goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kasadaki eleman siparişi alıp arkaya söylüyor. benimki hazırlanırken kız kendininkini söylüyordu. lan ne güzel unutmuştum be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 olur öyle arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 cnm ya :/ börekler güzelmiydi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 boşver bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 imamizer said: hahaha ama yinede bastım şikayete. ayı deme adama. ben adamın nickine şey ayrıca şikayete bassan görürdüm basmamışsın yalancı terbiyesiz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 göstere göstere hasta olmak da ne kıl bi durummuş iki gündür boğazım ağrıyodu, o kadar dikkat ettim yok. bugün uyandım ve boğazım şişmiş. hay allah belasını versin sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 geçmiş olsun :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 rüyamda bembeyaz tüylü ama suratının yanları bıyıkları uzun uzun bebek mavisi tüylü kedi gördüm böyle güzel pufuduk bir sepetin içinde kapıma bırakılmış , çooooook tatlıydı günlük. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 rüyada beyaz kedi görmek: rüyada kedi görmek bağırsakların bozulacağına delalettir. rüyada kedi gören bir insan bir kaç gün boyunca dışarı çıkmamalı, sıvı yiyeceklerden kaçınmalıdır. çünkü su gibi ishal olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 en sevdiğim hastalık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 su gibi ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 cempostaci said: geçmiş olsun :( :( SAĞOL KARDEŞ ARO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 benimde sigaradan her gün sabah çamur gibi balgam çıkıyor boğazımdan. çok leş bir şey bu boğaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 sigara leş asıl , bütün kıyafetleri de leş gibi kokuyor içenlerin ağızları dişleri ciğerlerine değinmiyorum bile , ıyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Aramizda bi psikolog vardi sanirim, bayandi galiba hatta. Mahkumlarla staja fln gidiyodu galiba. Kimdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Günaydın günlük =] Dün akşam sevgilim bir yemek yapmış, ben de bir yemişim ki sorma. Bittiğinde kalbim sıkışıyordu. yaş 30, endişelenmek için çok erken ama koyvermemek de lazım değil mi ya =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ve lemuria bu yazıyı yazdıktan 10 sn sonra kalp sıkışması ve damar tıkanıklığı nedeniyle hayata gözlerini yummuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Noluyor len günlük? O_o Siz değerli müşterimize özel, tüm ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilmeniz için 'Tam Destek' Garanti'de! 15.000,00 TL HAZIR DESTEK KREDİSİ! Üstelik kefilsiz, formalitesiz, gelir belgesiz ve size özel indirimli faiz oranıyla... Son tarih 04.05.2013 ! %0.95 özel dediği de sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 copry said: rüyamda bembeyaz tüylü ama suratının yanları bıyıkları uzun uzun bebek mavisi tüylü kedi gördüm böyle güzel pufuduk bir sepetin içinde kapıma bırakılmış , çooooook tatlıydı günlük. <3 Bizim kediyi görmüş olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ulaşamayacağım birine vuruldum yine günlük :( niye hep böyle oluyo lan. kız aklımdan çıkmıyo hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 wastyrx said: copry said: rüyamda bembeyaz tüylü ama suratının yanları bıyıkları uzun uzun bebek mavisi tüylü kedi gördüm böyle güzel pufuduk bir sepetin içinde kapıma bırakılmış , çooooook tatlıydı günlük. <3 Bizim kediyi görmüş olmayasın? mavi tüylü kedin mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kozalak said: ulaşamayacağım birine vuruldum yine günlük :( niye hep böyle oluyo lan. kız aklımdan çıkmıyo hiç. "ulaşamayacağım birine" thats why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 tüh oje kurutma spreyim bitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 copry said: rüyamda bembeyaz tüylü kedi gördüm böyle güzel pufuduk bir sepetin içinde kapıma bırakılmış , çooooook tatlıydı günlük. <3 mavi tüylü kedin mi var? Buraları okudum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 birazdan birileri bowlingde cok kotu dayak yiyecek. agizlarina agizlarina vurucam. tabelada tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
beyazkara
Sosyal ağlarda paylaş