SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Necip hıyarı önce bişeyler sayıklıyo melo pek sallamıyor, sonra artık küfür mü etti ne yaptıysa melo birden deliriyor. Sonra da kayış kopuyor zaten. Oğuzhanın performansı da imdb de 10 alır yani. biz şevki'yi tiyatrocu bilirdik, şevki'nin bu kadar oyunculuğu yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bide yine necip apaçisi ne pis dalmış lan sınaydere 90+1" de. Herif nereye geldim lan ben demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 "markus merk" said: http://www.ligtv.com.tr/haber/kirmizi-kart-karari-dogru-mu ama tabiki en doğru kararı paticik ahalisi bilir tabiki karar çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 sahaya yansimadi neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi markus merke göre herzaman hakem haklı yannız. ligtvnin süper ligi iyi gösterme çabalarına dahil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 her yamyam futbolcuya spikerlerin yıldız falan demesi yada taca giden şutlarda inanılmaz heyecan yaratması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 arada sırada tek tük doğruyu söylüyor ya, hakemlere giydirdiği oluyor da işte "her ligde arada hata olur" kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Tükürecekmiş gibi yapıp tükürmese bile ne demek lan? Tükürdü mü tükürmedi mi? Tükürmüş gibi bişey söylemiş olamaz mı? Meyreleşte olmadı mı işte, bariz tükürmüş diyosun ama sonra bi açıdan görüntü çıkıyor oha diyosun. Öyle saçma yorum mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 küfür etmiş abi belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 maçta en aşağı 4 kez yakın çekimini verdiler. markus merk'e ihtiyaç olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Cons said: https://pbs.twimg.com/media/BBpDpOuCAAAACAo.jpg ahahah 100$ isteyen biz değildik yalnız Rahmetli başkanınız özhan canaydın'ın gurbetçileri didikleme stratejisinden akıllarınız da kalmış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Oğuzhan harbi beşiktaşlı olmuş ama ya. Nasıl yüzünü siliyo ahahahaha Sadece o görüntüyü görsen "lan balgam atmışlar adama" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 akıllı adam işte ama o arsenal eğitimi. burada anca burak gibi arif styla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 peki abiler buna nasıl bi kılıf bulacaksınız; melonun resmi twitterından: Felipe Melo: Faule maruz kaldım, acı çekiyordum ve rakibin bana yaptığı harekete karşılık verdim. Kendime hakim olamadım, oyundan atıldığım için üzgünüm. Kasten hiçbir şey yapmadım... tercüme tabiki =) vardır seagleda falan bununda bir çıkış yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 tukurdum kismini eklememissin, yoksa oyle bisey yazmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Liebe said: peki abiler buna nasıl bi kılıf bulacaksınız; melonun resmi twitterından: Felipe Melo: Faule maruz kaldım, acı çekiyordum ve rakibin bana yaptığı harekete karşılık verdim. Kendime hakim olamadım, oyundan atıldığım için üzgünüm. Kasten hiçbir şey yapmadım... tercüme tabiki =) vardır seagleda falan bununda bir çıkış yolu yine timsaha yatılmış :( 3. attığı twiti de koyar mısın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 sabredelim, fatih terim'in kapısında ağlarken söyleyeceklerini koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Liebe said: peki abiler buna nasıl bi kılıf bulacaksınız; melonun resmi twitterından: Felipe Melo: Faule maruz kaldım, acı çekiyordum ve rakibin bana yaptığı harekete karşılık verdim. Kendime hakim olamadım, oyundan atıldığım için üzgünüm. Kasten hiçbir şey yapmadım... tercüme tabiki =) vardır seagleda falan bununda bir çıkış yolu Tükürdüm lafı bunun neresinde pardon. Lan anlamıyorum, bi sıvı bile yok giden yani. Meyreleşte bile vardı onun bile tükürmediğinin kararını verdik, adam gibi bi izleyin be. Kendime hakim olamadım dediği şey gidip necip apaçisine uyup gaza gelmesi. Sonra da oğuzhan giriyor zaten işin içine. Bide melonun twitteri takip ediyosan maç sonrası ilk açıklamasını da bi oku pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 barnacle said: Liebe said: peki abiler buna nasıl bi kılıf bulacaksınız; melonun resmi twitterından: Felipe Melo: Faule maruz kaldım, acı çekiyordum ve rakibin bana yaptığı harekete karşılık verdim. Kendime hakim olamadım, oyundan atıldığım için üzgünüm. Kasten hiçbir şey yapmadım... tercüme tabiki =) vardır seagleda falan bununda bir çıkış yolu yine timsaha yatılmış :( 3. attığı twiti de koyar mısın buraya ben fanatik'in twit hesabından aldım orda 3. tivit falan bilmiyorum ben varsa siz ekleyin ben meloyu falan takip etmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 SeaGle said: Liebe said: peki abiler buna nasıl bi kılıf bulacaksınız; melonun resmi twitterından: Felipe Melo: Faule maruz kaldım, acı çekiyordum ve rakibin bana yaptığı harekete karşılık verdim. Kendime hakim olamadım, oyundan atıldığım için üzgünüm. Kasten hiçbir şey yapmadım... tercüme tabiki =) vardır seagleda falan bununda bir çıkış yolu Tükürdüm lafı bunun neresinde pardon. Lan anlamıyorum, bi sıvı bile yok giden yani. Meyreleşte bile vardı onun bile tükürmediğinin kararını verdik, adam gibi bi izleyin be. Kendime hakim olamadım dediği şey gidip necip apaçisine uyup gaza gelmesi. Sonra da oğuzhan giriyor zaten işin içine. Bide melonun twitteri takip ediyosan maç sonrası ilk açıklamasını da bi oku pampa. karşılık verdim lafından ben onu anladım. başka neyi ima ediyo olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Necip 2 durak öte hala Necip diyorsunuz. Tükürük olması için FIFA tarafından belirlenen bir gramaj var da onu mu tutturamadı, digiturkün kameramanı mı kardan havadaki partiküllere odaklayamadı ahahah. Tükürdü işte herif. Cezasını görecek. Fener gibi indirim de alamayacaksınız. Ne pismiş lan bu spor bölümü beni de bozacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 beşiktaşlılar kayıp fenerlilerle kaldık dentinyo çirkefini görünce utanıp saklandılar herhalde sdfds burak yılmaz yine efendi adam kalır onun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Fanatiği takip edeceğine paticik albümü takip et abi. Ya da en azından fanatik haberine göre yorum yapma. Dudak hareketi de tükürme gibi değil zaten, muhtemelen bi küfür ediyor, artık türkçe mi yoksa yabancı dilde mi bilmiyorum. Ya da başka bi reaksiyon, ama dudakta tükürme hareketi yok. Dudaklar büzülmüyor bile abi, üst dudak yukarı alt dudak aşağı iniyor. Öpücük bile dersin tükürük demek zor. Ha alsınlar kenara biraz meloyu, fazla agresif, biraz da hırslansın artık. Ama tükürdü demek haksızlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ağzı o şekildeyken tükürebildiyse helal olsun. 5 dkdır deniyorum beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 tükürdüğü adamın raporunu beklicez uhaushd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar