nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Sparkcaster said: "nutella yerim" said: 2 ay önce tanıştığım kızı yeni fb de ekledim, bi şey yazsam ayrı yazmasam ayrı 2 aydır nerdeydin deyip siler kabul etti hacı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 lan üçtür aynı rüyanın devamını görüyorum amerikaya gidiyorum niwyorkta saçma saçma işler yapıyorum amerikan rüyası dedikleri bu mu acaba
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 "nutella yerim" said: Sparkcaster said: "nutella yerim" said: 2 ay önce tanıştığım kızı yeni fb de ekledim, bi şey yazsam ayrı yazmasam ayrı 2 aydır nerdeydin deyip siler kabul etti hacı aynı şeyi ben de yapmıştım :D dfsg (gerçi o eklemişti ben onaylamamıştım da neyse)
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ABİİİ!!! iş yerinde hiç çay içmem. haliyle çay ocağının dahilisini ezbere iyi bilmiyorum. az önce çay söylemem icap etti aklımda kalan numarayı aradım. müdür yardımcısına 2 çay söyleyip kapattığımı 2 saniye sonra farkettim asfasdfjhasf
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Babaya ciciler aldım bir sürü ama rahatsız şimdi anlamıyor dediklerimi yarına pek sevinir herhal ^_^
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 paticike ilk defa giriyorum bugun gunluk ilginc
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 la şu yazdıklarımı okuyan her bi insan "allam yarabbim la bu çocuğun hayatında bişiler iyi gitse lan. amin" dese acaba bişilerin iyi gitme ihtimali doğar mı? tüm "gerçek islam bu değil" diyenler dese dahi olmaz bence ya neyse. fml
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hersey ayni boktanligiyla son hiz devam ediyo...fak
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hayır abi yaşadığımız dünya öyle çalışmıyor
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yoo bana paso öle çalışıyor. ama tersine yani. hani bi random generator bu kadar ters olay gelmesini sağlayamaz. demek ki bi güç var. ve benden açık ara nefret ediyor. bariz tanrının varlığına kanıtım lan.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 radikal kararların kralını verdim sonuç değişmedi olm
coco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Hayati cok ciddiye aliosun bence.. Sebep bu dasaaa
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hayatında değişiklik yap. söylenmeyi bırakmakla başla.
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 dasaa bence abartiyo hem aglanmayi hem de kendini loser olduguna ne kadar inandigini. yeter lan. aaaaa
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 valla farketmiyor bi yerden sonra. zaten ciddiye alıcak bişi de kalmadı ne zamandır. lol
coco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Celisme dasaaaaaaa Ciddiye almadigin bir sey seni neden ve nasil bu kadar etkileyebilior o zaman. Cikx
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 çünkü istemesen de allahın her sabahı uyanıyorsun ve yaşıyorsun. bu kötü bişi
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 kolayi var o isin yaa. baglican tasi ayagina salican kendini bogazin sularina.
coco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Cok edebi oldu bu canims Edit:ledigin iyi oldu, neydi be o, intihar notu gibi.. Ciksx
Öne çıkan mesajlar