wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Metrobuste oturacak yer buldum , gozlerim yasardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 öğle arası bime gidip iron man oyuncağı alacağım. bulamazsam üzüleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 japon bir hasta geldi az önce 2 tane dolgu yaptım , çok tatlıydı ^___^ ayakkabılarını çıkardı oturdu koltuğa küçücük ayakları var el hareketleri falan inanılmaz zarifti ,iğne de yaptım gıkı bile çıkmadı kadının bütün hastalarım böyle olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ayakkabılarını neden çıkarıyor ki? nereye dolgu yapıosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 of japon kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ayakkabılarını koltuk kirlenmesin diye çıkarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bu japon kendiliğinden mi gaza geldi, genel bir uygulama mı bu? hiç duymadım ben böyle birşey çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bilmiyorum ki . bazı hastalar direk ayakkabı çıkarma olayına giriyor, kopltuğu pisletmiyim psikolojisi. kokacağını düşündüklerime gereek yok giyinin lütfen diyorum , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 tipe bakarak ayak kokusu analizi. ünide okutulmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 cami mi orası ya. 'lütfen ayakkabılarınızı çıkarmayın dişlerinizle alakası yok' diye tabela as lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 sherlock olmaya gerek yok ter kokuyorsa ,ayağı da kokar diyorum. capon ne anlasın camiden fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hangisi daha kötü? ayak kokusu mu, ağız kokusu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 plastik yok mu ayakbının geldiği yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 parfümlü galoş verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ter üzerine deodorant gibi olur o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 günü kotarır ya bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 eve şofben için usta geldiydi. ayakakbıları çıkardı girdi nerde banyo dedi içerde falan dedim. arkasından yürüyorum herif banyoya girmeden lütfen git ayakkabılarını giy dedim. biz evde yatmıyoruz kardeş çalışıyoruz sabah akşam yapacak bişey yok o ne biçim tripler falan dedi. dedim yap şofbeni gir yıkan o zaman insanların evine giriyosunuz bu nasıl bişey falan dedim gitti söylene söylene giydi ayakkabılarını. sonra bi tripler böle kabloları fırlatmalar falan salak salak yaptı şofbeni. hiçbişi konuşmadan böle imza atmam gerekiyomuş uzatıyo konuşmuyo ama gösteriyo kalemle falan. bi güzel şikayet ettim bide servisi arayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 terlik verseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 iyi yapmışsın densize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hazmat kılıf versem o kokuyu kapatmaz. ayakkabıdan bile geliyordu kekri kekri. adam gittikten bütün camları açtım kış günü havalandırdım evi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Terlikleri yakmak gerekir sonra , mantardan kokar ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 imamizer said: hangisi daha kötü? ayak kokusu mu, ağız kokusu mu? Ikisi de birbirinden kotu de agizda calistigim icin ayak uzak kaliyor, pedikurcu olsam ayak derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 sizin ayaklariniz sanki miski-amber sdfsadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Miski amber ayak kokusundan beter yalniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar