dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 o seks lan sevgi başka bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Seele said: soguk mu -5 aga bura 2 aydir kar yagiyor. salı günkü sıcak havaya kanıp üstüm ince çıktım, bi de 3 saat oturduk sohbet muhabbet ölüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 sohbet muhabbet beni de öldürüyor. alışmışız kounuşmamaya tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bık bık o ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 yapilan bir ankete gore "sevgilime sevgililer gununde hediyr almaya karsiyim" diyenlerin %87si fakirmis gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Çok yoruldum günlük. Nebçim hemde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 gunluk bugun pokerde 3 saatte 117 dolar ile oturdugum masadan 1532 dolar ile kalktim. aylik karim 4500 dolara yaklasti. hayirli aksamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bİ SANİYE LAN!!! ZOR ÖLÜM RUSYA! FUCK1 iş için git dediler, şantiye gezersin, kontrol edersin dediler.. https://www.youtube.com/watch?v=dMQdqO4RV3w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bazen ne kadar mutsuz olduğumu falan düşünüyorum. sonra farkediyorum da az bile lan içinde bulunduğum duruma göre. sonra yatıp 10-15dk uyuyup sonra panik ile uyanıyorum falan. sonra bişiler izleyip tekrar uyuyorum. öle. her neyse, bana hayırlı kaybetmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 cempostaci said: gunluk bugun pokerde 3 saatte 117 dolar ile oturdugum masadan 1532 dolar ile kalktim. aylik karim 4500 dolara yaklasti. hayirli aksamlar. Zevkli is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 wastyrx said: Çok yoruldum günlük. Nebçim hemde ya. Bunun aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ne totem yapmışım be drogba koşamıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bugün çok güzel bi gün geçirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 gunluk pokerden yine 568 dolar kazandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 çok dramlı insan sevmiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 wastyrx said: wastyrx said: Çok yoruldum günlük. Nebçim hemde ya. Bunun aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Günlük uzun teleskiye tutunarak çıkmamam lazımdı. Omuzlarım boynum falan ağrıyo halen lan öeh. Ne biçim laktik asit birikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 lö katatoni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 birinci katta oturmaların zararı. tuvalet taştı. komşularım kakası tuvaletimde yüzüyor şuan. 2-3 kere daha sifon çekilirse sıradaki mesajı komşumun kakasıyla birlikte yazıcaz. ben deliği ıskalamamak için milimetrik hesap yapayım elalemin cumhuriyet sucuğu temiz tuvaletimde jakuzi keyfi yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bazen o kadar çok çabalarsın ki, o kadar "dayanırsın" ki aldığın darbeleri hissetmessin. Sonra gün gelir o darbeler tam başardım dediğin an diz çöktürür seni. Boğazın düğüm düğüm olur, kelimeleri gevelersin ağzında, durduk yere gözlerin dolar. Anlayamazsın nedenini. Her şey yolunda ama niye ben böyleyim diye soruyorsun değil mi kendine? Korkma, sadece biraz yorulmuşsundur. Hep kararlı durmak, geri adım atmamak, reste rest demek yorar insanı. Biraz dinlen, biraz da dinle, iyi gelir. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ben ne bok yiyorum lan hayatimda diye bol bol sormaya basladim bu aralar hayirlisi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 senko said: ben ne bok yiyorum lan hayatimda diye bol bol sormaya basladim bu aralar hayirlisi bakalim. 2 senedir şu kafadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hepiniz mi içtiniz lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 İçmedim ben. İçersem o paragraftan 10 tane yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ben de vazgeçiyorum artık sanırım... ama direnmem gerektiğini biliyorum bir yandan, fakat sahip çıkmaya çalışsam neye yarar onu bilmiyorum.. e: ben içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar