moriQ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RyD0fn7Pors şimdi gördüm okan bayülgen paylaşmış 22 mart'ta sinemalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ne pump etti be adam vay ki ne vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 benim şu an kaldığım evde bi arkadşaım paso bunun o 'kim 500 milyar ister' temalı seri küfürlü cevap verdiği skecini izliyor. uzun zamnadır bu kadar saçma ve zavallı derecede komik olmayan bir şey izlediğimi hatırlamıyorum. tam bir byte israfı. recep ivedik'in yanında komik kaldığı aşmış yapım. siz düşünün artık gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Dun degisiklik olsun diyerek tek basima sinemaya gittim.uzun suredir afisini gordugum bu filme gittim. Halen erken 1 Nisan sakasiymis gibi geliyor. Farkli bir kategoriye konulmasi gereken bir film. Kotu veya iyi diyemiyorum. Saskinim. Kult film boyle mi olunuyor acaba? Degisikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 evin sokağında her yerine asmışlar sunun seylerinden bide liv hospital var hastaneye giderim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 afişlerinden olabildiğince saçma ve tırt bir film gibi gözüktü bana. varmı izleyenler filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 günlerdir filmlere bakarken görüyordum sağda solda. hiç ismini okumadım bile. nedense çocuklar için animasyon gibi bi izlenim bırakmıştı. dikkat ettim değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 topiği vardı, kilit gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Recep Ivedik'ten hallice bisey gibi. Bir suru trailer var yutub'da, izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Kuddusi shitposting 101 derslerine giriyor heralde. No offense! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 olm biriniz de filmle ilgili yorum yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hareketli makara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 dinamik pompa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 fragmanda muz yiyen erkek ve göz temasına güldüm. onun haricinde poker face. muz yiyen erkek çok garip ama.. yemekhanede muz verildiği gün erkeklerin düşüncelerini ve davranışlarını incelemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar