Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft II: Heart of the Swarm Opening Cinematic

samaella

Öne çıkan mesajlar

düşünmeden edemedim , cinematic , aslında Lings of Liberty e bi ithamda bulunarak mı yapıldı acaba diye.

çünkü ling bling a move cok güzel özetlenmis , kendi kendilerine laf sokmuşlar mı diyim , kendi kendileriyle dalga gecmisler mi diyim ne diyim bilemedim.

cinematigin adı tvz in a nutshell olsun

imbastoru koymaya utanmıslar heralde ))
Sosyal ağlarda paylaş

Olur olmadık yerde gereksizce herkese böyle kol kanat açtığına göre demek ki kuşlar familyasının bir bireyisin. Ben de diyorum bu arkadaşın verdiği bilgiler ancak bir kuşun aklından çıkabilirdi diye. Yanılmamışım. Sağolasın bir kuştan alabileceğim bütün bilgileri sayende almış bulunmaktayım. Daha fazlasına şimdilik gerek duymuyorum.

Yardımsever duyarlılığın için tekrardan teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

canın sıkılmış belli ki. uzun süredir olan bir şey dosya güncelleme patch yapılırken internet hızları arttıkça da bu rakamın yükselmesi normal cokda uzak olmayan gelecekte oyunlarda programlar gibi eskisini sil yenisini kur haline gelecek zaten patch olayinda. yapımcılar için büyük bir külfetten kurtuluş olur o da.

neyse ışte derdin ne bilmiyorum da de git başkasıyla dalaş kuslar böcekler saçmalamanin anlamı yok. aldın cevabını git hadi hots oyna inmiştir zaten 8 gb gelip lan acaba cevap vermismi altta kalmamam lazım oh soktum ayarı tribi atma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...