wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Hiç kıskanmadım. Tamamen boşa aradınız beni. Eved.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 cempostaci said: dasaaa said: Lan bugün Erkekler günümü kutladı şirketten kız. Gerçi tam da eski kız arkadaşımın kopyası tipinde olduğundan diyaloga bile girmiyordum. Yine sadece Chuck'taki Casey gibi homurdanarak Hmmm dedim. Böğürtlenli pasta almış.. Yediğim en iyi pasta olabilir ya. ilkokuldaki sevgilin mi? kartona çizmiştim.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Wyand said: dasaaa said: Lan bugün Erkekler günümü kutladı şirketten kız. Gerçi tam da eski kız arkadaşımın kopyası tipinde olduğundan diyaloga bile girmiyordum. Yine sadece Chuck'taki Casey gibi homurdanarak Hmmm dedim. Böğürtlenli pasta almış.. Yediğim en iyi pasta olabilir ya. O kıza aban sen. İş atmış sana. şehirden ayrııldım bile lol neden mi çünkü i am a loner.. https://www.youtube.com/watch?v=BA19DJ5Onto alone forever alone
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 lonely lonerın ekmeğini yiyen bi playboy bence dasaaa
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Adam loser-alone takılıyor,ama erkekler günü kutlanıyor, pastalar yeniliyor. Vay babayn kemiğine.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Cok can skici bir turkiye tatili gunluk. Gozumun onunde annem bayildi. Allah'tan teyzemler falan vardi yoksa nasil cozerdim bilemezdim. Neyse iyi Allah tan. Tansiyondan olmus. Ben zaten hastayim dunden beri hava degisikliginden usuttum. Kardesim ergenlikte cok zor gecislere girdik. Of nasil sinaniyorum lan!
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yildirimokur said: Adam loser-alone takılıyor,ama erkekler günü kutlanıyor, pastalar yeniliyor. Vay babayn kemiğine. olm bariz kıza indifferent kaldım ya. habire tartışasım, kavga edesim falan vardı zaten. olm loser bi adamım işte. bi süre sonra çok dokanmıyor
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Bütün foruma yutturmuşsun; değilsin olm değilsin işte. Olmak istiyorsun, olduğunu zannediyorsun ama değilsin.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Akito said: geçmiş olsun. Boyle bir durumu yasamak bile zordu. Saolasin.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ayak yapıyo işte ya, sempati toplarım, kendimi acındırıp ekmeğini yerim diye
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yildirimokur said: Bütün foruma yutturmuşsun; değilsin olm değilsin işte. Olmak istiyorsun, olduğunu zannediyorsun ama değilsin. keşke öle olsa lan.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yildirimokur said: Adam loser-alone takılıyor,ama erkekler günü kutlanıyor, pastalar yeniliyor. Vay babayn kemiğine. abi hakkaten ya erkekler gününü kutlamasını geçtim pasta almak nedir adam hala qq
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 copry said: Jager BOMB!!!!!!!! Jager a en son ergen içkisi diyorlardı, hala öyle mi?
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Gene gunes var ama tirsiyorum pis ayaz vardir kesin
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Saeros said: yildirimokur said: Adam loser-alone takılıyor,ama erkekler günü kutlanıyor, pastalar yeniliyor. Vay babayn kemiğine. abi hakkaten ya erkekler gününü kutlamasını geçtim pasta almak nedir adam hala qq
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kozalak said: copry said: Jager BOMB!!!!!!!! Jager a en son ergen içkisi diyorlardı, hala öyle mi? yoo değil
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 lan sırf ergen içkisi dediklerinden denememiştim sdfg deneyeyim bi ara madem.
Öne çıkan mesajlar