cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 tsk yaktin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 çamaşır makinası sıkmaya geçti. sesini duyuyorum. birazdan annem seslenicek ve perde taktırıcak. hayatımın gerilimini yaşıyorum şu an. şu mesajı atmak için ara verdim oturma odasında volta atmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 9 saat gerisindeyim programın. 17 sene okudum böyle harıl harıl ders yapmaıdm lan bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 dün arkadaşlarla içmek için bir yere oturduk. servis yapan eleman ilkokul arkadaşım çıktı. resmen bira mira söyleyemedim adamdan. çekindim, utandım acaba adam mahçup mu olur diye. kalkarken de bahşiş bıraksam ayıp olur mu? bırakmasam ayıp olur mu? bırakınca ne kadar bıraksam çok mu bıraksam? böylede parayla eziyor gibi olmaz mıyım diye düşünmekten geçem rezil oldu lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bira neden ısmarlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ya da ısmarlatmadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 antika buldum biraz... hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 imamizer said: dün arkadaşlarla içmek için bir yere oturduk. servis yapan eleman ilkokul arkadaşım çıktı. resmen bira mira söyleyemedim adamdan. çekindim, utandım acaba adam mahçup mu olur diye. kalkarken de bahşiş bıraksam ayıp olur mu? bırakmasam ayıp olur mu? bırakınca ne kadar bıraksam çok mu bıraksam? böylede parayla eziyor gibi olmaz mıyım diye düşünmekten geçem rezil oldu lan resmen. ah imam, bu ikilemlerin yüzünden yürümüyor ilişkimiz :/ elbette sen doğru olanı yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 abi barda çalışan arkadaşından bira istemeye neden utanıyorsun amnyak mısın? hiş garsonn tribine girmezsen, ki girmezsin, çok saçma bir çekiniş. ama bahşiş bırakmaman iyi olmuş o ters gelebilir insana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 2 dakika otur neler yaptın nasılsın deseydin ya olm neyden gerilmişsin öyle? imamizer said: dün arkadaşlarla içmek için bir yere oturduk. servis yapan eleman ilkokul arkadaşım çıktı. resmen bira mira söyleyemedim adamdan. çekindim, utandım acaba adam mahçup mu olur diye. kalkarken de bahşiş bıraksam ayıp olur mu? bırakmasam ayıp olur mu? bırakınca ne kadar bıraksam çok mu bıraksam? böylede parayla eziyor gibi olmaz mıyım diye düşünmekten geçem rezil oldu lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 evet ya neler yaptın bak ben çok başarılı oldum sen burda garsonsun diyip özgüvenini yoketseydin adamın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Adamın halini hatrını sormakla ne alakası var abi üzdün beni şuan :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 imamizer said: dün arkadaşlarla içmek için bir yere oturduk. servis yapan eleman ilkokul arkadaşım çıktı. resmen bira mira söyleyemedim adamdan. çekindim, utandım acaba adam mahçup mu olur diye. kalkarken de bahşiş bıraksam ayıp olur mu? bırakmasam ayıp olur mu? bırakınca ne kadar bıraksam çok mu bıraksam? böylede parayla eziyor gibi olmaz mıyım diye düşünmekten geçem rezil oldu lan resmen. aynısı olsa birebir aynı şeyleri düşünÜrdüm var ya. mükemmel socially awkward penguin olur bundan http://d.asset.soup.io/asset/1031/1997_6a35.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 coco said: bira neden ısmarlamadın? bira ısmarlamalık bir durum yoktu çünkü adam işin membağında zaten. adam zaten gece yarısına doğru bir yandan içiyordu bir yandan işte masaları gözlüyordu. hatta kendisi masaya 2 kere shot getirdi bunlar da benden olsun diye. bu arada fındıklı votka negzelmiş ya. içmekten çok kokladım. bitmesin diye fiip fiiip diye azar azar içtim shot mhot yalan oldu. CthuLhu said: abi barda çalışan arkadaşından bira istemeye neden utanıyorsun amnyak mısın? hiş garsonn tribine girmezsen, ki girmezsin, çok saçma bir çekiniş. ama bahşiş bırakmaman iyi olmuş o ters gelebilir insana göre. o samimiyetle alakalı biraz. yani bi yerden sonra muhabbeti tekrar kurunca, tekrar samimi olmaya başlayınca hacıt bi 50 lik fişekleyiversene ordan dersin. ama işte henüz o kadar samimiyet yok ama çok resmiyet de yok. o yüzden benim için zor anlardı zaten. wastyrx said: 2 dakika otur neler yaptın nasılsın deseydin ya olm neyden gerilmişsin öyle? dedim tabi canım. hemen kalktım görünce yanına gittim sarıldım. ne yaptın ne ettin nasılsın diye. Sparkcaster said: evet ya neler yaptın bak ben çok başarılı oldum sen burda garsonsun diyip özgüvenini yoketseydin adamın keşke. yok lan ilkokulda dövüyordu bu herkesi. dövmeli mövmeli sakallı badass zaten bana da dalardı asdfad zaten sen ne yapıyorsun diye sorduğunda işte aynı şeyler iş güç diyerek geçirdim olayı sırf bu yüzden. bu arada adamla oturup laflarken olm biz senle parmak atmalı körebe oynuyorduk sizin evde ehüehü dedim. bi sessizlik oldu...ahahah ama çok çılgın heyecan dolu bi oyundu lan. ciddiyim bak. körebeye yakalanmadan parmak atmaya çalışıyorsun, yakalarsa sen ebe oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ne anne ne ankara yaramamış sana mayzırım benim... bu arada anneye sevgiler, ankaraya ise koca bir dil çıkarıyorum izmirden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 niye ya neden beğenmedin beni sen şimdi? neden yaramamış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 the end hides it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kikihhiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Bunnebiçim hikayeydi böyle lan =.= Herhalde en son 3 yıl önce doğum gününde görüştüğüm (ki o zaman da yaşlı vosvoscu amca ve teyze olan arkadaşlarıyla takıldıydım.) arkadaşımın yanına gidiyorum. Aceba nasıl bi macera bekliyor bu sefer beni O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kız erkek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Ne fark eder ki? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sol el baş barnaam kafam kadar dolama mı ne deniyormuş 2 gündür hayat zehir lan bi işe yara da geçir şunu çabucak günlük SANA DİYORUM ALOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 wastyrx said: Ne fark eder ki? O_o kız sa direk msn isticekti senden off şimdi bunu acıklayarak herseyi batırdım nalet olsun bana. günlükcüm bu arada, tüm hafta calıstım, yarınsa yeni bi hafta baslıyo. ama olsun ya, paraya doydum adeta, nerde eski mayışım nerde yeni mayışım. neyse şimdi eve gideyim, yarına bi ton iş var yine. bu arada imam dikkat et bikaçgün sonra tehdit öm ve mailleri alabilirsin. hadi ben kaçtııım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 günlük yarın tatil lan bize. ama yıllık izinden düşüyolar hergeleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar