Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 sen git o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 chablis, saint-martin arıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bunye ankarayı reddediyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ishalse o Angara'nın şebeke suyundandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Dworgian said: acaba şarap eksperi biri var mıdır bu forumda sor bakayım edit: he yazmışsın. ucuz birşey aslında o şarap, doğa şarküteride bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mr_Hand said: ishalse o Angara'nın şebeke suyundandır. Burada şebeke suyunu içen çok insan var ya. Ben kullanmıyorum ama zorunlu kalınsa ağız burun kıvırarak içilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 evet evet ucuz. Fouquet's de kadehi 13 eur ama havaalanında şişesi 15 eur du ^^ doğa da varsa süper ama orada da bir gelip bir gelmio işte. edit; arasam sorsam var yok diyebilirler mi acep edit2; boursin peynir de getirirler mi acaba kassam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 İlk kartvizit siparişimi verdim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://i.qkme.me/3t6ufv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bi yere giderken gemim batsa, tropik adada mahsur kalsam 2-3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 arrow izledin mi akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 adam tropik adada mahsur kalıo ama ada bir grubun hapisanesi çıkıo vs. sonra biri bu adamı bulup yetiştirio da 5 senede anca kaçıo adadan. ve olaylar olaylar. o aklıma geldi bir an işte neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ulan 50 saattir fiili çalıştık 4kişi. yine yetişmedi böyle mesleğin anasını sliphatios günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 nabıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 4 kisi 50 saat calisip bitmeyen isi, 2 kisi kac saat calisip bitiremez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 aquila said: bi yere giderken gemim batsa, tropik adada mahsur kalsam 2-3 ay. negzel olur lam Akşama bowlinge gitmeye karar verdim günlük bu arada. Oranın sahibine de rastlarım inşallak amin. İki laklak üstü milkshake içerim oh mis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 evet bugün çok yeğin :yoğun: geçti, o kadar yeğin geçti ki, yoğun kelimesini yeğin şeklinde yazıyorum sen düşün günlük. sisteme sokayım parmağımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Postmodern azeri şiirlerinden anlamayan insanlar var günlük. sen meni sev, men seni sevem. sen menin için yan. men senin için yanim duduşam. glasik eşk neyse onu yaşayah.. ya da sevme haberin olmasın. men sana sevdalanıp dolaşanı. platonik eşk neyse onu yaşayah.. sevdada oturah, yiyah içah. elele olah, gan kusah. tombilik eşk neyse onu yaşayah.. istersen sevdadan kendimi kesim. sağımı solumu doğrayım biçim. psikopatik eşk neyse onu yaşayah.. eyle sevek ki gara sevda olah. araplara benzeyen gapgara olah. gara eşk neyse onu yaşayah.. yalan söylemeyeh hep doğru diyah. beraber oturah beraber yiyah. realist eşk neyse onu yaşayah.. birbirimize türkü söyleyah, mizildiyah. el ele tarlalarda, bostanlarda gezah. romantik eşk neyse onu yaşaya.. kediyi, gudiği sen diye sevim. sen de horozi, guligi men diye sev. sembolik eşk neyse onu yaşayah.. el ele tutuşip kendimizi elehtriga ver ah. zangir zangir tityeyah, ölmeyah. elektronik eşk neyse onu yaşayah.. ahırlarda, komlarda buluşah. tezek agalahlarinin dibinde oturah. otantik eşk neyse onu yaşayah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 allah belasını ya ne biçim şeymiş lan bu diş. kafayı vuracam duvara birazdan ağrıdan. yan komşudan apranax fort aldım bakalım bişeler atıştırıp içicem. denildiği kadar vardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 geçmiş olsun :/ ben de az önce filmlerdeki badass abiler gibi bıçakla elma yemeye çalışırken dudağımı kestim, bana da geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 iran 4 kiloluk dev mutant farelerin saldırısı altındaymış günlük, binlercesi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ohsss raki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bugun kesin erkenden sizarim dedim gittim bir de rakı balık yaptım uykum kacti yemin ederim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar