Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Saeros

Öne çıkan mesajlar

çok youldum geçen hafta...dün gece behzatın ardından 2ye kadar bilgisayar ve tv karşısında pinekledik eşimle.sabah kızımı basketbola götürdüm.sonra kızımın okuluna gittik. okulda sene sonuna yakın yapılan portfolyo sunumunu izledik.çok duygulandım.küçük kızım ispanyolca ve ingilizceyi bayağı bayağı öğrenmiş.eve geldik.bir ara yeniden eşimle alışverişe çıktık.kredi kartını ödedim.döndük eve.geçen hafta aldığım ejderha dövmeli kız üçlemesinin 2inci filmini izledim.hoşuma gitmedi.şimdi yemeğe oturacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

çok youldum geçen hafta...dün gece behzatın ardından 2ye kadar bilgisayar ve tv karşısında pinekledik eşimle.sabah kızımı basketbola götürdüm.sonra kızımın okuluna gittik. okulda sene sonuna yakın yapılan portfolyo sunumunu izledik.çok duygulandım.küçük kızım ispanyolca ve ingilizceyi bayağı bayağı öğrenmiş.eve geldik.bir ara yeniden eşimle alışverişe çıktık.kredi kartını ödedim.döndük eve.geçen hafta aldığım ejderha dövmeli kız üçlemesinin 2inci filmini izledim.hoşuma gitmedi.şimdi yemeğe oturacağız...

önerilerimi dikkate aldığın için çok mutluyum
Sosyal ağlarda paylaş

dünyanın en saçma şekliyle bir cumartesi gecesi geçirip üstüne de sabaha kadar uyumadım lan. pazar sabahı oldu ev kahvaltıya uyandı ben hala uyumadım. 1 2 saate uyursam da akşam uyanırım. ertesi gün de iş miş yapamam tüm gün ölür. uyumazsam da zombi gibi olurum. her halükarda pazar günü bok oldu. bari pazartesiyi kurtarayım uyumayım desem akşama daha çok saat var. naapıcam lan ben. büyük sıçtım hakikaten. gideyim de sakal traşı olayım bari sakallarım uzamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Finklorpeyniri said:

KuddusiMavra said:

önerilerimi dikkate aldığın için çok mutluyum

daha ne kadar saçmalayacaksın?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...