sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Helal olsun Hıncal'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Abi bir yazı okuyup olayın içeriğinin o olduğuna mı karar veriyorsunuz, bir fotografla adamın kötü olduğunu düşünmeye başlayanlardan farkınız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Gerçek demokratın ne olduğunu aha bakta öğren çetintaş.Çok yazık oldu ama yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 "can dündar" said: "Birand, hatasını kabul ediyor yani TRT'yi dolandırmadığını ama büyük ihmallerinin olduğunu kabul ediyor. Evraklar ortada. Uğur Mumcu'nun iddiaları Emin Çölaşan'ın iddialarını onun cevaplarını da vermeye çalıştım. Ben şahsen Birand'ın cebine para girsin diye böyle bir şeye giriştiğini düşünmüyorum. Ama çok ciddi bir ihmalinin olduğunu düşünüyorum. Biraz da yapılan yayınların bedelinin böyle ödetildiğini düşünüyorum." adamın kitabı çıktı zaten orada da vardır mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 öf ne satar şimdi o geçen çıkan kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 sipeyskeyk said: Helal olsun Hıncal'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 sipeyskeyk said: Helal olsun Hıncal'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Duayen , usta , açık , mert , korkusuz , şerefli gazeteci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Speyskek ile Godbless ne post kastı yanlız konuda ya. Umarsızca insanlara sataşıp cevap hakkı doğurmaya calışıyorlar kendilerine. Şunların post sayısını 15K falan yapinda kurtulalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 http://i242.photobucket.com/albums/ff287/allymemories/unamused.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ad hominem rekoru kırılmış başlıkta matrixte dalgalanma oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 kithnos_1 said: Duayen , usta , açık , mert , korkusuz , şerefli gazeteci adamlarda omurga diye bişey yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Sequo said: Speyskek ile Godbless ne post kastı yanlız konuda ya. Umarsızca insanlara sataşıp cevap hakkı doğurmaya calışıyorlar kendilerine. Şunların post sayısını 15K falan yapinda kurtulalım artık. Lol niye bu kadar jelly oldun sen? Bir duvara falan patla da biz kurtulalım. Ayrıca o kadar paran var,Türkçe kurslarına gitsene. İlkokul terk gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 GodBlessStoya said: Sequo said: Speyskek ile Godbless ne post kastı yanlız konuda ya. Umarsızca insanlara sataşıp cevap hakkı doğurmaya calışıyorlar kendilerine. Şunların post sayısını 15K falan yapinda kurtulalım artık. Lol niye bu kadar jelly oldun sen? Bir duvara falan patla da biz kurtulalım. Ayrıca o kadar paran var,Türkçe kurslarına gitsene. İlkokul terk gibisin. Olm 2 kelime ingilizce 3 kelime türkçe harmanlayıp yazıyorsun. Jelly ve lol kullanıp türkçemi eleştiriyorsun. Tehlikenin farkında mısın? İlkokul terk diyorsunya okuduğum universitenin kapisindan bile içeri giremeyeceğin gerçeğinide ard etmemek gerekiyor. Türkçeme gelince evet bozuk :) Ama yukarıdaki gerçekleri ve hayatın her koşulunca seni ezeceğim gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 http://i.imgur.com/K2aGN.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Okumakla adam olunmuyor güzelim. Senin beni ezebilceğin tek kulvar paran olur o kadar. Onun dışında kalan tüm statların 1 rollenmiş üzgünüm bebeğim. Senin için fazla high-tierim ;) Ayrıca bozuk olan tek şey Türkçen değil, just sayin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Bu okumuş haliyse okumamış halini merak ettim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 parada ezdimi zaten her kulvarda ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Fistan said: parada ezdimi zaten her kulvarda ezer Kişilik parayla satın alınan birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 sipeyskeyk said: Bu okumuş haliyse okumamış halini merak ettim doğrusu. BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 applev0dka said: moriarty said: applev0dka said: kim sormus göstersene ? gazeteci olmayan sorabilmiş mesela http://www.youtube.com/watch?v=VDIdyGderwI helal olsun kadir'e iyi köseye sıkıstrmaya kasmis, fakat işte malesef 2007, adam son 5 senede iyice baskıyı arttırdı onu diyorum,senaristlerden medya patronlarina parmaginda oynatir duruma geldi herkesi.. abi gs kupasini almak için bile bu adami arayip izin istedi, biz hala haberciler sunu sorcak bunu sorcak tartısması yapıyor, adam ülkeye çöktu resmen agag bu kadir şimdi dini program sunuyor... sayın başbakanımıda ağzından düşürmüyor. böyle dönekleri sevmiyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 lan ozaman daha ıyımıs durumlar sımdı basbakana hıcbır sey sorulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Sequo said: Ama yukarıdaki gerçekleri ve hayatın her koşulunca seni ezeceğim gerçeğini değiştirmiyor. http://forum.paticik.com/thumbnails/bb3/0c5/ade/f55/122/83f/b43/a38/fea/c85/7e_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 0:27'de ki sinirine bakın anlık. iç dünyasını gözler önüne seriyor. tam bir sauron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 O kadar güzel temiz ve net anlatmışki meramımı. bişi demeyip bu yazıyı koyuyorum. Ulusal medya hemen itiraz etmeyin bi zahmet okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar