Nako Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Sıla sevişelim mi? demesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 u dirty mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 eskisehirdeyim karne mi aldim geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 karne mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 atışlara secilmişim vatan 3,5derece miyop gözlerime emanet rahat uyuyun bebeklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 0,75 - 1,25 + sağ gözde 0,25 astigmatla 400 metre çamur içindeki hedefi göremiyodum ben lan o gözlerle neyi görecen zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 200mt hedefe götürdüler hedefi görüyonuz mu dediler "ne hedefi komutanım!?" dedim sonra gittik baktık hakkaten hedef varmış orada ashdahadh olm el bombası/law attıracaklar onlardan korkuyorum friendly fire açıkmış çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kan tükürdüm günlük, sanırım kanser oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Sabah abimi aldım gidip, bu kadarını beklememiştim de, resmen yaşlanmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 rfid kartımı daha ufak bi tag'e kopyalayıp ne bileyim bileklik falan yapmayı düşündüm bugün. çünkü tanıtıma gelen kadın KLONLANAMAZ dedi. o dememiş olsaydı onu da düşünmezdim. evet lan. tüm hayatım ile ilgili hayallerim bu kadar küçük abi. biraz yiyip biraz içicem sonra biraz bişi izleyip biraz daha içicem sonra okumam gereken raporları biraz okuyacağım sonra biraz daha içicem sonra biraz uyurum sonra biraz içerim. https://www.youtube.com/watch?v=AIIovpUQiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Canım hiç çalışmak istemiyor yea :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 benim de istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Günlük bana beetle alsana lan allahsız =( Geçen gün abimin arabayı servise götürdüm doğuşa, işlemle yapılırken arabalara bakayım dedim. Demez olaydım. Güzel yapmış alman ibresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Sanırsam kızda force var ve bende mindtrick yiyecek kadar gerizekalıyım. Konuşmuyordum ben birden nooldu lan böyle O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hormonlar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bu gece anladım ki aile ile oturulmuyormuş belli bir yaştan sonra. Maaşın yarısını gömmek pahasına da olsa ayrı eve çıkıyorum ben arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ilk defa otobüs yolculugunun bitmemesini istedim sen nasil bir seysin. bu kadar olaydan sonra artik baslasak mi bi yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 deadwoll said: Bu gece anladım ki aile ile oturulmuyormuş belli bir yaştan sonra. Maaşın yarısını gömmek pahasına da olsa ayrı eve çıkıyorum ben arkadaş. oyle guzel oturulur ki valla. simdiye kadar aile yaninda oturaydim, cat diye almistim evi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 kuzey kore yine nükleer füze denemesi yapıcakmış. lol.. abi neden güzel bi operasyonla şu füzeyi kusurlu hale getirip henüz karada iken, ellerinde patlamasına sebep olmuyorlar ki. güle güle gerizekalılar devletiiiii güle güle.. temiz kurtuluş olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Nasıl ruh hastası bir halk oldukları ortada zaten. http://www.spacewar.com/reports/Nuclear_test_is_peoples_demand_says_North_Korea_999.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Best koreye laf etmeyin olm. Kore seviciler uzerinize atlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 aynı çizgideyiz ki onlarla best korea ama kötü ve gerizekalı şeylerde best adamlar. dünya üstüden silinmesi fayda sağlayacak yerlerden birisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Kıracaklar dünyayı zamanı gelince işte elleşme adamlara. Bu arada 30-40 tane rapor kaldı sonra bi köy daha var ama en kalın dosya oymuş günlük. 3 güne hallederim sanki ya eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 dünyanın en bahtsız adamı ben miyim yoksa tanrı bana gerçekten karşı mı yoksa ikisi de mi? sanırım ikisi de. evet. hayatımın her anından muhteşem derecede nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 cok yoruldum sorsan naaptim gittim ayakkabı degistirdim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar