reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 zaten direk onu fark etttim :D kblerde direk 1e 2 outnumber olmanıza rağmen nerdeyse loss vermeden eziosunuz adamları valla açtırdım accleri geliorum bu hafta irsaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ahahaha lol bende aylini açtım sdsfsds ulan gene para yok gene para yok, liquid bi 400mil var o. market trading yapıcam bakalım yicek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abi rupture dio adam ne parası :D ahaha ver 30 milyon bak keyfine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yok aga öle deil o işte, stabil income olmayınca olmuyor. carrier lazım bitane ki gemileri taşıyayım sonra aylık 2 karakterin de game time ını çıkarabilmem lazım çünkü biri highsece giremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ucuz plex kovala forumdan :) çok daha karlı aslında farmla vakit kaybetmekten, banada zor gelio o düzen kurma işi o yüzden bu kadar tembellik ediyorum ama girişicem valla ya çok güzel combatlar kaçıo yine kuraklık başlamadan bari bir iki epic fight göriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 kuraklık olmaz onlarda yae sdsf olmadı ruslara giderler. ya farm yapmadan tabiki, günde 1-2 saat max oynayaiblirm zaten. market trade olayını oturtabilirsem ya da invention falan şukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Valla Jitaya 5 jumpda posum var halen :D şu oyunda herşeyin fiyatı arttı bi rigin artmadı lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuya geri dönersek, sniper fitler hariç damage control her gemiye takılmalı. Hatta mesela şahsen recruitment yaparken fitlere bakıyorum mesela adam damage control takmıyor saçma sapan fitleri var, direk eliyorum. Her %1 resist fleet'deki logistic gemilerine büyük yarar sağlar replerken. Özellikle de outnumbered outgunned savaşırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 demek beni hatır gönüle elemiomuşun :/ gerçi vagaya takıoduk dimi ya? http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=14550416 varmış hakkaten AHA BULDUM EVIDENCE http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=14607337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abi drake lan damage control takma bi zahmet :D ki biraz az ye cpu implant takıp tak o gemiye dc2 :) fakir fiti o kıh kıh. cpu implantmıydı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 dur ya bulucam başka gemi t2 lere bakmak lazım ulan zealota bile takmışım aç gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bu arada dmg contorlu deistirdilernmi? armor shield resist vemiyomu? eskiden herbişi verip hemde stack penalty almıodu default itemdı direk ABİ ADAM NE NANODAN NE DMG MODDAN VAZGECİPTE Bİ DMG CONTROL TAKMAMIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ya bizde vardı öle drake modeli dc2 siz fakat zenginler takıodu implantla die hatırlıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ya drake le savaşırken range den takılıyoduk o yüzden, 35-50km arası falan. Mid range hesabı. e zaten camış gibi resist var, e logiler var, işte o 2. nano bazen hayat kurtarıodu eheh. 1 nano 3bcu takanda vardı sanırım ama benım olmuo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Cuce said: bu arada dmg contorlu deistirdilernmi? armor shield resist vemiyomu? eskiden herbişi verip hemde stack penalty almıodu default itemdı direk ABİ ADAM NE NANODAN NE DMG MODDAN VAZGECİPTE Bİ DMG CONTROL TAKMAMIS! Halen değişmedi dc'ler. O yüzden işte her gemiye lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar