KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 off okuyun çok zevkli plot Onepunch-Man follows the life of an average hero who manages to win all of his battles with only one punch! This ends up being the cause of a lot of frustration as he no longer feels the thrill and adrenaline of fighting a tough battle. Maybe all of his rigorous training to become strong wasn't worth it. After all what's so good about having an overwhelming power? http://mangafox.me/manga/onepunch_man/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 of cok iyi listeme aldım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 beklenen plot dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 9'a kadar geldim çok iyi gidiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 21.4 asdasfasdasfsad http://z.mfcdn.net/store/manga/11362/021.4/compressed/ropm_021-004_065-066.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ben de bunu çok sevdim.Mutlaka okunmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://i.imgur.com/oW4ru.gif http://i.imgur.com/hYcc5.gif şunun yeni bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum.(İlk resme tıklayınca oluyor nedense) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 of harbi ya çok az çok uzun sürede çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 murata arada streamliyor bu sırada merak edeniniz varsa http://www.ustream.tv/channel/nebu-kuro1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aaa ben bunu okuycaktım onuttum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 adam 10snde bakığımız şeye ne emek verdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Of çok güzel ya Bir yerden sonra sıkar diyordum ama yanılmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 14 sayfa cok az animesini istiyoruz. http://imageshack.us/a/img6/8788/b73.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 bu tarzda önerisi olan var mı ezik main characterin zamanla güçlenip kötüleri dövüp kızı götürdügü hikayelerden bıkkınlık geliyo .. main karakterin zaten güçlü olup karşısına cıkanları her seferinde ezdiği manga ve animeler daha çekici gelio bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 ZiFir said: bu tarzda önerisi olan var mı ezik main characterin zamanla güçlenip kötüleri dövüp kızı götürdügü hikayelerden bıkkınlık geliyo .. main karakterin zaten güçlü olup karşısına cıkanları her seferinde ezdiği manga ve animeler daha çekici gelio bana göre. ezik karakterin zamanla güçlenip kötüleri dövüp kızı götürdüğü hikayelerden bi iki tavsiye versene. şu ara o tarz uzun soluklu birşey izleyesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 shounen klansmanı %90 o şekilde ilerliyo genel itibariyle.japonyadaki dergiyi okuyan kitleye hitap etsin kendiyle karakteri özdeşleştirsin diye ezik tipleri main karakter seçiyolar mangakalar. manga veya anime top 100 tarzı bi google larsan netten daha önce okumadıgın veya izlemedigin bi tanesini seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 ZiFir said: bu tarzda önerisi olan var mı ezik main characterin zamanla güçlenip kötüleri dövüp kızı götürdügü hikayelerden bıkkınlık geliyo .. main karakterin zaten güçlü olup karşısına cıkanları her seferinde ezdiği manga ve animeler daha çekici gelio bana göre. hakuto no ken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Power rangers vardı ama o anime değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 kenichi var en iyisi. hakuyo no kende paso imba deilmi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yok adam zaten kenichi tarzından bıkkınlık geliyor, herkesi baştan beri döven arıyor. hokuto no ken i o yüzden yazdı yani. hatta ne kadar gar karakter varsa vermeli, çünkü arkadaş bildiğin testosteron arıyor. onun için de genellikle eski mangalara da bakılabilir. sakigake otokojuku nun animesini izlemiştim örneğin hokuto no kenden sonra. aynı kafa da, aynı hissiyat yoktu. kongou bancho ya da bakabilirsin. worst var, benim de okumak isteidklerim listesinde. crows a da bakabilirsin. sun ken rock var manhwa. pek sevmemiş olsam da, god of high school ve gamaran ı da bi kontrol edebilirsin. beelzebub da en popüler olanlarından. var yani aslında yine ararsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Dei said: yok adam zaten kenichi tarzından bıkkınlık geliyor, herkesi baştan beri döven arıyor. hokuto no ken i o yüzden yazdı yani. hatta ne kadar gar karakter varsa vermeli, çünkü arkadaş bildiğin testosteron arıyor. onun için de genellikle eski mangalara da bakılabilir. sakigake otokojuku nun animesini izlemiştim örneğin hokuto no kenden sonra. aynı kafa da, aynı hissiyat yoktu. kongou bancho ya da bakabilirsin. worst var, benim de okumak isteidklerim listesinde. crows a da bakabilirsin. sun ken rock var manhwa. pek sevmemiş olsam da, god of high school ve gamaran ı da bi kontrol edebilirsin. beelzebub da en popüler olanlarından. var yani aslında yine ararsan. tavsiyelerin için taşekkürler.Sakigake Otokojuku hariç digerlerinde upto date durumdayım.eskiler hakikaten cevher benim istedigim tarzda ama çevirileri ya olmuyor ya da cok kotu durumda cogunun.japonca ögrenmek lazımdı da ona da üşendim zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Cuce said: kenichi var en iyisi. hakuyo no kende paso imba deilmi adam ya e adam sürekli imba charlı manga sormuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ZiFir said: Dei said: rokudenashi blues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ZiFir said: shounen klansmanı %90 o şekilde ilerliyo genel itibariyle.japonyadaki dergiyi okuyan kitleye hitap etsin kendiyle karakteri özdeşleştirsin diye ezik tipleri main karakter seçiyolar mangakalar. manga veya anime top 100 tarzı bi google larsan netten daha önce okumadıgın veya izlemedigin bi tanesini seçebilirsin. mangakalar ezik tip secmiyor kengo anlayisini mangada surduruyor ama gaijinler bunu bilmiyor ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar