-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Laorx said: DRaGoN_SLaYeR said: Flassh said: çeçenler rahatsız ve en görgüsüz millet rahat ya, herifler sıçmaya bile silah sıka sıka gidiyor kes lan adam tehdit etti http://i.minus.com/ibydpDUXpX4sU5.gif ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 görgüsüz ve aşırı agresif insanlar. çok dürüst olduklarını söylemek o kadar zor ki. kafkaslarda dürüstlük yok zaten. boşuna aramayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 dügünde en az roketatar lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bulsa atar bu arada ben sakin çeçen diye bişi görmedim. varlığına da inanmam zor bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ulan onca çocuk olan yerde havaya otomatik sıktıktan sonra saygılı olsan ne olur ak diyesim geldi saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 "Tatar Ramazan" said: kafasına mıçtıım! halkın içinde yaptığına bak, ruslar teröristler hortladı diyip yağdırcaklar köyüne görecek anyayı terörist dediğin de amerikanın gazı yine başka bişey değil. bölgeden gelen bir arkadaşım tarafından bildiriyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Laorx boşa harcamisin gifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 imam said: imamizer 10 saat önce BEĞENMEEN 1 KİŞİ OKULDAKİ ÖĞRETMENMİŞ!!!1! ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Kürtlerden lesser ırklarda var türkiye komşuları bok gibi ya -da ayrı asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 dasaaa said: görgüsüz ve aşırı agresif insanlar. çok dürüst olduklarını söylemek o kadar zor ki. kafkaslarda dürüstlük yok zaten. boşuna aramayın ve Fin said: Kürtlerden lesser ırklarda var türkiye komşuları bok gibi ya çizdim sizi. özellikle dasaaa. neymiş kafkaslarda dürüstlük yokmuş zaten. tövbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yok abi azeriden malını çeçenden canını diyorlar ki doğru bildiğin. nerede psikopat varsa çeçendir. normalini görmedim ben. sen "adam dövmek için ayakkabım var!" adamı mıydın mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 zenciden totonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Fin said: -da ayrı asdfg http://i980.photobucket.com/albums/ae289/MarkTheMayer/Funny%20Motivational%20Images/1277845042360.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Rus kuklası Kadirovun korumasıymış o adam,hani şu sarayın da aslan besleyen dengesiz var ya o:) mücahidler babasını öldürdüydü Zamanında da oğlu sağ kurtulmuştu.ailecek rus köpeği bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Flassh said: çeçenler rahatsız ve en görgüsüz millet rahat ya, herifler sıçmaya bile silah sıka sıka gidiyor Mafyaları çok çılgın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ohassikome :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Nako said: geçen sene mi ondan önceki sene mi birisi paylaşmıştı, aynı tepkiler verilmişti ve bir arkadaş da hangi ülke hangi kültür olduğunu güzel bir şekilde açıklamıştı. dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 dasaaa said: yok abi azeriden malını çeçenden canını diyorlar ki doğru bildiğin. nerede psikopat varsa çeçendir. normalini görmedim ben. sen "adam dövmek için ayakkabım var!" adamı mıydın mesela? this.. adamlar maç yaparken sustalı-silah falan çekiyorlar şaka gibi..normalde de sert oynuyolar,şiddet adamların doğasında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Neden bu tarz bir şiddetteler ve neden bu kadar silahla içli dışlılar? Güzel bir araştırma konusu olup olayı ordan rusyaya filan bağlayaraktan bişi yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Lan bu vidio yüzünden öğlen yattığım güzellik uykusunda kabus gibin bi şey gördüm. Ben ve 2 tane robotu helikopterden aşağıya indiriolar . Ambar tarzı bi yere operasyon yapıcaz icabı, içerdeki adamlarla çatışmaca. Neyse helikopterdekiler diyoki sen girme içeri onlar halleder. Artık savaşlarda canlılar kullanılmayacakmış. (Beni niye indirdilerse ?) Neyse bu lavuk 2 robotun mitralyözleri var başka da hiç bi şeyleri yok çubuk şeklindeler. Bunlar girince ben ambarın kapısını kapatıyorum, başlıyorlar taramaya 10 dakika aralıksız tarıolar Allahsızlar, içerde en az 20 kişi falan öldürüolar. Irak gibi bi yerde geçiyor olay. Paint terkle robotları ve kendimi çizdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Acid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Frostbite said: dasaaa said: yok abi azeriden malını çeçenden canını diyorlar ki doğru bildiğin. nerede psikopat varsa çeçendir. normalini görmedim ben. sen "adam dövmek için ayakkabım var!" adamı mıydın mesela? this.. adamlar maç yaparken sustalı-silah falan çekiyorlar şaka gibi..normalde de sert oynuyolar,şiddet adamların doğasında var. e türklerde de var o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Yalnız thumbnaili değiştirmeleri gerek. Yeto birşeyler beklerken bir anda trunkdan çıkan makinalı çok daha etkili olabilir ssdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yildirimokur said: Lan bu vidio yüzünden öğlen yattığım güzellik uykusunda kabus gibin bi şey gördüm. Ben ve 2 tane robotu helikopterden aşağıya indiriolar . Ambar tarzı bi yere operasyon yapıcaz icabı, içerdeki adamlarla çatışmaca. Neyse helikopterdekiler diyoki sen girme içeri onlar halleder. Artık savaşlarda canlılar kullanılmayacakmış. (Beni niye indirdilerse ?) Neyse bu lavuk 2 robotun mitralyözleri var başka da hiç bi şeyleri yok çubuk şeklindeler. Bunlar girince ben ambarın kapısını kapatıyorum, başlıyorlar taramaya 10 dakika aralıksız tarıolar Allahsızlar, içerde en az 20 kişi falan öldürüolar. Irak gibi bi yerde geçiyor olay. Paint terkle robotları ve kendimi çizdim. AHAHAHSDGFBFAFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar