Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
imamizer said:

hahaha

ama yinede bastım şikayete. ayı deme adama.

ben adamın nickine şey
ayrıca şikayete bassan görürdüm basmamışsın
yalancı terbiyesiz seni
Mesaj tarihi:
göstere göstere hasta olmak da ne kıl bi durummuş
iki gündür boğazım ağrıyodu, o kadar dikkat ettim yok. bugün uyandım ve boğazım şişmiş. hay allah belasını versin sdfs.
Mesaj tarihi:
rüyamda bembeyaz tüylü ama suratının yanları bıyıkları uzun uzun bebek mavisi tüylü kedi gördüm böyle güzel pufuduk bir sepetin içinde kapıma bırakılmış , çooooook tatlıydı günlük. <3
Mesaj tarihi:
rüyada beyaz kedi görmek:
rüyada kedi görmek bağırsakların bozulacağına delalettir. rüyada kedi gören bir insan bir kaç gün boyunca dışarı çıkmamalı, sıvı yiyeceklerden kaçınmalıdır. çünkü su gibi ishal olacaktır.
Mesaj tarihi:
Günaydın günlük =]
Dün akşam sevgilim bir yemek yapmış, ben de bir yemişim ki sorma. Bittiğinde kalbim sıkışıyordu.
yaş 30, endişelenmek için çok erken ama koyvermemek de lazım değil mi ya =]
Mesaj tarihi:

Noluyor len günlük? O_o

Siz değerli müşterimize özel, tüm ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilmeniz için 'Tam Destek' Garanti'de!

15.000,00 TL HAZIR DESTEK KREDİSİ!

Üstelik kefilsiz, formalitesiz, gelir belgesiz ve size özel indirimli faiz oranıyla...

Son tarih 04.05.2013 !

%0.95 özel dediği de sdafsd
Mesaj tarihi:
copry said:

rüyamda bembeyaz tüylü ama suratının yanları bıyıkları uzun uzun bebek mavisi tüylü kedi gördüm böyle güzel pufuduk bir sepetin içinde kapıma bırakılmış , çooooook tatlıydı günlük. <3

Bizim kediyi görmüş olmayasın?
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

copry said:

Bizim kediyi görmüş olmayasın?

mavi tüylü kedin mi var?
Mesaj tarihi:
copry said:

rüyamda bembeyaz tüylü kedi gördüm böyle güzel pufuduk bir sepetin içinde kapıma bırakılmış , çooooook tatlıydı günlük. <3

mavi tüylü kedin mi var?

Buraları okudum sadece
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...