moriarty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Zikko said: nerde satılıyo şu eğircay mıdır nedir ? nerde bulabilirim istanbul'da? :) lokum.com yolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 cine5 de gdo gıda konusu var izleyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bundan 10 sene önce cine5'te bu saatte böyle programlar mı olurdu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 cine5 izlerken kafada decode edicek diye bir neslin beyni yandı, erken boşalma oranı %90'ları buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bizim pc de tv karti vardi, kiriyoduk sifresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 GodBlessStoya said: o tavuklar anca amatörü eğlendirir bune abi şimdi gördüm bunu ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 annen marka var baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 balıklardan hangisini yiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Pantolon balığı hariç hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 SeaGle said: Lan makineyle yolunsa nolur. Makine yolarken tüy dökücü krem mi sürüyor tavuğa. makineyle yolma değil de burda biri yazmıştı kolay yolunsun diye sıcak suya atılıyormuş o sırada kan ve dışkı vs suya ordan da ete karışıyormuş dendiydi hoş gerçi o kadar antibiyotik basıyorlar ki o hayvanın dışkısı pirüpak olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Diger seyleri okumadım..kendi tarzımda cevap yazayım. Bal: marka almıyorum gidiyorum pazara orda genelde peynircilerin yanında PETEK olarak satan amcalar var balı..hatta icinde bazen ölü arı kurtları cıkıyor ama pek lezzetli..balmumunuda yoguruyorum yedikten sonra.. Kaymak: gene marka yok..fakar kaymagı kokladıgında agır bir süt+tereyagı benzeri(özel bi garip kokusu var) koku yayması lazım o guzel oluyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Selam, Bal olarak kaynak dayım :) Karakovan bal alıyoruz, ortasında balmumu olmuyor. Bıçağı dibine kadar basıp ekmeğe sür ve üstüne kaymağı kondur misss... Tavuklar da kesildikten sonra baş aşağı sarkıtılmış şekilde bantta taşınır ve sıcak su havuzundan geçirilip yolma işlemine geçer. Haşlama kazanındaki su devamlı olarak taze su basılarak kirli su diğer taraftan boşaltılır. Genelde suyun kiri tavuğun tüylerindeki toz kaynaklıdır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 tavuk lar sanki çok doğal ortamda yaşıyolar ve taze temiz gıdalarla besleniyolar da bir tek kesilme şekli sorun galiba ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 mani said: gerçek balın güvenilir tek adresi http://galeri7.uludagsozluk.com/242/yasar-alptekin_344961.jpg http://www.youtube.com/watch?v=6GOvpUXvi50 balı galiba merdiven altında değilde koltukaltında yapıyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 geçenlerde tereyağı tutosu sözü vermiştim. buyrun: http://forum.paticik.com/read.php?25,6747222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 atlıcaksın arabaya gidiceksin Söğüt'e (Muğla/Marmaris) köylülerden balını (hemen oracıkta arı kovanın ıcınden çıkartıp kesiyorlar petek olarak alıyorsun) sonra tereyağını da aldın mı? Aldın. Sonra evine koşarak dönersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 GreenPeace77 said: tavuk lar sanki çok doğal ortamda yaşıyolar ve taze temiz gıdalarla besleniyolar da bir tek kesilme şekli sorun galiba ? 8-) sen tavuğun doğal ortam da,boku bile didiklediğini biliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 doğal ortam işte adı üstünde, küspe gdo yem güneş görmeyen kapalı kutularda beslenen tavuk mu doğal ortamda arada bok deşen tavuk mu dersen benim cevabım belli, yanlış anlamadıysam senin tercihinde belli oluyor kanserinizle sizlere mutluluklar dilerim arkadaşım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kasikla bal yiyince beynimde serinleme hissediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Tereyağı Sufi'den alınır. Sufi Tereyağı, anne eli değmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ayfon said: kasikla bal yiyince beynimde serinleme hissediyorum... Nicki de o serinlik esnasın da mı aldınız guzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 çipet senin eski nik ne ya, en kötü pm at laflayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 saksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Cipetpet said: Ayfon said: kasikla bal yiyince beynimde serinleme hissediyorum... Nicki de o serinlik esnasın da mı aldınız guzum? yok onun hikayesi baskadir, bi ara anlatirak guzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar