NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 11 GAHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 haftasonları erken kalkmaktan nefret ediyorum. 8'de uyanılır mı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 spora gideyimde kas yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 1 saat bisiklet süreyim de geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ben de bisiklet seyredeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Dun buralarda hava atıyordum bugun işe gitmeyeceğime dair , şuan işteyim , müdür yarında gelıyorsun dedi. Kaç yıl yerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 yemissin yiceni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 senko said: ben de bisiklet seyredeyim. ahahah Cavendish ne dedi lan asuhfdaıusdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 haftasonu çok berbat günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 çok youldum geçen hafta...dün gece behzatın ardından 2ye kadar bilgisayar ve tv karşısında pinekledik eşimle.sabah kızımı basketbola götürdüm.sonra kızımın okuluna gittik. okulda sene sonuna yakın yapılan portfolyo sunumunu izledik.çok duygulandım.küçük kızım ispanyolca ve ingilizceyi bayağı bayağı öğrenmiş.eve geldik.bir ara yeniden eşimle alışverişe çıktık.kredi kartını ödedim.döndük eve.geçen hafta aldığım ejderha dövmeli kız üçlemesinin 2inci filmini izledim.hoşuma gitmedi.şimdi yemeğe oturacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 afiyet olsun çetin abi yemekte ne var onu yazmamışsın olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 şu anda herkesin sevişiyor olmasından rahatsızlık duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 KuddusiMavra said: çok youldum geçen hafta...dün gece behzatın ardından 2ye kadar bilgisayar ve tv karşısında pinekledik eşimle.sabah kızımı basketbola götürdüm.sonra kızımın okuluna gittik. okulda sene sonuna yakın yapılan portfolyo sunumunu izledik.çok duygulandım.küçük kızım ispanyolca ve ingilizceyi bayağı bayağı öğrenmiş.eve geldik.bir ara yeniden eşimle alışverişe çıktık.kredi kartını ödedim.döndük eve.geçen hafta aldığım ejderha dövmeli kız üçlemesinin 2inci filmini izledim.hoşuma gitmedi.şimdi yemeğe oturacağız... önerilerimi dikkate aldığın için çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 internetten birsey seyrederken zaman boyutunda bir kırılma fln oluyo galiba 3 saat olmus la yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 yeni kişisel expansion packlerim çıktı çok mutluyum. kendimi aşıcak yeni konular buldum çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Hmm hmmm. Derin dusucelere dalip uyumanin vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Oteldeyim , 4 tane offum var , yani kısacası sizler uyurken benim çalıştığım 4. gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 dünyanın en saçma şekliyle bir cumartesi gecesi geçirip üstüne de sabaha kadar uyumadım lan. pazar sabahı oldu ev kahvaltıya uyandı ben hala uyumadım. 1 2 saate uyursam da akşam uyanırım. ertesi gün de iş miş yapamam tüm gün ölür. uyumazsam da zombi gibi olurum. her halükarda pazar günü bok oldu. bari pazartesiyi kurtarayım uyumayım desem akşama daha çok saat var. naapıcam lan ben. büyük sıçtım hakikaten. gideyim de sakal traşı olayım bari sakallarım uzamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Noyzura said: yeni kişisel expansion packlerim çıktı çok mutluyum. kendimi aşıcak yeni konular buldum çok mutluyum. six pack çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 senko said: Noyzura said: yeni kişisel expansion packlerim çıktı çok mutluyum. kendimi aşıcak yeni konular buldum çok mutluyum. six pack çıktı mı? hayır son bir aydır o kadar çok dondurma yedim ki one pack oldu ;s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 akşama yapacak çok iş var günlük, bakalım kaçını yapıcam ? 306 110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Finklorpeyniri said: KuddusiMavra said: çok youldum geçen hafta...dün gece behzatın ardından 2ye kadar bilgisayar ve tv karşısında pinekledik eşimle.sabah kızımı basketbola götürdüm.sonra kızımın okuluna gittik. okulda sene sonuna yakın yapılan portfolyo sunumunu izledik.çok duygulandım.küçük kızım ispanyolca ve ingilizceyi bayağı bayağı öğrenmiş.eve geldik.bir ara yeniden eşimle alışverişe çıktık.kredi kartını ödedim.döndük eve.geçen hafta aldığım ejderha dövmeli kız üçlemesinin 2inci filmini izledim.hoşuma gitmedi.şimdi yemeğe oturacağız... önerilerimi dikkate aldığın için çok mutluyum daha ne kadar saçmalayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 aciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 simit yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Öğrendiklerim (TIL): Telefonu ters çevirmek susturmaya yarıyorsa, telefonu masaya ters koymak hiç çalmamasına veya titreşmemesine sebep olabilir. (Ön kapağı kapalı pozisyona alıştıracağım diye 6 aramaya cevap vermemişim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar