Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korsan com.tr siteleri?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu siteyi gordum biraz once: http://www.hdfilmizle.com.tr/

Com.tr adres almak icin ticaret sicilinde ya da marka sicilinda tescil gerekmiyor muydu? Nasil oluyor bu? Yasadisi is ile sicile kayit yaptiramazsin, denetlemesi de var bu isin.
Mesaj tarihi:
GErge Aktif bir araştırma grubu yok şuan türkiyede sadece şikayetleri ele alıyorlar yani bu adamlar şikayet gelene kadar durur sonra patlar hayvan gibi ceza yer şirketinede.

Nasıl bir cesaret ise... böyle birkaçtane daha buldum ben.

Sitesi şirketine kayıtlı sonuçta böyle bişiye illegal girişiyorsan salak olman gerek direkt hapis cezası var şuan Türkiyede uygulanan korsana karşı.
Hatta yanlış hatırlamıyorsam Uyuşturucu satmak la aynı kefede tutuyorlar.

Sen daha iyi bilirsin. Yanlışsam düzelt.
Mesaj tarihi:
ahahahah abi adamlar kendi kuyularını kazmışlar ya :D

com.tr uzantılı adres alabilmek için ticari sicil kaydını filan göndermen gerekiyor nic.tr ye. tamamen yasal işlem olmak zorunda. ve adamlar yasal bir şekilde yasadışı bir olaya girişmişler ahahahah :D
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sikayet degil ki olay. Com.tr adresini marka ya da ticaret siciline kayitli isimle alabiliyorsun. hdfilmizle diye kayit olmasi lazim yani marka sicilinde. Bu sicillere kayit yaninda vergi defterlerini getiriyor. Bu da cok iyi denetlemesi yapilan vergi meselesini.

Is cok garip yani. En bastan alamamalari lazim. Sicile giris de vergi levhasi ve ticarer defteri olmadan olmaz. Bunlarin hepsinin noter tasdiki de lazim.
Mesaj tarihi:
aşağıya şöyle bir not düşmüşler ....

said:
http://www.hdfilmizle.com.tr adlı sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamıştır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdfilmizle.com.tr sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.
Mesaj tarihi:
Yapanlar kendi bilgilerini vermemiştir, sanmam.

Daha önce bir haberde okumuştum. Bir şirket üzerinden hayali ihracat vs.. bir sürü iş yapılmış, şirkete ceza gelmiş ama şirket ortakları ve yetkililerinin durumdan haberi yok, şirket kurduklarından haberleri yok. Sıradan insanlar. Bir şekilde imza attırılmış şirket kurulmuş, bir sürü dümen çevrilmiş o şirket üzerinden. İmza taklit etmek de çok kolay, kim kontrol ediyor imzaları taklit mi değil mi diye? Türkiye'de çok zor olmasa gerek başkasının üzerinden bu işlemleri yapmak.
Mesaj tarihi:
DrStein said:

Daha önce bir haberde okumuştum. Bir şirket üzerinden hayali ihracat vs.. bir sürü iş yapılmış, şirkete ceza gelmiş ama şirket ortakları ve yetkililerinin durumdan haberi yok, şirket kurduklarından haberleri yok. Sıradan insanlar. Bir şekilde imza attırılmış şirket kurulmuş, bir sürü dümen çevrilmiş o şirket üzerinden. İmza taklit etmek de çok kolay, kim kontrol ediyor imzaları taklit mi değil mi diye? Türkiye'de çok zor olmasa gerek başkasının üzerinden bu işlemleri yapmak.

adli tıpta inceleniyor o kadar basit değil taklit etmek genç arkadaş.
Mesaj tarihi:
Şahis firması isen o şekilde yapılıyor şirket olduğuna dair vergi levhan en azından fotokopisi isteniyor okadar.

nic.tr da bunu zaten formalite icabı istiyor, yani bir suç işlendiğinde aha bu adam bunu satın alan diyorlar şirket budur diyorlar.

