Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 serjuhan said: said: G.SARAY'IN 11'İ: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Riera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Melo, Emre Çolak, Elmander, Umut eee bu aynı kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 tinu said: "Tatar Ramazan" said: tinu said: şu maçı kazansakda bu sene şampiyon olsakda samet aybaba hakkında görüşlerim hiç değişmeyecek, sevmiyorum bu adamı , bu yüzden sevmiyorum, korkak adamı sevmiyorum. yakıştıramıyorum beşiktaş'a , çık adam gibi oyna ya Hacı adamın elinde topçumu var? Oğuzhanı taktik icabı tutuyor yanında, Ferdinin yerine sokabilir 2. devre Ferdinin sakatlığına göre bu maçta en iyi 11 ni çıkartman lazım sahaya, sakatlanırsa düşünür ne olacağını , iş işten geçtikten sonra oğuzhan girse ne olur! dentinho alındı işte, ilk yarı en iyi kadronla çık , gol ara atarsan ikinci yarı yedekte dentinho var, fernandes sakatlanırsa çıkartırsın dentinho yu alırsın, yada o zaman veliyi alırsın! ama bu maçta daha maça başlamadan korkaklığını gösteriyor hem kendi oyuncularına hem rakibe! keşke teknik direktör olsan be abi bi görsek adam daha ne yapsın arkadaş. nasıl yaransın size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 valla bize yaranmasına gerek yok, beşiktaş'a yakışan futbolu oynatsın kaybedelim sorun değil diyoruz sadece. ben olsam dentinho yu dırek oynatırdım sol kanatda, sabri ve hamit var o kanatda , dentinho ve gökhan çok etkili olabilirdi, gerçi oğuzhan ı oynatmayan adam dentinho yu oynatmasını beklemek hayal tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi dentinho etkili olurdu diyorsunuz da adamın kaç maçını izlediniz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Burak'ın olmaması sürpriz oldu. Hırslandırmak için heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 onu izlemedik ama sabri yi çok izledik :) adjafkald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Olm bizim eski mac kadrosunu vermisler yanlislikla, kagitlar karismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 tinu said: valla bize yaranmasına gerek yok, beşiktaş'a yakışan futbolu oynatsın kaybedelim sorun değil diyoruz sadece. ben olsam dentinho yu dırek oynatırdım sol kanatda, sabri ve hamit var o kanatda , dentinho ve gökhan çok etkili olabilirdi, gerçi oğuzhan ı oynatmayan adam dentinho yu oynatmasını beklemek hayal tabi di mi? o yüzden dentinho-sneijder direk 11 çıkmıyo iki takımdada. daha iyi biliyorsunuz tdlerden hep ake. fm değil bu abi, futbolcuyu al hemen yardırsın sağ kanattan 3 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 adam dentinhonun sol takımlarından sorumlu devlet bakanı ya daha iyi biliyo td den durumunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 5 gün önceye kadar biliyor mudyun o adam kim diye fm de bile kadroya almamışsındır http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/73564_398827836873617_1957089052_n.jpg bu da fenere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 itfaiye hazır olsun arena yanacak bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 pzero nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Kadroları görünce ikileme düştüm ama 3-1 alırız heralde bi talihsizlik olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 pascalnouman said: itfaiye hazır olsun arena yanacak bu sefer Sakin ol ucuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 tekrar yazayım dentinho nun durumunu bilmiyorum da hazır orda sabri oynuyorken olabilir di dedim. :) başka biri olsa tamam da sabri var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Sabri diyosunuz da servet abisine ozenip 60. dakikada ambulansla yollarsa sikinti olmasin Sagi solu belli olmaz cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 son dakika geçiyor ligtv, drogba ile 1.5 yıl kesin anlaşılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Oha emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://media3.ligtv.com.tr/img/news/2013/1/27/sondakika02.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 LigTV maç öncesi bunu bilerek yapıyor haa hifneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 drogba bitmiş ya koşamıyor 2 depar attı mı geir dönemiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 drogba? oyunda sneijderle çıldırıyordu galatasaray şimdi drogbayı da alırsam kesin şampiyonlar liginde final oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 şampiyonlar liginde oynayabilecek sanırım , bence çok önemli transfer, gerçi çinden nasıl gelecek belli değil, ama sonuçta drogba yahu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ee bu maça yetişiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 oha geldi lan hakkaten vay bacısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar