Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 "çünkü" dışı cevap olursa sevinirim..1 senedir çoğu kişiye sorarım bunu..ruh hali belirlemede yararlı oldugunu üşünürüm..burayada sormak istedim..buyrun[signature][hline]Road trippin with my two favourite allies.. Fully loaded..we got snacks and supplies.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 neden olmasın ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 öyle.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Efendim?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yıldızlar için..[signature][hline]Road trippin with my two favourite allies.. Fully loaded..we got snacks and supplies.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 işte[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bi arkadasim hep soyle derdi: "cunku onun icin" (uyuz ederdi neyse)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 64)
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ne neden ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: huun, 18 Kasım 2004 18:21 tarihinde demiş ki: ne neden ? eheheh sorgulayıcı gençlik...
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 - neden? - bıdı bıdı vdı olduğu için.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sen sorasin diye[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bana bakma ben borclarimi oduyorum[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat.
Syn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ya aslında, Hmm, Olm öyle süferki :) bu biras acaip oldu[signature][hline]Synthetic
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bilmem ya bilmiyorum valla ya bi git ööff uyuyorum lan git dalıyorum bak şimdi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 çok iyi niyetli olduğum için..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bizim antrenor bu soruya cok sinir olur bu yuzden kursiyerleri ilk basta uyarir ve her neden dediklerinde onu soyler neden, niye, nicin yok bi ornek vereyim anlarsin -Mugeee(bagirarak), dumeni karsiya it -Neden accaip sinir bozucu bi soru :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ne neden? öyle işte[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 temelde her şeyin bir nedeni vardır ancak bazı şeyler öyle olması gerektiği için öyledir ... Not:Bu soru olmamış , soran kişiye göre benim cevabım değişecektir . Soran kişiyi sevmiyosam , ters cevap veririm yada hiç vermem , soran kişi çok çok çok sevdiğim biriyse , şundan ötürü falan diye anlatırım , sıradan biriyse eğer yukardaki gibi uzun ama boş bi laf eder susarım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
enema Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bi git allasen[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Palaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ne dion abi sen? konuyu biraz açsan :P[signature][hline]Sadece Ölüler Görür.
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 candan ercetin - neden..[signature][hline][b]Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz..[b]
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya uff kalk git falan diyesim geldi :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
555 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 git elmaya sor.[signature][hline]aşk böceği le petite ezique
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 olduğu için[signature][hline]Road trippin with my two favourite allies.. Fully loaded..we got snacks and supplies.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Öne çıkan mesajlar