Seperate Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Havaş'ı geçen sene kaldırmışlar ,nedenini bulamadım ,belediyenin bok yemesiymiş ki büyük rahatlıktı. Thy'nin sitesinde 2 ulaşım aracı var sabiha gökçen'e , havaş ve belediye , havaş zaten kaldırılmış ,belediye dediği de iett sanırım. Var mı son zamanlarda sabiha gökçene taksimden vs giden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Havatas adinda havasonu var yesil sermayenin. Havasin boktani iste. Ona binebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 özel de vardır ne biliyim pegasus fln. elmadağ tarafından yani cumhuriyet caddesinden kalkarlar onlar öyleydi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 havas var adı degisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 yanlız iett kötü degil neden degil dersen çevreyolundan yardırdıgı için dur kalk yapmıyor. ben 1-2 ay önce sabiha tarafından bindim bunlara, 7-8 kisi kadar insan vardı 2 durak sabihadan sonra durdu, ondan sonra çevreyolu, mecidiyeköy-taksim fix durakları geçti. 20-25 dk kadar sürdü toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Havaş gitti, belediyenin havataş ı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 havataşa binicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kadıköy'den E-10'a bin. Havataş 15 liraya götürüyor, süre aşağı yukarı aynı, E-10'da da oturuyorsun, 4 lira. (Para mühim değil diyebilirsin ama ben kıyamıyorum valla, 49 liraya uçarken 15 lirayı 2 adım yola vermek koyuyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Haklısın 149 lira uçak bileti gidiş - dönüş 24 lira gidiş dönüş havaş :) ama yarın için öyle bir lüksüm yok ,taksime yakınım zaten ,direk taksimden binmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi şu topic sanki 3 ayda bir açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar