Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 3 bilemedin 4 max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Loxias said: 4 kişiyle tribe giriliyor EVİN ARKASINDAN ÇIKAN KİM BİZDEN Mİ VURUYORUM BAK şeklinde. 5-6 kişi hiç koordine olunmaz Abi ona göre uniforma olayı felan yapamıyor musun craftlarla ? ne biliyim senden olanlar koluna ip bağlar kırmızı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 şehirdeyken en iyisi bence 2. kendinden ve birbaşkasından sorumlusun. gözünün önünde tutmak vs kolay oluyor. 3 kişi olacaksa da beraber oynamaya alışık tipler olmalı. geyik için sayı sınırı yok =) reampage said: Loxias said: 4 kişiyle tribe giriliyor EVİN ARKASINDAN ÇIKAN KİM BİZDEN Mİ VURUYORUM BAK şeklinde. 5-6 kişi hiç koordine olunmaz Abi ona göre uniforma olayı felan yapamıyor musun craftlarla ? ne biliyim senden olanlar koluna ip bağlar kırmızı filan. şuan craft yok. herkesin tipide aşağı yukarı aynı diyebilirim armed durumdaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 araç umarım sadece araba olmaz.motosiklet çok güzel olur oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Nasıl oyun güzel mi, alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 mulgear6 said: indirime girer mi ki bu ?daha 1 yil alpha'da olacagindan girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 çıktı çıkalı steam'in bir numarası adam indirim yapar mı ayrıca official açıklama var oyun release'de daha pahalı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bi denemek istiyorum bilgisayarımdaki performansını korsanını denemek için indirsem çalışır mı acaba ona göre alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 var mı ki korsanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 gördüm torrentte de saçma geldi belki wowdaki gibi salak salak private server hedesi vardır neyse ya olan birinin steam accountunu alır bi iki saat denerim en kötü almadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 mulgear6 said: bi denemek istiyorum bilgisayarımdaki performansını korsanını denemek için indirsem çalışır mı acaba ona göre alıyım 3 yıllık, hp dv 6 serisi laptop ile normal ayarlarda ambient occlusion kapalı akıcı oynayabiliyorum. tost makinesiyle takılmıyorsan al sorun olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 3 yıllık hp laptop diyince birşey anlaşılmıyo, telefon mu bu? config'i yazaydın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi bir 30dk lık video izledim. bu kadar hype'a değecek bişey göremedim ya, ben mi yanlıs baktım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 i7 2630qm 2.00 cpu/ ati hd 6770 m / 8 gb ram. dv 6 serisi abi işte akıcı oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bende birkaç video izledim. micle yakındakilerle konuşabilme olayı oyuna farklı bir tat katmış onun dışında işte mekanın acımasız olması, keşif falan olayları ilgisini çekiyor milletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 mic'de yabancıların yanında türkçe konuşma en trol şey silah zoruyla tutarken, resmen strese giriyor adamlar, hissediyorsun km öteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 http://s7.directupload.net/images/131224/jehrlzza.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 o ne fantazi bi foto ya, hem m4 hem mosin en iyi hack olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ya bu kadar erken hack çıkmayaydı iyidi, şimdi fixleyecekler diye gelecek patchler gecikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 public vermiyorlar şuan kimse... kendi yazdıkları genelde onlarda pek fixlenmez şuan mesela direkt adam gördünmü adamın arkasına teleport oluosun filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 hack kullanan ''beyinsizleri'' hiç anlamıyorum cidden ya. ulan oyundan zevk almak için oynuyorsun, zevk almak için bir kamyon para veriyorsun. sonra hack kullanıp aldıgın zevki yok ediyorsun. cok meraklıysan oyuna verceğin para ile gidip 'yılın en iyi oyuncusu' oscar heykeli yaptır kendine tüm gün ona bak, en ufak fark yok arada cunku. kendini parmaklamak sadece. bak yine hack görünce içimdeki nefreti kustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Editor said: http://s7.directupload.net/images/131224/jehrlzza.png Mal gibi süngüyü takmış Nugget'a bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 havada uçak kuşu bile görüo adam askjfaslkfsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ben boyle insanlarin cocuguna kaymak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar