Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

adam hey you dedi sağa sola baktım adamı gördüm el salladım. tüfeği vardı i am friendly i mean no harm dedim. me too look deid vurdu itin doğurduğu

ama neyse iyi loot yaptım yerime geldim attack vest le military helmet buldum çanta manta m4 umu da aldım suyum pirincim herşeyim var... sşdkfsmldf
Sosyal ağlarda paylaş

fabulosoguy biraz şans bide harita kullan mutlaka http://dayzdb.com/map

bir de, cok acıktan gitmeyin. güney daha kalabalık. ben kimi görsem güney sahillerinde yada chern nun batısındaki o sahildeki havaalanında.

orda orta derece lot var, ama hep dolu. sana tavsiyem biraz sehirlerden uzakta takılın köy öy lottoplayın
, mosin falan bulursunuz. bulunca onları ya bilindik yerlerde sote kurun.biraz banditlik ama, en azından sansınız yaver giderse eli ayağı toparlarsınız.

bir de bence patideki arkadaslar biyerde safe house yapmak falan lazım. sıf paticiler için. de işte herkese güvenilmioki. bilmiorm.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

ne bileyim abi işte bir server belirleyelim oraya girelim sürekli o da olur..

abi aynı servera girmek gayet kolay niye büyüttünüz anlamadim hehe. private hivelar gelicek o vakit düsünülebilir oyle birsey ama su anda hicbir anlamı yok yani kendi serverinin olmasının. ha patiler ile oynamak istiyorsan steamdan join at bulus bi sekilde hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...