samaella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 o zerglüngler yerine masmarine gidecen vihuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konu nydus değildi aslında. :D Ultralar yüzeye nasıl indi oydu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 unborrow amove işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 abi kerrigan rüya görüo ya işte :) yok öle yüzeye inen bişi anca rüyasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Huzeyfe said: Konu nydus değildi aslında. :D Ultralar yüzeye nasıl indi oydu. :D ip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 düşünmeden edemedim , cinematic , aslında Lings of Liberty e bi ithamda bulunarak mı yapıldı acaba diye. çünkü ling bling a move cok güzel özetlenmis , kendi kendilerine laf sokmuşlar mı diyim , kendi kendileriyle dalga gecmisler mi diyim ne diyim bilemedim. cinematigin adı tvz in a nutshell olsun imbastoru koymaya utanmıslar heralde )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 A move sorusunu cinematic olarak gösterebileceğimiz tek örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 turnuva ızlıyemez oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 su cinematic de gozum bi mothership aramadi degil. bi kac da colossus falan koysalar iyiydi. sanki hots ta protossu silicez bu cinematic de on hazirlik mesaji gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 video ile protosun ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ne diyosun ya yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 durun la vurmayin saka yaptim. ama cidden su kalite cinematic de sadece terran ve zerg uzerine olmamaliydi. sitemim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 oyun zergle ilgili degil mi direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 one kadar yetosunu görebilecek miyim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 8.5 gb update!!! Oha lan Blizz. Oyunun boyutu bu kadar zaten. Ne yaptın sen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 eski dosyaları da yeniliyordur... halen öğrenemediniz şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 sayende öğrenmiş olduk. engin bilgilerinle bir güneş gibi aydınlattın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 rica ederim. varsa başka öğrenmek istediğin her zaman kol kanat açarız np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Olur olmadık yerde gereksizce herkese böyle kol kanat açtığına göre demek ki kuşlar familyasının bir bireyisin. Ben de diyorum bu arkadaşın verdiği bilgiler ancak bir kuşun aklından çıkabilirdi diye. Yanılmamışım. Sağolasın bir kuştan alabileceğim bütün bilgileri sayende almış bulunmaktayım. Daha fazlasına şimdilik gerek duymuyorum. Yardımsever duyarlılığın için tekrardan teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 canın sıkılmış belli ki. uzun süredir olan bir şey dosya güncelleme patch yapılırken internet hızları arttıkça da bu rakamın yükselmesi normal cokda uzak olmayan gelecekte oyunlarda programlar gibi eskisini sil yenisini kur haline gelecek zaten patch olayinda. yapımcılar için büyük bir külfetten kurtuluş olur o da. neyse ışte derdin ne bilmiyorum da de git başkasıyla dalaş kuslar böcekler saçmalamanin anlamı yok. aldın cevabını git hadi hots oyna inmiştir zaten 8 gb gelip lan acaba cevap vermismi altta kalmamam lazım oh soktum ayarı tribi atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 roger that, houston... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 paladin, özür dile ve konuşmayı kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 HahahaHahHA XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 scorch said: eski dosyaları da yeniliyordur... halen öğrenemediniz şunu. Adam evlendiginden beri bi sinir küpü, bi atarlı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar