dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 kovmadıkları sürece vaktim yok lan.. kovmasınlar zaten. rusça öğrenicem olm daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 gecen zobor zobor u ogrendim yetti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 biz hâlâ davay davay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 teknolojik ürünler satan dükkanlar zinciri var adı ABV azerbaycan kadınları dergisi var. ado AQ birilerinin bu adamlara internet kısaltmaları sözlüğü vermesi lazım azeri kadınlarının AQ ne güzel ya aslında. sıcak samimi ıslak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Kafam iyi ama çokda iyi değil arkadaşın evine gittik ,yolda cem yılmazın son gösterisi hakkında hahara hihuru espiriler yaptılar .Bi bok anlamadım .eve geçtik videoyu açtılar onlar yarılırken ben yine hiç gülmedim espiriler sacma ve cok basit geldi.Hehe diye güldüm bi bok anlamadım bunalımdayım.Değilim bok gibiydi amk adam sırf ismini tipini satıyor basit insalara yazık.Taam bunalımdayım ben ,değilim sacma sapan gerzek muhabbetlere gülenler var nasıl gülüyorsunuz o gösteriye canınız cehenneme sıçmışınız siz beyin iflas.taam bunaldım zevk vermiyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 O klavyeyi yavaşça yere bırak ve ellerini başının üzerinde birleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abidik evraklari dosyasina diyip kapatiyorum oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Yarın 3 gibi oralardayım günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 erken gel de cumaya da gidelim mübarek http://1.bp.blogspot.com/_kzon64tHlsk/SFe2b2QoyWI/AAAAAAAAAA4/gxEpm4NrYMs/S724/anasbm3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 işten güçten sıkıldım artık günlük, 2 gün yayılacağım evde. haftaya da açıköğretime kasarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 boyle take home mu olur yaaa bi de real case verdim hehehe gene iyisiniz cakallar demez mi lutfediyor pelezeng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Hem doğumgünüm hem evlilik yıldonümüm karı uyuyo amk Ramstein -ich will dinliyorsam hayattan nasıl zevk almam beklenebilirki,Kaldıkı undo narco meksika kafa kesmeler felan nasıl bir psikoloji doğumgünüm kutlu olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 yine dikkat çekemedim be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 iyi degilim, sen nasilsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 buralar eskiden otoparktı, tey tey . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Okulun bitmesi icin tamamlamam gereken iki projenin ikisi de yarim duruyor. Normalde simdiye bitirmis olurdum ama bi gamsizlik sardi niyeyse. Hos temmuzun ilk haftasi sunumlari, daha cok var gibi ama. En amele kisim da rapor yazmak. Upan cad modelini veriyorum aletin dondur dondur incele, ne raporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 vasiyetimdir öldüğümde göz kapaklarıma probis koyun. bu nasıl bir lezzet ya, bu nasıl bir kahveyle ahenk, bunasıl bi icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 vay amasını sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 imamizer said: vasiyetimdir öldüğümde göz kapaklarıma probis koyun. bu nasıl bir lezzet ya, bu nasıl bir kahveyle ahenk, bunasıl bi icat. çok katkı maddesi var olm. zehir yiyosun adeta. arkasını oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hava cok guzel emme sinav da bana bakiyor napcaz haci der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Hava çok güzel. Mehter takımı kurup dolaşasım var. http://www.youtube.com/watch?v=eWr9qgimuuA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Rasmon said: imamizer said: vasiyetimdir öldüğümde göz kapaklarıma probis koyun. bu nasıl bir lezzet ya, bu nasıl bir kahveyle ahenk, bunasıl bi icat. çok katkı maddesi var olm. zehir yiyosun adeta. arkasını oku. gariban probise gelene kadar nelerin içinde katkı maddesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 allahim cok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ay(moon) çooooook güzel ankara dolaylarında ... Çooook heycanlıyım 1gün de olsa, inanılmaz özledim ankarayı, ankaradakileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 copry said: buralar eskiden otoparktı, tey tey . şimdi dutlu oldu tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar