your stomach is full gibi bir yazıyı ekranda görene kadar yemeniz ya da içmeniz gerekiyor. blur problemi yaşayanlar için ise eğer zombie size vurduysa ekran blur oluyor ya da random olarakda bazen bekran blur efekti ile kalıo. blur olayını çözmek için de esc-> video options'a girip çıkmanız gerekio sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar