deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Kitap okuyan adam sayısı çok olsa kitapların çevirileri ve baskı kaliteleri de artar, fiyatları da düşer. Senelik adam başı 1/5 kitap falan okuyoruz sanırım, onun da yarısı korsan vs. O kitapların yayın hakları bedavaya alınmıyor sonuçta ya da çevirmen ve matbaacılar öpücükle çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 En pahalisi 50 olabilir ama en ucuzu 20 lira fln. Ben ayni hafta içinde 3 kitap okuduğum zamanlarda 60 lira haftalik, 250 300 lira aylık kitap parasi veriyordum. Bir de okudugum kitabi bir daha okumam bitip gidiyor sonucta. Az para degil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Korsanı varken orjinalini almak aptallık. İkinci eli varken sıfırını almana birşey demiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 BabacumMostors said: korsanın geliri kime gidiyor belli değil yok belli aslında kitapta, genelde mafya terorist vb gibi yerlere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 paparnoz said: sahaflar genel olarak çok berbat açıkçası, yıpranmış kitapları fahiş fiyatla satmaya çalışıyorlar, mesela bir kitap sahafta 50 lira, yayınevine mesaj attım tekrar basın şu kitabı yaw diye adamlar bana istediğim 5 kitabı 40 tlye gönderdiler. Haliyle ikinci el kitap almak mantıklı olmuyor adam kiloyla alıyor kitapları ama satışını fahiş fiyatla yapıyor sonra sahaflar sinek avlar tabii. 50 sayfalık kitaba bile 10 lira istedi, o kitabı ben almasam zaten kimse almaz 10 lira nedir ? Korsan kitap ise genel itibari ile ilgi alanlarım yüzünden bulamıyorum, fotokopiciye gidip bastırsam hemen hemen aynı fiyata denk geliyor mantıksız oluyor. Genelde piyasa kitapların korsanı oluyor haliyle. Bazen pazarlarda tezgah açar gibi ikinci el kitap açanlar var, onlar bir tek ucuza satıyor. Oradan bulabilirsem bir kaç kitap buluyorum. Onun dışında mecburen sıfırı tercihim. Sahaflar ile tartışıyorum zaten hep, diyorum bu kitabın sıfırının değeri 10 tl nasıl 30 tl olur. Adam olur mu öyle şey her tarafta fiyatı böyle diyor sonra arattırıyorum internette bakıyor hakikaten 10 tl, bozarıyor, kızarıyor. Kolay gelsin deyip çıkıyorum mekandan. Sahaflar konusunda çok dertliyim. Aynen. 2-3 liraya aldıkları kitapları 10-15ten satmaya çalışıyorlar hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 senko said: nasil cok para ya en ciltli en pahali kitap bile 50tl bi oglen yemegi parasi öğlen yemeğinde tost yiyorum lan 1.5 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bak ona dikkat etmemişim. öğlen yemeği 15 lira fln ne 50si arkşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 15 liraya fast food yeniyor anca ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ya sen nasıl bir zengin bebesin senko 6 liraya 5 çeşit var olm burda, motor yağından yapılıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 sequonun boşluğunda konuşmaya başlamış az zenginler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://www.odatv.com/n.php?n=korsan-kitapcilar-bunu-da-yapti-2411131200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Korsan alın fakir fukaranın karnı doysun, orjinal alırsanız burjuva partilerinde yencek o paralar :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 fakir fukara karın doyuracağına otursun kitap yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bu postumdan sonra tüm fakirleri martin eden yaparak yeni bir sosyal sınıf oluşturdum ve bütün zengin bayağı insanlar birer birer fakirleştiler. sonra ufka doğru gözlerimi rüzgar için açarak birer birer kayboldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bir martin eden kolay yetişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 'ekmek bulamazlarsa pasta yesinler' diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ben ekmek bulamayınca bira içiyoeum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Praetorian said: 'ekmek bulamazlarsa pasta yesinler' diyorsun yani. aynen bilae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 sınıflar arası olguyu anlatan en iyi sözdür, bunu söyliyen ne kadar hıyarda olsa, çok yerinde bi laf edip bu konuda zihinleri açmıs tır. asmışlar sonrada adamı. bir kaç saate daha çok saçmalamaya başlarım beklerseniz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 BabacumMostors said: korsan alacağıma ikinci el alırım korsanın geliri kime gidiyor belli değil, ikinci elde ise en azından yazar bir kere para kazanmış durumda (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ikinci el kitapta duygusallık var biraz, birisi okumuş yani. ek olarak bi eşya ne kadar eskiyse o kadar güzel. bide, bir keresinde korsan kitap hediye geldiydi, kitabın ortasında 10 sayfa falan basmamış herifler. hayattan soğudumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Kitaba verdiğim paraya hiç acımıyorum, hem olsan da eksik sayfa basım hataları falan oluyor, çok sinir bozucu. Orjinal iyidir. Bide en sevmediğim şey kitap ödünç vermek. Ölüm kapısı serisinin ilk kitabını kuzene vermiştim kayboldu kitap. Kitap verirken evladımı teslim eder gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Suark said: ikinci el kitapta duygusallık var biraz, birisi okumuş yani. ek olarak bi eşya ne kadar eskiyse o kadar güzel. bide, bir keresinde korsan kitap hediye geldiydi, kitabın ortasında 10 sayfa falan basmamış herifler. hayattan soğudumduKorsan kitap hediye etmekte küfür gibiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ya belkide bilmiodu, ya da ne bilim güzel bişi almak istedi parası yetmedi yada sokakta satılanın korsan olduğunu bilmiodu kötü niyet aramadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar