senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yazılımcı da aramıyorlar gördüğüm kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 http://www.crytek.com/career/offers/overview ilanlar burada tabii ben avrupa ofislerine de baktım SİGORTACI DEĞİLİM LAN! mali kontrolcü/bütçe planlamacıyım ben her yerde çalışırım anam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 taş fırın ustası veya son ütücü arayacaklarmış gibi heran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 istanbul'da hiç pozisyon yok diyo, gg. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 game design bölümü için ne gibi şeyler lazım? mesela buna yakın hangi bölüm olabilir okullarda? cs veya pc muh okuyunca direk programcı olarak alabilirler. oyle olmadan game designer olarak girmek icin illa bir yazar, grafiker vs olmak mı gerekli? kafamda ayrıştıramıyorum bölümleri ve yapılan işleri programcılık dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 muhtemelen ofis daha kurulma aşamasında olduğundan HR olayına başlamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 game design geniş bir tanım. yani işin backbone kısmına kafa yürüten adamla, görsel tasarımları veya kod kısmı da buna dahil. yazılım sektöründe ayrıca art/design/moddeling işleri de dahil genelde bitirdiğin işler, referanslar, portfolyo > okul. eğer kamu ihalesi şartnamesine uymak için okullu adam çalıştırma zorunluluğu gibi birşey yoksa kimse sallamaz okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 pozisyonların açıklanmaması gayet doğal , once bir country manager ve hr direktörü alınır sonra belirlenir departman hiyerarşileri. muhtemelen game design / development olmaz yuzde 90. Bu tarz global sirketlerin turkiye branchleri , community/business intelligence/marketing / quality assurance oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Dworgian said: finans bölümü hmmmmmm sadşlsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ulan illa oyun yapmam için gidip amerika, avrupadaki adamları rencide mi etmem lazım ya. ama işte açmayacaklar burada asıl oyun üretimi ile ilgili bir alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 -Deno- said: Dworgian said: finans bölümü hmmmmmm sadşlsa selam denetmenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 barbu said: ulan illa oyun yapmam için gidip amerika, avrupadaki adamları rencide mi etmem lazım ya. ama işte açmayacaklar burada asıl oyun üretimi ile ilgili bir alan. firmalara başvuruyorsunuz herhalde y.dışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Dworgian said: -Deno- said: Dworgian said: finans bölümü hmmmmmm sadşlsa selam denetmenim ben de finans mezunuyum abi, beraber girişebiliriz. bir bakarsın programlamadayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Dworgian said: barbu said: ulan illa oyun yapmam için gidip amerika, avrupadaki adamları rencide mi etmem lazım ya. ama işte açmayacaklar burada asıl oyun üretimi ile ilgili bir alan. firmalara başvuruyorsunuz herhalde y.dışı? anlamadım? burada programlama, game design gibi bölümlerin açılmamasından yana dert yanıyorum. o bölümlere girmesi zaten zor, yurt dışı olunca iyice zorlaşıyor. burada açılsa belki bir ihtimal kapağı atıp, kendini gösterince de asıl kadronun yanına gitme şansın olabilir %1 de olsa. senin demek istediğini anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 BabacumMostors said: http://www.crytek.com/career/offers/overview ilanlar burada tabii ben avrupa ofislerine de baktım SİGORTACI DEĞİLİM LAN! mali kontrolcü/bütçe planlamacıyım ben her yerde çalışırım anam! tmm abi relax :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 game dev'i niye buraya açsınlar abi headquarters'da olur o. burda abudik gubudik işler döner BENCE ama 150 kişilik ekip ne lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 -Deno- said: Dworgian said: -Deno- said: Dworgian said: finans bölümü hmmmmmm sadşlsa selam denetmenim ben de finans mezunuyum abi, beraber girişebiliriz. bir bakarsın programlamadayız. ooo, ben isterdim şahsen, kursa fln da gittim c# vs ama kaldı öyle valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 barbu said: anlamadım? burada programlama, game design gibi bölümlerin açılmamasından yana dert yanıyorum. o bölümlere girmesi zaten zor, yurt dışı olunca iyice zorlaşıyor. burada açılsa belki bir ihtimal kapağı atıp, kendini gösterince de asıl kadronun yanına gitme şansın olabilir %1 de olsa. senin demek istediğini anlamadım. pardon ben iş arıyorsun oyun firmalarında zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 -Deno- said: ben de finans mezunuyum abi, beraber girişebiliriz. bir bakarsın programlamadayız. senin işinde çalışsam değiştirmezdim ama pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 adam audit lan.. auditten daha yorucu ne iş yapıyor olabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 http://photos.prnewswire.com/prn/20130117/588953 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 BabacumMostors said: adam audit lan.. auditten daha yorucu ne iş yapıyor olabilirsin? yorucu ama iyi bir kariyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 hani üniversitede "açıkta kalmama" kafasıyla en sona puanın yettiği okulu yazar ya.. hah işte auditlik öyle benim için, hatta iş görüşmesinde "burası olmazsa artık gidip 4 big i deneyeceğim" demiştim.. zaten barista olarak da almıyorlardı cv yüzünden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Barista mi olmak istiodun ki? O da iyiymiş :) Bugün cuma benim kafa da tuhaf dur bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 basbakan 3 cocuk yapin deyince surekli adamlar 20 sene sonraki potansiyeli gordu turkiyede tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar