Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 kek said: sanırsın ki animesi mangaya yetişti diye seviniyor... mangası mangaya yetişen manga mı olurmuş. http://i2.mangareader.net/onepunch-man/37/onepunch-man-4495155.jpg http://i8.mangareader.net/onepunch-man-one/32/onepunch-man-one-4340771.jpg asıl eski mangayı okumayan halimden anlayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Eskisinin çizimlerine bişi demiyecem ya yeni çizimleri gördükten sonra hiç bakılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 onein çizimlerine alışttım ben aslında:) Çok güzel bölümler var esas bu bölümlerin yenileri nasıl olacak çünkü bazı monsterlar direk karalama gibi:) onlara şekil verecek adam.işi zor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ayı gibi bütçeli animesi çekilsin bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 hakikaten çekmeleri lazım. çekerler ama herhalde ya, meşhur mangakaya bile gelip "abi sen çizemiyon bırak ben çizeyim" dedirtecek kadar popüler olmuş zaten. canavarları çizer ya, şu ana kadar bayağı iyi yansıttı bütün karakterleri. dat tatsumaki. http://z.mhcdn.net/store/manga/11912/067.0/compressed/p015.jpg http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20130208035028/onepunchman/images/1/12/Tornado.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 oha o iğrenç çizimler kimin asfjlashf bunun başka mangasıda mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 o çizimler yazarın işte, webcomic bu esasen. sonra 10 milyon hit yapınca eyeshield mangaka gelip "abi çok iyi hikaye ama ben baştan çizeyim" diyor. siz onu okudunuz ama asıl hikaye o dandik çizimli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 oh be sonunda çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 süper ekşın geliyor yolda ehu. önceki arc'lardan çok daha üst seviye. da esas hikayeye yeni bölüm çıkmadı aylardır, çok sakat yerde kaldı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ilk izlediğimde ne güzeldi bi dünya bölüm vardı. şimdi seneye çıkar artık yeni bölüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=l8XR3pxVzeI http://www.youtube.com/watch?v=GWPgPWIXwlE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 one'ın mangasında şu arc bitsin de sonra anime yapsınlar bari. 12 bölüm çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Aralik diyor yeni sayi icin ama gecen sayi icinde ekim diyordu. Ocak 15 gelir artik yeni sayisi pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 15 sayfalık yeni chapter mı olur abi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 of önümüzdeki bölümleri nasıl bekleyeceksiniz cidden üzülüyorum böyle accık accık vereceklerse. esas olay şimdi başladı ehu. ama helal olsun adam da çok iyi hakkını vermiş çizimleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 işte abi muazzam çizimler. Ama yetmiyor anas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Sacinin niye dokuldugu ile ilgili twist bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 saç Onu işlemişlerdi zaten manganın bir yerinde. İnsanüstü train'in vücuda yarattığı stress sebebiyle döküldü falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ben yine ele alacaklar diye fahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bi ekstra bölümde tuvalete koştururken saçları dökülüyordu.orda başlamıştır belki dökülmeye aslfhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 çeyrek çaptır çıkarmış gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 öff az az veriyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Hay sıçayım bunların yapacağı işe... Pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ama adam da BÜTÜN ŞEHRİ çiziyor. adamın tek sayfadaki çizimleri esas hikayenin 90 chapter'ına denk filandır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 son sayiya baktim da, herif gercekten iyi cizmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar