Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Rapor sistemi + admin tutacaklar bitecek. Rapor geldiği zaman, admin gidecek "cs" spec kafası görecek herifin gözünden (xray lı felan). Ayrıca mermi istatislikleri felan olacak. Iskalaması gereken yerden tüm mermileri vuruyorsa banı yiyecek :P neyse göreceğiz bakalım hack den nasıl darbe yiyecekler. Bu oyunda da hack acıtır arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yarın falan almayı düşünüyordum oyunu, şu hack olayını gördüm ve durdum direk. önümüzdeki hafta ne çözüm getirecekler ona göre bekleyip göreyim. hile olayı warz'ye dönerse allahZ de olsa oyun gg gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Vingthor said: Ben boyle insanlarin cocuguna kaymak istiyorum o ssteki benim kardeş laflarına dikkat edersen sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ving nerdesin panpa ya, bu kazmalar bi stalisobora çıkamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 balta buldum oyunda o kadar mutluyum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Herkes umarım hala sahilde oynamıyordur, en güzel, beklenmedik combatlar daglarda, kuzeylerde beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 oturdum canned beans açtım evde sırf şu oyundan etkilenip. hayır en başta niye aldım o da sırf bu kafalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bende geçen canned beansle canned tuna karıştırıp yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 osuruğun ne iğrenç kokmuştur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Esh said: ving nerdesin panpa ya, bu kazmalar bi stalisobora çıkamadılar. şimdi geldim eve daha izmirdeydim. yarın ebelerine akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 staryde askeri çadırları kim kaldırdı lan bubama kim vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 sabah sabah noluyo lan, git çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hacı o deilde mis gibi et düzdüm bi electro ya bakim dedim zombi horde buldum öldüm. okadar yol kostuydum.. sonra dirildim, havaalanına geçtim, deli loot cıktı orda baya armed oldum... gittim kostum kostu. bi binada merdiven cıkaken laga geldi hoppp havaya uctumm yere cakıldım öldüm... sonra dirildim. cherno yakınlarıdaydım dedim bari sehrde yicek bulup gidiyim, iki adama ras geldim, loot vediler silah verdiler birlikte elektro ya gectik, tama damlardan ayrılıp sahilden devam edicem, catıya pusmus 4 eleman catır cutur aldı bizi.... allam cıldırcam ben kuzeye gidemiyorum ama kuzeye gitmek istiyorum güneyin allah belasını versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ağlıcam lan nolur, biri aksama girsin cherno civarlarına benle yürüsün bi iki rice neyim versinde gideyim beni elektronun sonrasına kadar gecirsin nolur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 keriz gibi ana yoldan gitme hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 sene 2014 nickte alt çizgi mi kaldı ya.. iSyAnKaR_SeRsErİ_007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi bu adamın anlatıkları niye bana bu kadar yabancı su anda ahah et dedi zombie horde fln dedi anlamıyorum baska oyunlarmı oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Esh said: sabah sabah noluyo lan, git çalış yok lan akşam ordaydım çadırlar yoktu. önceden orda çadırlar vardo hıamnıa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 GRİMNAX bro et met yanlış yazmısım.horde da 4 dene zombi. hiçbiyere sapmasam acmdan ölüyorum.. köylere baksam sehirlere falan, kursunlara geliyorum... ana yoldan gitmiyorum la ben... bahtsızım bahtsız.. cünüp desen adamı kırk kere suya soktum cıkardım öle yola girdim..gene öldüm .hacı =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dağda bayırda bi çiftliğin 2.katından düştüm, kemiklerim kırıldı.orda hayatta bulamam iğne falan.sürüklene sürüklene de gidilmez.te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 aente said: yarın falan almayı düşünüyordum oyunu, şu hack olayını gördüm ve durdum direk. önümüzdeki hafta ne çözüm getirecekler ona göre bekleyip göreyim. hile olayı warz'ye dönerse allahZ de olsa oyun gg gözümde. Daha beteri var da :) Mesela şöyle söyliyim size Salaklar Server cvar ları client executable yapmışlar Yanı Bi scriptle adamın yanına ışınlanıp... Anında Adamın elindeki silahı alabilir çantasını soyabiliyorsun filan :) GOD mod açabiliosun Uçabiliosun hmmm Noclip te var... + Oyundaki tüm itemları Create edebiliyorsun. Şuan için sadece VAC3 Güvenlik sistemi var oda steamin pek public inject yapmadıktan sonra anlamaz ... Yani başta sistemi yaptıkları hata çok belli bunu nasıl düzeltiler bilemiyorum... Kısacası Clienttan server komutları yollayabiliyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 çok biliyosan düzel hacı;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 zipzip said: dağda bayırda bi çiftliğin 2.katından düştüm, kemiklerim kırıldı.orda hayatta bulamam iğne falan.sürüklene sürüklene de gidilmez.te allam relog atınca düzeliyor simdilik kırık bacak fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ooo süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hatta geçen gün başıma geldi. kividen zehirlenmiştim. çıktım girdim düzeldi. belkide bana denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar