Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 19. Hafta: Galatasaray - Beşiktaş (27.01.2013 / 19.00)

BlueDreams

Öne çıkan mesajlar

Yalnız ne adamsınız ha.

Lidersiniz, ikinciyi yenmişsiniz, 10 kişi maç koparmışsınız, CL maçınız var, Sneijder gelmiş, Drogba gelecek. DROGBA GELECEK. hala şurada tükürdü tükürmedinin hesabını yapıyorsunuz. Bir derdiniz o mu kaldı arkadaş. Fenerliler meyreles mesajlarını alıntılar da cevabveremedi olur diye mi bu endişe
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Yalnız ne adamsınız ha.

Lidersiniz, ikinciyi yenmişsiniz, 10 kişi maç koparmışsınız, CL maçınız var, Sneijder gelmiş, Drogba gelecek. DROGBA GELECEK. hala şurada tükürdü tükürmedinin hesabını yapıyorsunuz. Bir derdiniz o mu kaldı arkadaş. Fenerliler meyreles mesajlarını alıntılar da cevabveremedi olur diye mi bu endişe
ne farkeder simdi hakkımızı yemeyi beceremediler diye yanlıs karara karsı cıkmıycak mıyız?
Sosyal ağlarda paylaş

Ne ağladınız birader. Oğuzhan suratına tükürülecek bir adammış, Melo da tükürmüş. Tükürük göremedim gerçi ben ama tükürdüyse de ağzına sağlık.

Şerefli üçüncülük yolunda menemenspora başarılar dilerim. Sezonun geri kalan kısmında Drogba'nın tadına bakamayacak olduğunuz için üzgünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

arcane said:

Yalnız ne adamsınız ha.

ne farkeder simdi hakkımızı yemeyi beceremediler diye yanlıs karara karsı cıkmıycak mıyız?

yanlış karar varsa hakkınızı yemeyi becermişlerdir. hakkımızı yediler dememek için bu kadar kendini kasmana gerek yok ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı sündürmenin manası yok. Fenerbahçeli olarak tükürmediğini düşünüyorum Melo'nun. Ağız hareketi bir şey söyler gibi, belki kendi dilinde küfür eder gibi, bizde tükürmüş gibi görünüyor olabilir. Adamlar yendi takır takır, hala tükürük aşşa tükürük yukarı.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Cons said:

https://pbs.twimg.com/media/BBpDpOuCAAAACAo.jpg

ahahah 100$ isteyen biz değildik yalnız Rahmetli başkanınız özhan canaydın'ın gurbetçileri didikleme stratejisinden akıllarınız da kalmış ;)

şunu dicektim de yakın tarihinden bihaber adamlara laf söyleme gereği duymadim :D
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

khala said:

Cons said:

Her sayfada olmalı

bence de her sayfada olucak tabiki... insan bilmeden konusmamali hele pankart hazirlamak lol..

100 avro bıraktım oraya

ultra kill...

kulübünün 2 sene öncesini bile bilmeyen adamlar açıyor orda o pankartı, 10 sene önceki halini nerden bilsinler =) bilmeyen çoluk çocukta o pankartı bir şeymiş gibi alıp zaaa yazar falan buralara koyar eğlenmeye çalışır. şu koyduğun videoyu aa bu neymiş ki deyipte açmaz bile. gariplikler ilginçlikler =)
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

khala said:

Cons said:

Her sayfada olmalı

bence de her sayfada olucak tabiki... insan bilmeden konusmamali hele pankart hazirlamak lol..

100 avro bıraktım oraya

Ağlama. Acıktıysan gel sana marmaris büfeden dilli kaşarlı ısmarlayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

applev0dka said:

khala said:

Cons said:

Her sayfada olmalı

100 avro bıraktım oraya

ultra kill...

kulübünün 2 sene öncesini bile bilmeyen adamlar açıyor orda o pankartı, 10 sene önceki halini nerden bilsinler =) bilmeyen çoluk çocukta o pankartı bir şeymiş gibi alıp zaaa yazar falan buralara koyar eğlenmeye çalışır. şu koyduğun videoyu aa bu neymiş ki deyipte açmaz bile. gariplikler ilginçlikler =)

gayet biliyoruz geçmişini takımın
ama gidip erissonla sözleşme imzalayaıp vazgeçtip diyip 2 milyon euroyu sokağ atmıyoruz
tüpçüleri başkan yapmıyoruz
bir de apaçhi futbolcu transferi yapmıyoruz
bol keseden kontrat imzalayıp feda diye ağlamıyoruz
hakkımızı yeditmiyoruz sahada

bir fernandesi alamadık işte
onun yerine snijder drogba filana lıp forma satışından çıkartıyoruz parasını
sezon başı da kanaryanın cl parasını iç ettik

walla siz koskoca klüp şikeye yattınız hala sahaya yansımadı diye takılıyorsunuz

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

gayet biliyoruz geçmişini takımın
ama gidip erissonla sözleşme imzalayaıp vazgeçtip diyip 2 milyon euroyu sokağ atmıyoruz
tüpçüleri başkan yapmıyoruz
bir de apaçhi futbolcu transferi yapmıyoruz
bol keseden kontrat imzalayıp feda diye ağlamıyoruz
hakkımızı yeditmiyoruz sahada

bir fernandesi alamadık işte
onun yerine snijder drogba filana lıp forma satışından çıkartıyoruz parasını
sezon başı da kanaryanın cl parasını iç ettik

walla siz koskoca klüp şikeye yattınız hala sahaya yansımadı diye takılıyorsunuz

:)

http://inciswf.com/jumk93bt.swf

gs şubesi sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Yalnız ne adamsınız ha.

Lidersiniz, ikinciyi yenmişsiniz, 10 kişi maç koparmışsınız, CL maçınız var, Sneijder gelmiş, Drogba gelecek. DROGBA GELECEK. hala şurada tükürdü tükürmedinin hesabını yapıyorsunuz. Bir derdiniz o mu kaldı arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...