Wolas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 2010 da bırakmıştım oyunu şimdi iş yerinden 5 kişi başlamış benide gaza getirdiler girip eşlik edeyim onlara dedim de benim zamanımda köpek gibi grid vardı quest ler hala ölemi yoksa bi azaltma oldumu varmı değişiklik oynayan kaldımı ? 2010da bırakırken Gorgos serverında Azmodian Assasindim nick de Fatali idi azmos comander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ben girdiğimde f2p oyuncular özel mesaj bile atamıyorlardı, trial kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 şuan f2p içinde en iyisi aion kesinde indirsemmi diyorum yorumları görünce vazgeçiyorum hep na ping var diyolar eu daki firma yeterli değilmiş filan aktif oynıyan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abi oyun hala efsane ama oyuncular deli ediyor hani raidlere aliskin degilsen oynama abi veya gitme yani perentoda foreverturk diye bi legion var mesela deli ediyolar adamlardan 1 tane iyi oynayan gormedim full item bide hepsi pvpde belki alabiliyolar ama tek sebebi no lifer kasip itemlari olmasi yoksa taktik falan sifir Pve de direk epic fail adamlar mesela root yediklerinde sprint basiyolar falan filan arkadaslarinla basla oyuna baslicaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 usa de oynuyorruz 6 kişi standart serverda lag yok faste geçince exp kasılacak fakat pvp yapılmayacak bir lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 benim o cumledeki pvp ve pve yerlerini degistirin sdf lag olayi icin bi program yok mu idi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 wtfast falan var latency azaltan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 yeni 4.0 sürümde türkçe olmuş oyun, galiba ko tayfasını hedefliyo gameforge, indirsemmi diyorum muhtemel 2 gün oynar bırakırım varmı aktif oynayan?. Aion free to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Heyvan gibi patch var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Ben de dun aksam installiyordum nerdeyse. Turkler bunu oynuyor, oynayacak sanirim. Turk server'i bile acmislar ya da acacaklar. Tam kufurlu UO ortami olur aslinda. Deli hile yapar ama bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bende indiriyordum ama çok büyük boyutu ya :D hem günde max 2 saat falan oynarım zaman geçirmelik oynarım diyordum ama koreli oyunuymuş pek casual oynanabilcek bi oyun değil heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 aion= gunde 6-8 saat en az oynamak gerekir 3-4 ayda biyerlere gelebilmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Ben lvl 24 oldum zumbaba Turk serveri var. Max lvl olup biraz item dizsem cok eglenceli olacak :) :) OooooOOOooOOO#$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Bu ne lan! formatdan sonra adblock eklemeden nete bi bakındım. Reklam gördüm twitch de. "Aion türkçe koş" diye :P. Gerçi türk serverı denilen şey aslında türkiyede değil. Sadece adını öyle koymuşlarki millet burada karakter açsın. Hoş item konusunda geri kalmamak için yabancılarda burada açıyormuş (yeniler). Oyundan bi haberim fakat takdir ettim, oturup türkçeye çevirmelerini. Gerçi skill ve item isimleride türkçe olmuştur ama neyse :P. ek: yaratık isimleride türkçeymiş asdfgjhkl. Yine gameforge imiş. Tera da bu heriflerden nefret etmiştim, burada da ilgilenmiyorlardır herhalde. Bu arada araştırma kısmında şöyle birşey gördüm. Kore mantığından uzaklaşmış mı oyun ne olmuş. Eskisi gibi kasması felan zor değilmiş. Ne kadar doğrudur bilemeyeceğim ama 4-5 saat ile 15 günde kasmaktan bahsedilen mesajlar gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sorun grind değildiki, geçen sene indirdiğime lanet olsun deyip bu konuyu kapatmıştım sorun ise lag ve DCed vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 6-13 kasım arası %50 xp bonusu varmış. Başlamak isteyen varsa eğer. Sormak istediğim birşey var (oynayan varsa aramızda). Sınıf olarak ne önerirsiniz? Pvp de ufak gruplarla gezmeyi seven birisiyim. Sin için "50-60 ping lazım" gibi şeyler okudum. Kafadan elendi. Bard = twitch de "1vs1 iyi ama 1vs2 de direk mıçar" dediler. Yani ufak gruplarla geziyorken, illaki karşısı birden fazla olacak. Aniden 2 si dönerse iş bitecek yani =). Templar? Engineer? Yer gök engineer dediler o yüzden bakmadım buna hiç. İstediğim gibi midir hiç bir fikrim yok. Ranger: istediğim şey değil herhalde. SpiritMaster: sıkabilir gibi bir izlenim edindim. İyi bir sınıfmış fakat ben pet olaylarına pek sıcak bakmıyorum. 1 pet ve onun skilleri eyvallahta, her işi otomatik yapan petler beni pek mutlu etmiyor. Sorc: Videolara bakıyorum. Ağaç yap, onu yap bunu yap derken bayabilirmiki. Birde istediğime uygun yine emin olamadım. Hepsi için iyi şeyler söyleniyor fakat hata yapıp yeni karakter kasabilecek lüx yok haliyle. Zaten oyunda paket almanında xp ye faydası yokmuş. O olaydı yine biraz daha rahat olabilirdim =). Tempların videolarına baktım. Fena değildi. Ufak grupla gezilir gibi duruyordu. Fakat yorumlarında "sıkıcı, bayık, cd tabanlı (cdleri yak bekle)" kafasında şeyler yazıyordu. Tabi bunu templar oynamamış insanlar da yazıyor olabilir. kısaca bi bakınmayı düşünüyorum internetden. Fakat sınıf için bi yardım alırsam iyi olur. şurada hediye kod varmış (tek acc tek kullanım. İçerisinde 7günlük gold paketi felan varmış). http://level.com.tr/index.php/haber/online/10588-500-kiiye-aion-kodu-hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Ben lvl62 gunner kastim. Lvl65 haritasina gelince isler bozuldu. Karsindaki Adam 1 saniye de 3 skill vuruyor. Duel atarken bile speed aciyorlar. Millet hile acinca gear kasmanin anlami kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Twitch de 2-3 saat pvp izledim. Bir tane şüpheli birşeyle karşılaşmadı izlediğim (eu da oynuyordu). %50 xp hedesi ile denemeyi düşünüyorumda. Sınıf bilgileri pek tatmin etmedi. 4.0 da endgame pvp yapmış varsa birşeyler yazarsa sevinirim (2 üst mesajda yazdığım yazı ile ilgili). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar