Chemical Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 gece işemeye, su içmeye sçmaya falan kalkınca koridorun spotlarını açamıyordum, lan şöle ufak bi ışık olsa da gece onla görsem önümü dedim, el fenerleri çalar saat aldım ama onun da çalar saatini kurduktan sonra elime almaya korkuyorum yanlışlıkla kapatırım diye. saat 11 de yanıyor, sabah 6 da sönüyor 10mm kırmızı ledlerle yaptım 5 tane var. ledleri spotların yanına yerleştirdim lol gibi bişey çektiğinden faturaya yansımaz diye düşünüyorum. güç kaynağı olarak 1.2 (A) 12V led sürücüsü var. Timer olarak bauhausdan aldığım mekanik prize takılan timer var. Elektriği koridordaki buat kapağından çekip asma tavana kablo götürdüm, spotlardan birine kadar kabloyu itip, gözüken ucuna 2 li priz bağladım. timer'ı prize taktım, üzerine de güç kaynağının fişini taktım. Sonra bunları alıp asma tavanın içine ittim. Önce spotların aralarını ölçtüm, biraz pay bırakarak 5 ledi seri şekilde ikili kabloya hayva lehim makaron vs dizdim salkım gibi hazırladım, power supply'a gidecek konektörlerini falan da bu aşamada yaptım. Spotları söktüm, matkapla asma tavana 10mm delikler deldim, sonra ledlerin kablosunu plastik bi sopanın ucuna takıp, ilk spot deliğinde ikinciye, oradan üçüncüye diye öbür taraftan çıkana kadar götürdüm. Ledleri deliklerine soktum, sabitledim, bişeyler yanmasın diye kabloları spotlardan ve trafolarından uzağa ittim, ledlerin konektörü power supply'a bağlayıp onu da asma tavanın başka bi köşesine ittim. Spotları geri taktım, bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 keşke bir sola bir sağa yerleştirseydin ki şu küçük yamukluk da yalan olsaydı. ellerine sağlık süper fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 spotlar yamuk yerleştirilmiş de, sağlarında profil var çelik bazı spotların delemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 kırmızı resimlere tıklayın açın ya, çok kötü thumbnail resolutionu neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 http://2.bp.blogspot.com/-wefHhyDEViM/UAunHiseIRI/AAAAAAAABw0/XQiG4Q7VoqM/s1600/LED-Faucet-Valve-night-light.jpg Şöyle bir şey alaydın koridora. Ne gerek vardı bunlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 panik room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 red light district amsterdam gibin olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 atraksiyona ihtiyacın varmış bence sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ben de böle bişey yaptırmak isterim ama sadece eve kız atınca kırmızı yansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 gece 11 de yanıyo işte benzer feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 occupancy sensor koyaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bana da lazım böyle bişey ya, yapabilir miyim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 benim gibi bütün herşeyi gizleyerek yapmaya çalışmassan kolay baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 pavyon: emirin yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 o yamukluk gece uykuları kaçırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Benzer birsey benim de isimi gorur ama becerip yapamam öyle. Ayrıca kirmizi ne abi, mavi yapaydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sir.Enis said: red light district amsterdam gibin olmuş şu o değilde sen kirada değil miydi? babaocağına mı döndünde yapabildin? yoksa plan taşınırken delikleri hunharca macunlamak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Selam, DAS BOOT... torpido yemiş gibi bir ortam oluşmuş. Ben de bu amaç için yerdeki taşların derz boşluğuna el wire yerleştirip şeffaf silikonla derzi kapatmayı planlıyorum. Banyo için kırmızı, mutfak için mavi hat. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bu değil de ortama eternity havası katan ve nereden çıktığı belli olmayan loş sarı aydınlatmalar var onlar çok şık duruyor geceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 gece çişe kalkma huyum hiç yok benim. kıskandım şimdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 sensörlü yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 çişe kalkma yaşlanınca başlıyor zaten genellikle şimdi olmaz. ayakta işemiyorsan ama yaşlanınca da olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar