dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 xenia muller!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 pontipati919 said: bahar geldi denmiş, 3 gündür sağanak durmadı WTF?! Baharda da yagmur yagar ki , ama sogudu hava peh :/ yanlis alarm Ise gec kaldim gunluk 10.00 da da hastam vardi bekliyor garibim yoldayim az kaldi ama canim skldi. Su uyanma isini cozmem lazim benim artik yaa okkali bir eski usul calar saat alicam , ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir diye otenlerden . Edik, typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yine öğrenci olduk günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 subatin 11inde ne bahari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Bu ne lan biri ipsec yavaştır diyo, biri openvpn yavaştır diyo sdsasd Apple zibidisi ipsec destekleyip openvpn'le işim olmaz diyosa kesin bi bit yeniği vardır bu işte yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 hız olarak ikisinde de bi fark yok ikisni de kullanıyorum. ama openVPN'i daha çok seviyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Phyx said: subatin 11inde ne bahari oha füks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 YİİİEEEEEÖSK babamın dili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 senko said: hız olarak ikisinde de bi fark yok ikisni de kullanıyorum. ama openVPN'i daha çok seviyorum galiba. Openvpn daha basit ya. Ama gördüğüm kadarıyla ipsec'te kriptolama işlemi kernel düzeyinde yapıldığı için daha iyi performans alınabiliyomuş iyi optimize edilirse. Çok uç bişey benim için şu an sdf. Uzaktakileri istediklerinde güvenli şekilde bağlayayım yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 userspace'^teki kriptolamanın da kernel seviyesindekinin de farklı avantaj/dezavantajları var ama biraz uç kalıyor bunlar, senin benim için ikisni de yeterince güvenli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 12 saat önce sınıfta unuttuğum aypedin aynı yerde duruyor olması inanılmaz değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Kimse istememiş bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kim napsin senin pis ipadini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi bu nasıl bi loop biliyor musun, koptukça daha çirkinleşip daha da sertleşiyorsun. böylece daha da kopuyorsun. ve hiçbişi umrunda bile olmuyor. çıkışı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bazen bu tür durumlara düşüyorum günlük awds http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/554153_10151308023827183_96594782_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 zeytinyağlı sarma, bol limon ve yanında yoğurt ile dünyanın en güzel yemeği olabilir günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ekmek said: 12 saat önce sınıfta unuttuğum aypedin aynı yerde duruyor olması inanılmaz değil mi. hakiki zengin okuludur. sabancı? koç? istanbul üniversitesinde 40 kişinin oturduğu amfide 5 dakikalık arada laptop gitmişti. uzun hikaye de özetle sınıfta oturan biri aldı ondan eminiz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sabancı. IU YTU falan olsa kabını yiyen falan çıkardı heralde. Ben yine de paradan değil insanlıktan olduğunu hayal ederek uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 az kafası çalışan adam çalmaz ipad zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ahaha di mi, zaten tek işlevi dönem başında derslere bakmak bir de kakazlarken okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 fazla işlevsiz kalıyor ya bide şu find my iphone bıdısı var hani pek akıl karı değil :P onun dışında 22 gündür değerlendirme aşamasında olan durumum bugün değerlendiriliyor diye telefon geldi sevindim gibi biraz lan ahahah http://i60.photobucket.com/albums/h16/adam_fitzwilliam/neutral-its-something-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 tuvalette yatıyor benim ipad. aklıma gelirse, tuvalete girdiğimde oyun falan oynuyorum. başka hiç bir işlevi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 oha lan siz kullanmayı bilimyorsunuz o zaman aleti. ben zamanında yattığım yerden, rize'deki dslam cihazına bağlanıp config yapmışlığım var ipad ile. hiçbişiyi yoksa remote desktop'u var aletin, gir uzaktaki bilgisyara işini hallet çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bilgisayar zaten önümde niye bilgisayardan zorla uzaklaşıp ipadle bağlanayım yok zaten alırken bir amaç için almamıştım. merak ettim aldım. oyun oynaması keyifli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar