Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cempostaci said:

staj yapan gençlerin %30 u staj sonunda şirkette çalışmaya hak kazanıyor. aslında bir nevi şirket için geleceğe yatırım bu. sonuçta benim projem ve benim için bonus demek. ben bu bonusu onlarla harcadığım zaman daha rahat hissediyorum kendimi. cebime 5bin 10 bin daha girmesin problem değil. benim kadar içmek eğlenmek onların daha çok hakkı aslında.

Böyle yöneticileri alkışlıyoruz
Mesaj tarihi:
Bu kadın milleti kıçındaki kalpli, böcekli donu çıkarıp dur senin için tanga giyeyim demese olmuyormu en baştan giy neden fantezilerimi köreltiyorsunuz 09.03.13 gene sıradandı peh
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ağlama dedim diye 1 ay uzaklaştirma yedim günlük cok koydu :(

adam hakaret etti o kadar alttan aldım aglama dedim ceza yedim, bileydim okkalı söver hak ederdim o 1 ayı :(

üzülme
Mesaj tarihi:
abi maçlarin harareti dısında yine konusma güzel oluyordu, ama cıkıpta adamin tekinden hakaret yiyip üstüne ceza almak koydu yoksa gerisi sorun degil,

aglama desene üzülme yerine sdsfs
Mesaj tarihi:
olay seviye olsa sorun degil, elbet trollucez derken ipin ucu kaciyordur zaten bunu yapmayan yok :D

ama işte hem hakarete ugrayip üstüne modlardan dusene 1 tekme daha atılmasi cok gücüme gitti, gözyaslarim sel oldu 2 gündür, yemekten içmekten kesildim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...