Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın gidişatı hakkında yorum yapma zamanı geldide geçiyor!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şair Mirza ne demiş;
Dünya dönüyor sen dersen de
Dünya dönüyor vazgeçmesen de...[signature][hline]"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
'Al Capone'
Mesaj tarihi:
şair mirza çalmış bi yerden sanki =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Savaşı kim isterki....
Arık eskisi gibi milyonlar deil miyarlar olucek bole bi savaş çıakrsa ozaman dunya ne olur bilmiorum .
Einstain nın bi lafi war bu konu hakkında çokda doru(ismini dormu yazdım bılmıorum tam)
3.dunya savaşı nasıl olucak bilmiyorum ama 4. dunya savaşı taş ve sopayla olucak demiş...
Mesaj tarihi:
said:
Xanthe, 18 Kasım 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
Savaşı kim isterki....
Arık eskisi gibi milyonlar deil miyarlar olucek bole bi savaş çıakrsa ozaman dunya ne olur bilmiorum .
Einstain nın bi lafi war bu konu hakkında çokda doru(ismini dormu yazdım bılmıorum tam)
3.dunya savaşı nasıl olucak bilmiyorum ama 4. dunya savaşı taş ve sopayla olucak demiş...

3.dünya savaşından adam kalırsa yaparlar:D[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Mesaj tarihi:
benim savaştan anladığım şehvet aşk entrika şiddet macera ve aksiyon'dur

im a soldier,a casulty of love![signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 18 Kasım 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 18 Kasım 2004 00:52 tarihinde demiş ki:
benim savaştan anladığım şehvet aşk entrika şiddet macera ve aksiyon'dur

im a soldier,a casulty of love!

offf offf oyunlarla gaza gelen elemanlar offf[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Mesaj tarihi:
hangi oyunla gaza gelmişim onuda sölesne bre eleman.

beni gaza getiren aşkın kendisidir[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 18 Kasım 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abe hiçbirimiz onu yaşamadık ama yaşayanalrdan duyduk savaşa girdiğinde ilk mermi kafanın yanında vızıldıyarak geçtiinde nerde oldugunu ve neden burda oldugunu anlıyosun diyolar.Sonuçta sa na biri kufur etse sınırlenıosun admalar senı oldurmeye çalışıo ol hankı ruh halını dusunsene ki arkanda devlet,mıllet ,bayrak asker arkadaşalrın ailen ve butun toplum war o gazlada gidiosun oraya hiç kolay deil anetlenesi birşey.Biraz şunu youn gibi düşünmeseniz diorum...
Mesaj tarihi:
yada çak fazla sven hassel okudun diycem ama ordada savaşın dehşetli yüzünü anlatırdı.(ha oyunlara gelınce red alert yada generals sonucta orda ölen pixelli bir program döngüsü.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Mesaj tarihi:
said:
ursusarctos, 18 Kasım 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
offf offf oyunlarla gaza gelen elemanlar offf

biraz geyik yapmadıktan sonra hayatın ne anlamı var?
savaş biliyoruz çok ciddi bir iş, kimse kimsenin ölmesini istemez, hayatın da o generals'daki iki üç pixel olmadığını biliyoruz.. bu kadar ciddiye alma bence :)

kafamıza nükleer bomba düşerse yapabileceğimiz birşey yok nasıl olsa...

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Kasım 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ursusarctos, 18 Kasım 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
yada çak fazla sven hassel okudun diycem ama ordada savaşın dehşetli yüzünü anlatırdı.

çok severim svn abiyi
porta benim idolümdür!

xanthe ne bu parobnaya hepimiz olcwez be

nıha[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Mesaj tarihi:
said:
Xanthe, 17 Kasım 2004 23:57 tarihinde demiş ki:
Kuran-ı Kerimde 2000 yılından sonrasına ait hiç bir söz yok...
Allah allah... Belki de 1400 yıl önce yazıldığı içindir.

said:

Ayrca yıne Kuran-ı Kerimde Zinalar ve binalar çoğaldında kadınlar erkek erkekler kadınlaştığında, allah yolunda çıkılmaya başladığında kıyametın geleceği soylenıyor.(Şöyle bir etrafınıza baktğınızda nerdeyse herkes zına yapmakta din nerdeyse 2. plana çıkmakta(muslumanlıkta nerdeyse hristiyanlık ve dier dinlerde çoktan arka plana itildi) sizce bu alamedler şu zamana uygun deilmi...
Uygun, hepimiz ölücez. Kadınlar erkekleşiyor, özgürlük istiyorlar, kendi ayakları üzerinde duruyorlar, ne kadar ayıp. Başlarını bile açıyorlar!
Erkekler de bakımlılar, 600 yılında yaşayan Arap erkekleri gibi bitli pireli gezmiyorlar, yılda bir yıkanmıyorlar. Ne kadar ayıp, kuaföre gidenler bile varmış!

said:
Her geçen gun doal afetlerle ilgili filimlker yapılmakta..
Eğer bu dünyanın sonunu getirecekse hemen uyarıyım holivutu.

said:
Ufolar ortalıkta gezmewkte ama hala saklanmakta
Tüm yurt genelinde GORA nın etkileri devam ediyor...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Mesaj tarihi:
Zuaahaha aşmış yorumlar[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
allahım ya adamın dedine bak orad kadınlar erkek erkekler kadın oluoder ken orda yumuşaklardan bahsediıo sence bu mu erkeklık sence buysa bılemıyorum dabi:)
Ama sen bu kafayla kuran-ı kerimle alay etmeye falam dewam ederse allah senııslah etsın bunnar çunku tammaen kuranı kerımden yazıomuşş
  • Yeni Oluştur...