Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pontipati919 said:

bahar geldi denmiş, 3 gündür sağanak durmadı WTF?!

Baharda da yagmur yagar ki , ama sogudu hava peh :/ yanlis alarm

Ise gec kaldim gunluk 10.00 da da hastam vardi bekliyor garibim yoldayim az kaldi ama canim skldi. Su uyanma isini cozmem lazim benim artik yaa okkali bir eski usul calar saat alicam , ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir diye otenlerden .

Edik, typo
Mesaj tarihi:
Bu ne lan biri ipsec yavaştır diyo, biri openvpn yavaştır diyo sdsasd

Apple zibidisi ipsec destekleyip openvpn'le işim olmaz diyosa kesin bi bit yeniği vardır bu işte yalnız.
Mesaj tarihi:
senko said:

hız olarak ikisinde de bi fark yok
ikisni de kullanıyorum.

ama openVPN'i daha çok seviyorum galiba.

Openvpn daha basit ya. Ama gördüğüm kadarıyla ipsec'te kriptolama işlemi kernel düzeyinde yapıldığı için daha iyi performans alınabiliyomuş iyi optimize edilirse. Çok uç bişey benim için şu an sdf. Uzaktakileri istediklerinde güvenli şekilde bağlayayım yeter bana.
Mesaj tarihi:
userspace'^teki kriptolamanın da kernel seviyesindekinin de farklı avantaj/dezavantajları var
ama biraz uç kalıyor bunlar, senin benim için ikisni de yeterince güvenli :)
Mesaj tarihi:
abi bu nasıl bi loop biliyor musun, koptukça daha çirkinleşip daha da sertleşiyorsun. böylece daha da kopuyorsun. ve hiçbişi umrunda bile olmuyor.

çıkışı yok yani.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

12 saat önce sınıfta unuttuğum aypedin aynı yerde duruyor olması inanılmaz değil mi.

hakiki zengin okuludur. sabancı? koç?

istanbul üniversitesinde 40 kişinin oturduğu amfide 5 dakikalık arada laptop gitmişti. uzun hikaye de özetle sınıfta oturan biri aldı ondan eminiz sdfs
Mesaj tarihi:
fazla işlevsiz kalıyor ya bide şu find my iphone bıdısı var hani pek akıl karı değil :P

onun dışında 22 gündür değerlendirme aşamasında olan durumum bugün değerlendiriliyor diye telefon geldi sevindim gibi biraz lan ahahah
http://i60.photobucket.com/albums/h16/adam_fitzwilliam/neutral-its-something-l.png
Mesaj tarihi:
oha lan siz kullanmayı bilimyorsunuz o zaman aleti.

ben zamanında yattığım yerden, rize'deki dslam cihazına bağlanıp config yapmışlığım var ipad ile.

hiçbişiyi yoksa remote desktop'u var aletin, gir uzaktaki bilgisyara işini hallet çık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...