xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bol bol fransizlar mevcut. Sarki tiplerine gore karisik calan app yok mu hic ? Yoksa deezer da var mi boyle bir yol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Evet %90 şarkıların çoğu 192kbs altı kalitesi :( sokam böyle premium a ama nekadar para okadar köfte aslında herşey ... Tekrar açtırdım MOG üyeliğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi vpn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sakfhlasfhaks Anırttın beni Debug luyorum senin acount u normalde hemen şifre verebilirim de sorunu çözmem gerek Testerlık görevinizi yapıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 IDM ile Deezer'dan nasil sarki cekiyorsun sen? Denedim simdi kendim de kontrol etmek icin, inmiyor. DRM var zaten ki, cekip finleyemezsin. Sadece sample'lar iniyor, sarkinin kendisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 flv ler halinde parçalıyorlar IDM ile çekmedim makinanın cache inden aldım Sanırım IDM tam entegrasyon yapınca opera ile onlada olabiliyor ama 4-5 parçaya böylüyorlar 400kb lik parçalar bunlar ve 3.2 mb i geçen şarkıya raslamadım henüz. buda mantık hatası oluşturuyor tabiki. Benimde kulağım alışmış demekki 1 aydır kullanıorum güzeldiye Mog ta dinledim bikaç şarkı sonra müzikle uğraşan arkadaşlarlada tartıştık fark vardı bariz bi şekilde. Yani bi an düşünmedik değil mp3 ten daha manyak bir sıkıştırmamı yaptılar acaba aynı kalitede diye yok öle bi dünya dedik oturduk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 premium aldım metallicadan unforgiven II 'yi bulamıyor nasıl iş bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 http://img694.imageshack.us/img694/7755/mogpower.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hmm orda da yok yani. demek ki metallicayla dertleri var adamların. pentagram - geçmişin yükü bunu da bulamadım :( acaba şunu da ekleyin diye istekte bulunabiliyomuyuz aacep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Goremiyormusun ? Ozaman sorun sende deezerda degil. Orda 5 taneden fazla albumde o sarki var metalicanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abi metallicanın bi sürü albümü var müzisyen olarak aratıp baktığımda ama o albümlerin içinde unforgiven II yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Evet deezer a baktim bende yok orda MOG ta var ama 4-5 albümün içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Grooveshark'dan farkı nedir acaba? yazdıklarının hepsi grooveshark'ta 2-3 senedir yapılabiliyo zaten. ayrıca tasarımı daha başarılı bence grooveshark'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 üye olunca Müzik kalitesi. Deniliyor ama yalan 320 e kadar TÜrk kafası yani :) 320 göremedim düzgün daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Abi yalan filan degil, bu nefretin siteyi ben tanittim diye mi bilmiyorum ama olcmen mumkun degil. Dedigini ben de yaptim, sample indiriyorsun sadece. DRM var burada, cekemezsin oyle. "3.2 mb i geçen şarkıya raslamadım henüz. buda mantık hatası oluşturuyor tabiki" derken kendin de bir yerde hata yaptigini soylemissin zaten. Yarim saat suren ve cok acik sekilde 320 kbps olan senfoniler var burada dinledigim. Premium uye olup ayarlardan HQ'yu secince pek ala 320 kbps kalitesinde ogg stream ediyor. 128 kbps ile 320 kbps'yi ayiramayacak biri degilim, epey kaliteli ses sistemleri de kullaniyorum dinlemek icin. Grooveshark'a avantaji cok. Birincisi yasal. Ikincisi sarkialr guzelce album album ekleniyor, Grooveshark gibi kullanicilar buradan benim, buradan senin modunda eklemiyor; sonra sanatci kaldirin bunlari diyince isler iyice karismiyor. Radyosu sonra cok daha iyi. MOG kullanirdim ben de vaktinde, ben kullanirken ucretli uyelik bile alsan USA ip olmadan dinleyemiyordun. Sirf muzik dinlemek icin VPN acik tutmak ters biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mog ta VPN ihtiyacın olmuyor artık PC de. istersen anlatabilirim basit bir yöntem muhtelemen masus açık bıraktılar. Deezer i kötülemiyorum spotify neyse gözümde aynı şuan yani ikincil olarak kullanılabilir olmayan müzikler için. groveshark ta iyi tabi ama ücretsiz olan herşeyden nefretim... mesela davalık olduğumuz fizy gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Premium üyeliğimizi nasıl sonlandırıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Windows 8 appi cikti. Android icin de beta client cikti: http://www.deezer.com/tr/newandroid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 güzelmiş, androide login olduğun anda 15 gün premium+ veriyo kredi kartı falan istemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Tek kötü yanı 2 cihaz bağlayabiliyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 deezer android appda çok saçma bi şey oluyo bana, 10-15. saniye arasında hafif duraksayıp random başka şarkı çalmaya başlıyor ama ekranda halen eski şarkının ismi, resmi + barı duruyo. ne iş anlamadım nette de bulamadım böyle bi sorun yaşayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bende olmuyor o. Yukarda verdiğim betayı denesene bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bakayım betaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Widget yok betada ama oyle kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 deezer artık playlistde bulunan bir çok şarkı için ülkenizde dinleyemessiniz demeye başladı bu birtek bende mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar