Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Editor said:

aente said:

yarın falan almayı düşünüyordum oyunu, şu hack olayını gördüm ve durdum direk. önümüzdeki hafta ne çözüm getirecekler ona göre bekleyip göreyim. hile olayı warz'ye dönerse allahZ de olsa oyun gg gözümde.

Daha beteri var da :)

Mesela şöyle söyliyim size

Salaklar Server cvar ları client executable yapmışlar Yanı
Bi scriptle adamın yanına ışınlanıp... Anında Adamın elindeki silahı alabilir çantasını soyabiliyorsun filan :) GOD mod açabiliosun Uçabiliosun hmmm Noclip te var...

+ Oyundaki tüm itemları Create edebiliyorsun. Şuan için sadece VAC3 Güvenlik sistemi var oda steamin pek public inject yapmadıktan sonra anlamaz ...
Yani başta sistemi yaptıkları hata çok belli bunu nasıl düzeltiler bilemiyorum...

Kısacası Clienttan server komutları yollayabiliyorsun ;)

abi gir foruma yaz işte early alpha oyun, o şekilde bırakmayı planlamıyorlar olabilir, oyun tasarlıyor adamlar daha, developing kısmı bile denemez yani.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Xaenin said:

Abi oyunda AFK detection var, ya adam geliyor ya zombi geliyor 2 saniye bakmazsan. Kafayı yedirtir insana.

ya bıragh ahah shotgun koymamış adam oyuna. onu mu uğraşıp ekledi yani.

shotgun yokmu harbiden ya? Okadar 40 tane fişek birikti mosin ile dabancada mermi yok.Shotgun arıyorum deli gibi etrafta.Hiç uğraşmıyım ozaman

bide benim ekranın rengi kaçtı birazda blur var.Fazla kan kaybettiğimdeki halinde yani ekran ama şuan turp gibi eleman.bunu geçirmenin yolu varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Abi karnın toksa ve susuz değilsen yavaş yavaş regenliyo dediler, yemek yiyince de regenliyo dediler ben dün dünyaları yiyip içtim hala ah uh diyordu.

yok abi geçiyo o ah uh bi süre sonrada bende renkler siyah beyaza yakın derecede soluk.Hani fosforlu turuncu çantam bile gözüme batmıyo artık
Sosyal ağlarda paylaş

dün turuncu sick olmuştu karakter tam da mosin bulduktan sonra gene gebercez diodum. siyah beyaza döndü ekran bir süre sonra antibiyotik, vitamin filan bi şekilde sick geçti, ama kan kaybındna siyah beyazdı heryer.

5-6 kutu soda
6 konserva yedikten sonra ekranda karnın doydu yazısını gördükten bi 10-15 dakka sonra renkler geri geldi.

kanın hızlı dolması için your stomach is full gibi bir yazıyı ekranda görene kadar yemeniz ya da içmeniz gerekiyor.

blur problemi yaşayanlar için ise eğer zombie size vurduysa ekran blur oluyor ya da random olarakda bazen bekran blur efekti ile kalıo.

blur olayını çözmek için de esc-> video options'a girip çıkmanız gerekio sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...