Bir nevi adres doğrulama gibi kullanıyorlar.
Mesaj tarihi:
Marka tescili - ya da benzer biseydi tam hatirlamiyorum - basvuru yapiyosun, basvuru belgenle basvuruyosun .com.tr icin, alan adini aldiktan sonra basvurunu geri cekiyosun. Oldu da bitti masallah.
Mesaj tarihi:
Youtubedan link gösteriyorum diyor adam çok temiz yırtarlar o kaynak linkleri sildirirler maksimum, hiçte ceza yemezler boşa uğraşmayın ki zaten niye uğraşıyonuz lan biz izliyoruz onları =O
Mesaj tarihi:
filmizle.com.tr nin domain sahibi bu heralde. Dediğiniz gibi sahte imzayla falan almışlardır adamın üstüne

http://www.facebook.com/yurdaer.tanriover?ref=ts&fref=ts
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Youtubedan link gösteriyorum diyor adam çok temiz yırtarlar o kaynak linkleri sildirirler maksimum, hiçte ceza yemezler boşa uğraşmayın ki zaten niye uğraşıyonuz lan biz izliyoruz onları =O

yok yırtamıyorlar...
Mesaj tarihi:
GodBlessStoya said:

DrStein said:

Maalesef o kadar basit genç arkadaş :)

Şirket üzerinden nasıl tr uzantılı adres alınmış olabileceği hakkında fikir yürüttüm. Suçun oluşma aşamasından bahsediyorum. O aşamada, imzaların gerçek olup olmadığına adli tıp bakmıyor normal olarak. Adli Tıp, suç ortaya çıkartıldıktan sonra devreye girip tespit yapar, suçu önleme aşamasında yok onlar. Daha da basit anlatımla, bir devlet dairesinde imza kontrolü adli tıp aracılığı ile yapılmıyor günlük, rutin işlemler esnasında.

Suç oluştuktan sonra bile çoğu zaman adli tıp'a gitmiyor bir sürü dava. Mahkemelerin, sahte imza ile düzenlenmiş bir çekin üzerindeki imzanın kime ait olduğunu bankalara sorduğunu biliyor muydun? Hakim, yazı yazıyor, bankanız tarafından basılmış, ekte fotokopisi bulunan çekin üzerinde imzanın kime ait olduğunun bildirilmesi diyor. Cevap veriyosun banka olarak. Bilirkişi tayin ediyor seni. Türkiye'de sistem böyle işte. Bu yüzden, bu ülkede imkansız diye bir şey yok genç arkadaş :)
Mesaj tarihi:
DrStein said:

GodBlessStoya said:

DrStein said:

Maalesef o kadar basit genç arkadaş :)

Şirket üzerinden nasıl tr uzantılı adres alınmış olabileceği hakkında fikir yürüttüm. Suçun oluşma aşamasından bahsediyorum. O aşamada, imzaların gerçek olup olmadığına adli tıp bakmıyor normal olarak. Adli Tıp, suç ortaya çıkartıldıktan sonra devreye girip tespit yapar, suçu önleme aşamasında yok onlar. Daha da basit anlatımla, bir devlet dairesinde imza kontrolü adli tıp aracılığı ile yapılmıyor günlük, rutin işlemler esnasında.

Suç oluştuktan sonra bile çoğu zaman adli tıp'a gitmiyor bir sürü dava. Mahkemelerin, sahte imza ile düzenlenmiş bir çekin üzerindeki imzanın kime ait olduğunu bankalara sorduğunu biliyor muydun? Hakim, yazı yazıyor, bankanız tarafından basılmış, ekte fotokopisi bulunan çekin üzerinde imzanın kime ait olduğunun bildirilmesi diyor. Cevap veriyosun banka olarak. Bilirkişi tayin ediyor seni. Türkiye'de sistem böyle işte. Bu yüzden, bu ülkede imkansız diye bir şey yok genç arkadaş :)

Genç arkadaş evrakları da nasıl işlediğini de çok iyi biliyorum. Adli tıp incelemesi istemek o kadar basit ki...
Uzun süre içindeydim işlerin o yüzden keep calm. Ha dersen ki ben o kadar yapamıyorum ; ne diyim o senin nüfuzsuzluğun.
  • Yeni Oluştur...