Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Saeros

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

Kadın neyim tutun dicem ama öyle cinsler ki o kadınlar anlam veremiyorum cinsliklerine. Biz işteyken gel temizlik yap git diyorsun ben bekar evine gelmem diyor. Niyesi yok ama tecavüzcü muamelesi resmen.

ahahah iyiymiş baya. ama olaya kadın açısından bakma. belki kocası falan kıllandığı için izin vermiyordur aile evine gitceksin sadece diye zorluyordur
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

wastyrx said:

Kadın neyim tutun dicem ama öyle cinsler ki o kadınlar anlam veremiyorum cinsliklerine. Biz işteyken gel temizlik yap git diyorsun ben bekar evine gelmem diyor. Niyesi yok ama tecavüzcü muamelesi resmen.

ahahah iyiymiş baya. ama olaya kadın açısından bakma. belki kocası falan kıllandığı için izin vermiyordur aile evine gitceksin sadece diye zorluyordur

Abi bekar olmayan insanlar genelde temizlikçi tutmuyor sayılır, kime çalışacak ki bunlar?
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

çok film izlemekten.
bekar evi diyince sağda solda içki şişeleri, yerlerde kullanılmış prezervatifler ve buzdolabından çıkacak sütyen geliyor gözlerinin önüne.

halbuki gitseler büyük oranda bilgisayar yanında rulo tuvalet kağıdı bulacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...