DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bildiğin viral bu yaptığın Rew :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 biz bu ambrabat ve dany i neden almıştık? yabancı kontenjanımız dolsun diye değil mi?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/83192/schalkenin-drogba-iddiasi said: Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşan Schalke 04, kulübün resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, Didier Drogba'nın Devler Ligi'nde oynama iznini sorguladı. Twitter mesajında, "Didier Drogba'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynama izni konusunda şüpheler var. Schalke 04, UEFA'ya başvuru hakkını saklı tutmak koşuluyla konuyu incelemektedir" denildi. Drogba, Çin kulübü Shanghai Shenhua'nın kendisine yapması gereken ödemelerde sorun olduğu gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshedip Galatasaray ile anlaşmaya varmıştı. Lisansı 12 Şubat'ta Türkiye Futbol Federasyonu'na iletilen yıldız futbolcu, Sarı-kırmızılılar ile çıktığı ilk maçta, Akhisar filelerini havalandırmayı başarmıştı.
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ahaha sonra drogbadan korkmuyoruz, bizi etkilemez diyorlar
fenn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 GİTMEK ZORUNDAYIM" Fildişili oyuncu, "Premier Lig'de oynamaktan her zaman zevk aldım. Üst düzey liglerde oynamak istiyorum; ancak gitme zamanı geldi. Oynama şansı kalmazsa, beni isteyen yere gitmek zorundayım" dedi. "DROGBA İLE TAKIM ARKADAŞI OLABİLİR" Manchester Evening News gazetesinin haberine göre, Kolo Toure milli takımdan arkadaşı Didier Drogba'yla aynı takımda birlikte oynamaya sıcak bakıyor. fotomaç
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 fenn haber sitelerini foruma tasımaktan vazgec artık.
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Cidden bu kadar hücum adamı alacağımıza savunmayı gözden geçirmek daha mantıklı
demode Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Ben önümüzdeki sene için umutluyum. Hücuma yönelik transferler bizi bu sene için çok zorlasa da yeni sezon öncesi yapılacak transferlerin, defans hattımız ve kanat oyuncularına yönelik olacağını düşünüyorum. Şampiyonlar ligi durumumuz hakkında kulup yönetimi ve fatih terim'in temennisi gerçekleşti en azından schalke'ye elense bile bir sorun teşkil etmeyecektir(ha schalke'yi eleyip çeyrek finalde malaga-porto galibi ile karşılaşmak bir o kadar yarı final için heyecan verici olsa bile) Galatasaray'ı önümüzdeki sene zor bir süreç bekliyor olacak çünkü yeni gelecek transferler ile şamp ligi hedefi çeyrek final-yarı final aralığında olacağından zor bir süreç bekliyor.
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 şampiyonluğa asılmak lazım artık iyice. bi kaç hafta önceden ilan etmek gerek. sinir harbi yaşamayalım sonra.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Didier ve Wesley'nin sezon ortasında katılması cok iyi oldu. Genelde yaz doneminde yapılır bu transferler. Kampa gec katıldı, takıma uyum saglayamadı, antrenman eksigi var gibi dertler kalmıyor boylelikle. İkisi de gelecek sezona %100 hazır olarak baslayacak insallah.
fenn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Şu eleme maçlarıda adamların yeni gelmesine denk gelmesi iyi olmadı. Hadi gruplardan çıkarken denk gelseydi çok iyi olacaktı. cluj+braga ile maç yapıp takım kaynaşması daha güzel bir atmosfer yaratırdı. drogba ve sneijder gelir gelmez 2-3 maçları direk eleme maçları
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Rerore said: http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/musleranin-buyuk-hatasi-uruguayi-uzduSXTVQ42715SXQ balon söndü Bunneh said: /summon forgiver az daha unutuyordum bunu sezon sonu direk satmak lazım muslerayı sayesinde şu maçı kazandık dediğimiz pozisyonu yok extrası yok
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ya muslera'nın gereğinin çok ötesinde abartıldığına bende katılıyorum da şu pozisyon cidden şanssızlıktan başka birşey değil he kötü pozisyon alıyor orası ayrı da şut cidden çok enfes, son anda aldığı hafif falso da olayı bitiriyor zaten
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ya güzel pozisyon alıyor tehlikeli bölgeye top sektirmiyor basit hatalar yapmıyor insan gibi bir defansımız olsa çok yeterli kaleci ama eboue dökülüyor danny pozisyon almıyor sabri sağ bek oynuyor riera gidici muslera da gitsin boşuna kontenjan harcamasın
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Muslera zaten gidecek, piyasası olduğu için 10-15e satılması düşünülüyor. Yerine de altyapıdan Onur geliyor işte kontenjan doldurmayan.
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 muslera'nın kurtardığı maç yok mu? lol. daha 2-3 maç önce bursa maçında hezimeti önlemiştir. bu sezon birkaç penaltı kurtardı. ama geçen sene performansı daha iyiydi. galatasaray taffarelden sonra ilk defa kale sorununu çözdü, gönderin gitsin hemen. ha onur gelicekse gidebilir tabi kendisine de hayırlı olur. bana göre şu takıma dany alınmamalıydı. stoper yabancı olacaksa dünya kalitesinde ismi olmalı.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mondragon'u 30 saniyede hiç etmek ...
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 özellikle fenerbahçe hezimetlerinden görüldüğü üzere bana göre mondragon o açığı kapamamıştır. kişiden kişiye değişir tabi... muslera ile birlikte ilk defa top kaleye yaklaşırken rahat fb maçları izlemeye başladım.
screwy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 muslerayı degerlenmisken kusturmeden yollamak en mantıklı hareket. zaten bu yuzden unal aysal ı seviyoruz adam mantıklı hareket ustası
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ne olmuş burada ya abi siz neyin kafasını yaşıyorsunuz, muslera yetemiyor gitsin falan. çok ilginçsiniz.
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 aynen abi ne içiyorsunuz yaf siz? muslera maç kurtarmamış o defans ve başka kaleci olsaydı görürdüm :)
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Aykut ve Ufuk olmayacak topları içeri alıyordu. En azından kaleci yüzünden maç hediye etmiyoruz.
Eralpb Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Muslera giderse gene 5.lige oynariz.
Öne çıkan mesajlar