dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi insanlarla konuşmayı bile sevmiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 adam alenen şahsa hakaret ediyor sadece editlemekle yetiniyorsun. olmadı bence sae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 neyle yetindigini nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 akilanın gazına gelme. moderasyon paneline baktım sadece editlemişler ÖYLE BİR KÜFÜR ET Kİ GÖRENLER EDİTLEYEMESİN ELLERİ ÇARPILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 imamizer said: dream theater o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 0ne ban yese ne olacak lan sanki ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 haytapa kendini bağışlar geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 burada da okuyacak, zaman öldürecek bir şeyler bulamaz oldum.ders çalışırken daha mı iyiydi acaba? eğlenceyi coşturalım lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 olm ne zaman bitecek senin ders çalışman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 10dk sonra çıkmam lazım öle kopuğum ki her bişiden henüz yüzümü bile yıkamadım bırak giyinmeyi falan. rise of the drones izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Akito said: adam alenen şahsa hakaret ediyor sadece editlemekle yetiniyorsun. olmadı bence sae. modlarda ban yetkisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 neyse one'a birileri illa ki küfreder ona sayarız. monopolideki hapishaneden çıkış kartı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 getouttajailfreecard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: olm ne zaman bitecek senin ders çalışman? ölünce. şu an abartı bi çalışma tempom yok gerçi, rahatım bi süre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 olm niye herkes beni evlendirmeye çalışıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Akito said: neyse one'a birileri illa ki küfreder ona sayarız. monopolideki hapishaneden çıkış kartı gibi. ne kasintisi dinmez insanlarsiniz anlamiyorum. yapicagin sey basit. yazdigim mesajlari gorme iki gram prim yapmak icin laf sokma cabalarina girme. net ortamindayiz sulalenede soverim yedi ceddinede no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 -de ler ayrı olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bizde ayri gayri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Archangel_ said: burada da okuyacak, zaman öldürecek bir şeyler bulamaz oldum.ders çalışırken daha mı iyiydi acaba? eğlenceyi coşturalım lütfen... Bende ders çalışıyom şuan. Evet çalışıyorum ben. Okuyom ben yea imamizer said: olm niye herkes beni evlendirmeye çalışıyo ya. Evlenme yaşın gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 neyse ya gereksiz. valla bilmiyorum da can sıkıcı oluyor bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Eahuehaue babamda arada bir beni evlendiriyor boşver ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yaşlı teyzenin poşedini taşır gibi, gözleri görmeyen amcayı yoldan geçirir gibi bi halleri var ama. böyle bana acıyıp iyilik yapmaya çalışıyorlar resmen hehe o kısma anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Onu bilemedim babam fıstık gibi kızları beğeniyor bana sdafashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sıkıntıdan ne kadar word dosyası vars aaçıp mizampaj çalışmaıs yapıyorum vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mail atarken cümle düşük oldugu diye azar yedim üstümden şeytan diyor al o cümleleri dür bük ...... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar