Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 aheh göktürk abi agır cenabetsin ne diim. elimde saline ile yardırdım chernodan balotaya acıktan sprint ile sorun cıkmadı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 adam hey you dedi sağa sola baktım adamı gördüm el salladım. tüfeği vardı i am friendly i mean no harm dedim. me too look deid vurdu itin doğurduğu ama neyse iyi loot yaptım yerime geldim attack vest le military helmet buldum çanta manta m4 umu da aldım suyum pirincim herşeyim var... sşdkfsmldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 üç gündür yollardayım bende sahilde ne yol yaptım.. cherno elektro derken... o değilde heli crash site buldum tam elektronun ilersinde bataklıkta, lootlayamadım ona yanarım 8 kisilik bi grup birbirini vuruyordu orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 sen dayz mod oynuyor olmayasın ? heli crash derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yok yok baya helicopter dusmus mıllet uzerınde bıbırını yıyordu. kıyıdan kıyıdan kosmaya devam ettim bende bulasmadım. güneybatıdaki military base giderken de bitane daha görmüştüm. bipoh yoktu ama onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 2 arkadaş 20 saat played oldu. sağda solda ölmekten başka hiçbişey yapamadık. moraller 0. nası buluyosunuz abi ya bu itemları .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 fabulosoguy biraz şans bide harita kullan mutlaka http://dayzdb.com/map bir de, cok acıktan gitmeyin. güney daha kalabalık. ben kimi görsem güney sahillerinde yada chern nun batısındaki o sahildeki havaalanında. orda orta derece lot var, ama hep dolu. sana tavsiyem biraz sehirlerden uzakta takılın köy öy lottoplayın , mosin falan bulursunuz. bulunca onları ya bilindik yerlerde sote kurun.biraz banditlik ama, en azından sansınız yaver giderse eli ayağı toparlarsınız. bir de bence patideki arkadaslar biyerde safe house yapmak falan lazım. sıf paticiler için. de işte herkese güvenilmioki. bilmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 paticik serveri kurmak lazım. ne kadar ki serverler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 40 kisilik bir server 70€ su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 server almada mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ben açtım serverda update gelince sıçıyor onu çözücem çözünce ücretsiz 100 kişilik hemen açıcam reverse engineering zor iş aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Grimnax said: 40 kisilik bir server 70€ su anda gameservers da 68 dolares sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 private server işi sakat yea kapanmıcak garantisi vermen gerek hivea baglı olmadıgı icin. ki pati serveri kurup ne yapicaz ates yakıp etrafında pirinç yiip parmak mı göstericez birbirimize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ne gerek var abi 1 avuç adam oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 mosin long scope ve bipodla neden daga tasa sıkıyo bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 fov u da orjinale çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 long scope damaged ama iyi gösteriyo, çok etkiler mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ne bileyim abi işte bir server belirleyelim oraya girelim sürekli o da olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Grimnax said: private server işi sakat yea kapanmıcak garantisi vermen gerek hivea baglı olmadıgı icin. ki pati serveri kurup ne yapicaz ates yakıp etrafında pirinç yiip parmak mı göstericez birbirimize ? Yo gayet bağlı :) olay orda zaten yoksa napım o serverı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 onun fixlenmiyeceğine inanıyorsun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 totemic said: ne bileyim abi işte bir server belirleyelim oraya girelim sürekli o da olur.. abi aynı servera girmek gayet kolay niye büyüttünüz anlamadim hehe. private hivelar gelicek o vakit düsünülebilir oyle birsey ama su anda hicbir anlamı yok yani kendi serverinin olmasının. ha patiler ile oynamak istiyorsan steamdan join at bulus bi sekilde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 büyütmek değil ya maksat kalabalık oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 indirime girer mi ki bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ben bugün sabahtan beri /vg/ tayfasıylaydım, bir noktadan sonra 7 kişi olduk ve baktık manası yok 2 squad'a böldüm yani. Kalabalıklaşmayın çok tek serverda, serverin 4te 1i siz olunca manası yok beraber adam aramanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 4 kişiyle tribe giriliyor EVİN ARKASINDAN ÇIKAN KİM BİZDEN Mİ VURUYORUM BAK şeklinde. 5-6 kişi hiç koordine olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar