sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Siz Allah rahmet eylemesin deyince eylemiyor çünkü, çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Sequo said: Lan olm geçen gün tvye çıktıda kürtler şöyle böyle kürdistan oranın adı tarzında yorumlar yapmadımı. Apo parti lideri olsun demedi mi? Etmeyin eylemeyin kendinizi pembe hayallerinizin peşinden sürüklemeyin. Ben bu adamı sevmiyorum sağdan soldan duyduğum şeylerde var tabii yanlız kesinlikle saygı duymuyorum bu adama. Mezarının önünden geçsem üstüne basarım o derece. Buda benim fikrim saygı gösterin. beynin çok güzelmiş kardeş güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sipeyskeyk said: Siz Allah rahmet eylemesin deyince eylemiyor çünkü, çok sakat var. Allah kankan galiba hacı. Ne edip etmeyeceğini bildiğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 50 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi severiz sevmeyiz ayrı konu da adam yansız/tarafsız haberci miydi? değil,trt yi kazıkladımı? muhtemelen evet.her devrin adamımıydı? kesinlikle evet.bu memleket uğur mumcu ları gömdü pis gomünüs diye!yorumu size bırakıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Niye birinin birini sevmeme ihtimali sizi bu kadar rahatsız ediyor? Bayılmak zorunda mıyız her badem gözlüye? Birand karşıtlarına tam olarak katılmıyorum, zira konuyla ilgili tam olarak bilgim yok. Gerçekten de 'gazeteci' kimliği ile mi yaptı o roportajı, yoksa 'destekçi' mi, hakkındaki yolsuzluk iddiaları doğru mu, emin değilim. Ama biri birini sevmeyebilir, insanlar niye bunu kaldıramıyor anlamıyorum. Adamın ülkenin yetiştirdiği en birikimli gazetecilerden biri olduğu da bir gerçek yani. http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=65031&rid=2&p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 topik yine iyi mal vermiş, neyse Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Sequo said: Lan olm geçen gün tvye çıktıda kürtler şöyle böyle kürdistan oranın adı tarzında yorumlar yapmadımı. Apo parti lideri olsun demedi mi? Etmeyin eylemeyin kendinizi pembe hayallerinizin peşinden sürüklemeyin. Ben bu adamı sevmiyorum sağdan soldan duyduğum şeylerde var tabii yanlız kesinlikle saygı duymuyorum bu adama. Mezarının önünden geçsem üstüne basarım o derece. Buda benim fikrim saygı gösterin. da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Frostbite said: abi severiz sevmeyiz ayrı konu da adam yansız/tarafsız haberci miydi? değil,trt yi kazıkladımı? muhtemelen evet.her devrin adamımıydı? kesinlikle evet.bu memleket uğur mumcu ları gömdü pis gomünüs diye!yorumu size bırakıyorum.. altına imzamı atıyorum. Başkada yorum yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hemen toplanmış leş yiyiciler şurda da çok güzel kendi cevabını vermişsin zaten SeaGle said: Anasini satayim biz perincek apo fotosu koyunca perincek roportaj yapmis oluyo, topa tutuyosunuz milleti. Birand apo fotosu olunca vatan haini oluyo. Hayir madem kaputu aciyosun niye akuyu caliyosun? aynen öyle yapıyorsun işte perinçek apocu oluyor ama birand gazeteci di mi? ateist hattını arayıp harbi allah yok lan galiba diyen mal gibi kendini ifşa etmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 "roket adam" said: Niye birinin birini sevmeme ihtimali sizi bu kadar rahatsız ediyor? Bayılmak zorunda mıyız her badem gözlüye? Birand karşıtlarına tam olarak katılmıyorum, zira konuyla ilgili tam olarak bilgim yok. Gerçekten de 'gazeteci' kimliği ile mi yaptı o roportajı, yoksa 'destekçi' mi, hakkındaki yolsuzluk iddiaları doğru mu, emin değilim. Ama biri birini sevmeyebilir, insanlar niye bunu kaldıramıyor anlamıyorum. birini sevmemek ayrı, sevmediği ölünce göte kına yakmak ayrı. aynısı aziz nesinde vardı mesela. o zaman o lafları edenler de gayet masumca düşüncelerini söylüyorlardı bu hesaba göre: said: "geberdi kafir" "namazı kılınmıycakmış, iyi oldu köpek gömer gibi açıp çukuru itiversinler içine" gibi. yukarıdaki arkadaşlarla aynı kalibre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 "roket adam" said: Niye birinin birini sevmeme ihtimali sizi bu kadar rahatsız ediyor? Bayılmak zorunda mıyız her badem gözlüye? Birand karşıtlarına tam olarak katılmıyorum, zira konuyla ilgili tam olarak bilgim yok. Gerçekten de 'gazeteci' kimliği ile mi yaptı o roportajı, yoksa 'destekçi' mi, hakkındaki yolsuzluk iddiaları doğru mu, emin değilim. Ama biri birini sevmeyebilir, insanlar niye bunu kaldıramıyor anlamıyorum. Adamın ülkenin yetiştirdiği en birikimli gazetecilerden biri olduğu da bir gerçek yani.Yolsuzluk iddiaları ile ilgili kilitli topicte bilgi vermişler.Yolsuzluktan suçlu bulunmuş zararı ödemiş gibi bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 apo hapisten çıkartılıp partisinin başına geçmeli diyen biri için üzülenler Atatürkçüyüm diyor ya. Yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 7thBreath said: topik yine iyi mal vermiş, neyse Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Sonofa said: apo hapisten çıkartılıp partisinin başına geçmeli diyen biri için üzülenler Atatürkçüyüm diyor ya. Yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sipeyskeyk said: 7thBreath said: topik yine iyi mal vermiş, neyse Allah rahmet eylesin. ahahah şu çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hamsilipilav said: hemen toplanmış leş yiyiciler ölünün arkasından hakaret eden kişiye tepki gösterince de böyle hakaretler savuruyorlar işte. bu tip insanlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Apo partisinin basina gecsin dedikten sonra sempatik gorukmesi icin bu soylemin pkk oldurmus adami megerse. Conspiracybirand.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 adamı sevmeyen kimse adamın cenazesini mi bastı buradan? yada evinize gelip mi dedi biz sevmiyoruz diye? sen gidip bi platformda bunun konusunu açarsan ona göre tepki almayı da pozitif veya negatif göze alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Şu bazı Atatürkçüler de solcu geçiniyor ya, ben de ona çok gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bir başka eskimeyen paticik klasiğine hoşgeldiniz: "X ÖLDÜ NASIL SAYGI DUYMAZSIN" çok enteresan, bir insan ne kadar soytarı, sahtekar, dolandırıcı, satılmış olursa olsun, ölünce otomatik olarak maksimum saygıyı hakediyor. kimsenin kına yaktığı falan yok, sadece saygı yok. yakınlarının başı sağolsun, o ayrı konu. ha yanlış anlaşılmasın, yukarda yazdıklarımı değerli birand kardeşimiz için yazmadım. yoksa kendisi çok dürüst, saygıdeğer ve bu ülkeye büyük hizmetleri olmuş birisiydi. genç gazeteci kardeşlerimiz umarım onun açtığı yoldan yürürler. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Hıyarlığın lüzumu yok, yarın bir gün sizin cesedinize tükürüğü mezarınıza basarlar üzülürsünüz. Sevmiyorsanız sevmeyin de ooooh öldü geberdi mezarına basalım gibi mal yorumlarla gelirseniz seviyenizi belli ederesiniz, sizin için söylüyorum yapmayın da adam sansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 adamı sevmemek ayrı.da direk terörist muamelesi görmeyi haketmediğini düşünüyorum sevmiyordum üzülmedim demek ile cehennemde yansın kazıklara otursun şöyle olsun demek farklı. apo videosunu izledim.dedikleri ne kadar insanı rahatsız etsede gerçekleri konuşmuş malesef.tepki çekmesi de gayet normal.insanların düşünmek istemediği birşeyi dile getirmiş.ama bu birand söylesede söylemsede bu memlekette olmayacak şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sipeyskeyk said: Hıyarlığın lüzumu yok, yarın bir gün sizin cesedinize tükürüğü mezarınıza basarlar üzülürsünüz. Sevmiyorsanız sevmeyin de ooooh öldü geberdi mezarına basalım gibi mal yorumlarla gelirseniz seviyenizi belli ederesiniz, sizin için söylüyorum yapmayın da adam sansınlar. Ana bacıda yapsana tam sırası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar