Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abv bu durumun. bizim orada fiber bile yok daha. hala adsl hala işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 çok iyi günlük, bu çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ulan lisansta bu kadar okula gitmiyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 herkese nevruz tatili, 5gün falan tatil hem de! bi bize tatil falan yok. gel işe gel diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sizin şirket nevruza inanmıyor mu neden tatil yapmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Sanırım başaramayacağız günlük. İmdat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 off niye saçmalıyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 elde edememis kizi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 sigarayı istediği zaman çok zorlanmadan bırakan bi adam oldum. 4-5 gündür sigara içmiyorum neredeyse hiç aklıma bile gelmedi ama şu an bira içince tüm işler değişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ulan feysbuk. Niye gözüme sokma ihtiyacı duyuyosun şimdi bunu? Derya ile bilmemkim nişanlandı iyi tamam. x'e tıkladım işte. Yoketsene lan sabahtan beri AAAAAAaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 wastyrx said: Sanırım başaramayacağız günlük. İmdat? Aynı durumdayım, kan revan içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 dasaaa said: herkese nevruz tatili, 5gün falan tatil hem de! bi bize tatil falan yok. gel işe gel diyorlar. rönesans çocuk işçi, rönesans patron skandal, rönesans rüşvet, rönesans inşaat mühendisi asansör boşluğunda bulundu, rönesans maaşları ödemiyor, rönesans fazla mesai, rönesans ten dalırs onli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bu herif rönesans holdingde çalışıp mı bu kadar ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 goldbären said: dasaaa said: herkese nevruz tatili, 5gün falan tatil hem de! bi bize tatil falan yok. gel işe gel diyorlar. rönesans çocuk işçi, rönesans patron skandal, rönesans rüşvet, rönesans inşaat mühendisi asansör boşluğunda bulundu, rönesans maaşları ödemiyor, rönesans fazla mesai, rönesans ten dalırs onli rönesans fak mi sör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 zenginim ve mutluyum gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aferim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Sparkcaster said: bu herif rönesans holdingde çalışıp mı bu kadar ağlıyor yok lan. nerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ezerbeycanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 fikrinden geceler yatabiliren mi dasaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mr_Hand said: aferim sana. tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 SeaGle said: fikrinden geceler yatabiliren mi dasaaa? saatb2 olm uyuyabilmiş miyim? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 iyi ki hatirladim gunluk. stajyerlerden birinin yarin dogum gunu. razor mouse bakiyodu pahaliymis ama. hediye alayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 mamba al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kendi kendime acı çektiriyorum ya salak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 last.fm de yasaklanmış ya sapık bunlar ruh hastası yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar