nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Sparkcaster said: "nutella yerim" said: 2 ay önce tanıştığım kızı yeni fb de ekledim, bi şey yazsam ayrı yazmasam ayrı 2 aydır nerdeydin deyip siler kabul etti hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 lan üçtür aynı rüyanın devamını görüyorum amerikaya gidiyorum niwyorkta saçma saçma işler yapıyorum amerikan rüyası dedikleri bu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 "nutella yerim" said: Sparkcaster said: "nutella yerim" said: 2 ay önce tanıştığım kızı yeni fb de ekledim, bi şey yazsam ayrı yazmasam ayrı 2 aydır nerdeydin deyip siler kabul etti hacı aynı şeyi ben de yapmıştım :D dfsg (gerçi o eklemişti ben onaylamamıştım da neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ABİİİ!!! iş yerinde hiç çay içmem. haliyle çay ocağının dahilisini ezbere iyi bilmiyorum. az önce çay söylemem icap etti aklımda kalan numarayı aradım. müdür yardımcısına 2 çay söyleyip kapattığımı 2 saniye sonra farkettim asfasdfjhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Babaya ciciler aldım bir sürü ama rahatsız şimdi anlamıyor dediklerimi yarına pek sevinir herhal ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 paticike ilk defa giriyorum bugun gunluk ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 la şu yazdıklarımı okuyan her bi insan "allam yarabbim la bu çocuğun hayatında bişiler iyi gitse lan. amin" dese acaba bişilerin iyi gitme ihtimali doğar mı? tüm "gerçek islam bu değil" diyenler dese dahi olmaz bence ya neyse. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hersey ayni boktanligiyla son hiz devam ediyo...fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hayır abi yaşadığımız dünya öyle çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yoo bana paso öle çalışıyor. ama tersine yani. hani bi random generator bu kadar ters olay gelmesini sağlayamaz. demek ki bi güç var. ve benden açık ara nefret ediyor. bariz tanrının varlığına kanıtım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hacı radikal kararlar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 to the sacred land... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 radikal kararların kralını verdim sonuç değişmedi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Hayati cok ciddiye aliosun bence.. Sebep bu dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hayatında değişiklik yap. söylenmeyi bırakmakla başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 dasaa bence abartiyo hem aglanmayi hem de kendini loser olduguna ne kadar inandigini. yeter lan. aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 valla farketmiyor bi yerden sonra. zaten ciddiye alıcak bişi de kalmadı ne zamandır. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 o zaman welcome to my world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Celisme dasaaaaaaa Ciddiye almadigin bir sey seni neden ve nasil bu kadar etkileyebilior o zaman. Cikx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 çünkü istemesen de allahın her sabahı uyanıyorsun ve yaşıyorsun. bu kötü bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 kolayi var o isin yaa. baglican tasi ayagina salican kendini bogazin sularina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Sen resmen yasamak istemiyorsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Cok edebi oldu bu canims Edit:ledigin iyi oldu, neydi be o, intihar notu gibi.. Ciksx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar