pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 lviv den gelmis olmana bozuk bence moralin 85% bırakilir mi be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 YA SUS NOLUR SUS :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ben de ufak çaplı bahar temizliği yaptım. Olm 1999 mayıstan kalma oyun cdsi buldum lan. Öeh. Hepsi çöpte şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 kışın ne güzel gömleklerin sadece yakasını ütülüyordum yazın kollara kadar ütülemek lazım vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Kadın neyim tutun dicem ama öyle cinsler ki o kadınlar anlam veremiyorum cinsliklerine. Biz işteyken gel temizlik yap git diyorsun ben bekar evine gelmem diyor. Niyesi yok ama tecavüzcü muamelesi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 saçımı kestirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 wastyrx said: Kadın neyim tutun dicem ama öyle cinsler ki o kadınlar anlam veremiyorum cinsliklerine. Biz işteyken gel temizlik yap git diyorsun ben bekar evine gelmem diyor. Niyesi yok ama tecavüzcü muamelesi resmen. ahahah iyiymiş baya. ama olaya kadın açısından bakma. belki kocası falan kıllandığı için izin vermiyordur aile evine gitceksin sadece diye zorluyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Otobüste post kasmak çok iiymişçok soyalim herkesle mesajlaşıyorum imajı veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 PPde oyle bi fon buldum ki sunuma odaklanmalari mumkun olmayacak kimsenin ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ardeth said: wastyrx said: Kadın neyim tutun dicem ama öyle cinsler ki o kadınlar anlam veremiyorum cinsliklerine. Biz işteyken gel temizlik yap git diyorsun ben bekar evine gelmem diyor. Niyesi yok ama tecavüzcü muamelesi resmen. ahahah iyiymiş baya. ama olaya kadın açısından bakma. belki kocası falan kıllandığı için izin vermiyordur aile evine gitceksin sadece diye zorluyordur Abi bekar olmayan insanlar genelde temizlikçi tutmuyor sayılır, kime çalışacak ki bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 kapıcının karısı filan gitmiyo muymuş temizliğe eğer apartmanda kapıcı yoksa kapıcısı olan bi apartmana taşın kapıcı önemli ramses efendi bi ekmek diyosun ekmek kapında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Kapıcının eşi zaten gelmem dedi arkadaşa. Değişik kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 rus diyoruz kapicinin karisi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Rusa engellerim var gabledemiyorum evime :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 gerci moskovada filan yasasaydik o zaman kapicinin karisi kabul edilebilir olabilirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 aa siz moskova'da yaşamıyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 nyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 davay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 nazdarovya Ç:DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 wastyrx said: Kadın neyim tutun dicem ama öyle cinsler ki o kadınlar anlam veremiyorum cinsliklerine. Biz işteyken gel temizlik yap git diyorsun ben bekar evine gelmem diyor. Niyesi yok ama tecavüzcü muamelesi resmen. çok film izlemekten. bekar evi diyince sağda solda içki şişeleri, yerlerde kullanılmış prezervatifler ve buzdolabından çıkacak sütyen geliyor gözlerinin önüne. halbuki gitseler büyük oranda bilgisayar yanında rulo tuvalet kağıdı bulacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 za :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 farkettiysen tespit çok yerinde... ilk elden yazılmış gibi : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 tek elle yazılmış gibi huehuehuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ya ahuehuau 2 haftada bi gelip süpürecek yerleri falan 2 vileda atacak belki bi ihtimalde yılda 1 kere perde yıkayacak ne rulosu ne bilgisayarı ya. Oda zaten %85 ihtimal toplu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar