Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bunların kupayı yiyecek bişeyden yapsalar bari
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Fakir diye dalga geçtiğiniz adamların büyük çoğunluğunun bizden zengin olması da şakalı komikli bi durum aslında :)
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 "Tatar Ramazan" said: DeathLord said: Ya sizde Yobo var altı üstü, biz hem Sabri'den kurtulucaz hem Drogba gelicek ligin kalitesi olması gerekenin altında sırf fildişi elenmediği için :) Sarbiyi görüyorum ve Bekir&Egemen tandemi ile artırıyorum!! Ya biz napak! Bu nijerya kupaya yürür ya size kolay gelsin :) Ama sizde sorunun kaynağı sahadakiler klübede pijamalı oturan adam.
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 onların fakirliği paradan değil afrikalı olmalarından
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 yoboyu da bütün maçlarda yedek oturtup 90da oyuna alıyorlar fenere kıllık olsun diye çağırmışlar sadece
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 nijeryadaki fransız fetullahçı lobisi çağıttırıyor
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 GG yollasın Ünal Başkan uçağı sabaha burda istiyorum çocukları :D
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 korna sesinden mac izlenmiyoki anasini satayim
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 yalnız çok güzel form tuttu drogba burda olsa mundar etcekti terim sonradan oyuan sokayım snijder mi girsin aydın mı umutun yedeği mi olsun emre pas, sabri ortalasın filan
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 antalya maçına sanmıyorum izinli olurlar.ama akhisara yazık olucak sdfs
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 http://i.imgur.com/HiacKkB.png LİDERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
bck Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 dostum zaten şampiyonuz onemli olan yarı final oynamak..
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 20 maçta 37 puan , oha bu kadar puan kaybedilir mi lan !
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bence cl yi kazanalaım daha iyi seneye direk katılırız lig de totem var ne olcağı belli olmaz
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 lig aşırı kalitesiz zaten. bu sene şampiyon olan sevinmemeli falan o derece. bu performansla gitsek 63 puan topluyoruz biz mesela. son 12 senedir 70 puanın altında şampiyon yok... komedi bir lig yaşıyoruz resmen.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ligin kalitesizliğiyle olan alakası ne bunun?
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 belki yine tarlalar sürülür 14te 14 yapar bir takım :)
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ligde puanların yakın olması ligi kalitesiz değil kaliteli yapar bu arada. Rekabet ne kadar çok olursa izlemesi o kadar keyifli olur, İspanya liginin keyfi kaçtı mesela büyük oranda.
bck Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 sabonis said: lig aşırı kalitesiz zaten. bu sene şampiyon olan sevinmemeli falan o derece. bu performansla gitsek 63 puan topluyoruz biz mesela. son 12 senedir 70 puanın altında şampiyon yok... komedi bir lig yaşıyoruz resmen. bizim lig ne zaman kaliteliydi ??
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 sabonis said: lig aşırı kalitesiz zaten. bu sene şampiyon olan sevinmemeli falan o derece. bu performansla gitsek 63 puan topluyoruz biz mesela. son 12 senedir 70 puanın altında şampiyon yok... komedi bir lig yaşıyoruz resmen. Ligin kaliteli olduğunu iddia etmiyorum ama, eğer puana göre bakacaksak tam tersine düşük puanlı şampiyonluk ligin kalitesini göstermek için argüman olarak kullanılabilir, yüksek puanlı ve farklı şampiyonluksa ligin kaliteli olmadığını dengesiz olduğunu gösterir.
Öne çıkan mesajlar