Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazen ne kadar mutsuz olduğumu falan düşünüyorum.

sonra farkediyorum da az bile lan içinde bulunduğum duruma göre.

sonra yatıp 10-15dk uyuyup sonra panik ile uyanıyorum falan. sonra bişiler izleyip tekrar uyuyorum.

öle.

her neyse, bana hayırlı kaybetmeler.
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

gunluk
bugun pokerde 3 saatte 117 dolar ile oturdugum masadan 1532 dolar ile kalktim. aylik karim 4500 dolara yaklasti.
hayirli aksamlar.

Zevkli is
Mesaj tarihi:
birinci katta oturmaların zararı.

tuvalet taştı. komşularım kakası tuvaletimde yüzüyor şuan. 2-3 kere daha sifon çekilirse sıradaki mesajı komşumun kakasıyla birlikte yazıcaz.

ben deliği ıskalamamak için milimetrik hesap yapayım elalemin cumhuriyet sucuğu temiz tuvaletimde jakuzi keyfi yapsın.
Mesaj tarihi:
Bazen o kadar çok çabalarsın ki, o kadar "dayanırsın" ki aldığın darbeleri hissetmessin. Sonra gün gelir o darbeler tam başardım dediğin an diz çöktürür seni. Boğazın düğüm düğüm olur, kelimeleri gevelersin ağzında, durduk yere gözlerin dolar. Anlayamazsın nedenini. Her şey yolunda ama niye ben böyleyim diye soruyorsun değil mi kendine? Korkma, sadece biraz yorulmuşsundur. Hep kararlı durmak, geri adım atmamak, reste rest demek yorar insanı. Biraz dinlen, biraz da dinle, iyi gelir.

İyi geceler.
Mesaj tarihi:
ben de vazgeçiyorum artık sanırım...
ama direnmem gerektiğini biliyorum bir yandan, fakat sahip çıkmaya çalışsam neye yarar onu bilmiyorum..

e: ben içtim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...