Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Rapor sistemi + admin
tutacaklar bitecek. Rapor geldiği zaman, admin gidecek "cs" spec kafası görecek herifin gözünden (xray lı felan).
Ayrıca mermi istatislikleri felan olacak. Iskalaması gereken yerden tüm mermileri vuruyorsa banı yiyecek :P

neyse göreceğiz bakalım hack den nasıl darbe yiyecekler. Bu oyunda da hack acıtır arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı o deilde mis gibi et düzdüm bi electro ya bakim dedim zombi horde buldum öldüm. okadar yol kostuydum..

sonra dirildim, havaalanına geçtim, deli loot cıktı orda baya armed oldum... gittim kostum kostu. bi binada merdiven cıkaken laga geldi hoppp havaya uctumm yere cakıldım öldüm...

sonra dirildim. cherno yakınlarıdaydım dedim bari sehrde yicek bulup gidiyim, iki adama ras geldim, loot vediler silah verdiler birlikte elektro ya gectik, tama damlardan ayrılıp sahilden devam edicem, catıya pusmus 4 eleman catır cutur aldı bizi....

allam cıldırcam ben kuzeye gidemiyorum ama kuzeye gitmek istiyorum güneyin allah belasını versin...
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

yarın falan almayı düşünüyordum oyunu, şu hack olayını gördüm ve durdum direk. önümüzdeki hafta ne çözüm getirecekler ona göre bekleyip göreyim. hile olayı warz'ye dönerse allahZ de olsa oyun gg gözümde.

Daha beteri var da :)

Mesela şöyle söyliyim size

Salaklar Server cvar ları client executable yapmışlar Yanı
Bi scriptle adamın yanına ışınlanıp... Anında Adamın elindeki silahı alabilir çantasını soyabiliyorsun filan :) GOD mod açabiliosun Uçabiliosun hmmm Noclip te var...

+ Oyundaki tüm itemları Create edebiliyorsun. Şuan için sadece VAC3 Güvenlik sistemi var oda steamin pek public inject yapmadıktan sonra anlamaz ...
Yani başta sistemi yaptıkları hata çok belli bunu nasıl düzeltiler bilemiyorum...

Kısacası Clienttan server komutları yollayabiliyorsun ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...