Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mel gibson niye sevilmez?

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Tom'un üst dişlerinin normal olmadığını onun yerine tam ortada bir diş ve iki yana normal ilerlediğini öğrendiğimden beri başka bir gözle bakıyorum :P

ön dişlerinde eksik yok da orta hat kayıklığı var adamda burnunda et varmış hep ağzı açık uyumuş böyle yamuk gelişmiş
simetrik olsa da yine kurtarmaz gerçi. çirkin tom çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

o adamın yaşam tarzıda bi acayip zaten acayip içki içen bi tipmiş barlarda sürekli kavga edermiş kavgacıda bi adammış .Acayip güçlüymüş bünyesi ama . karısıylada boşanmış bu olaylar yüzünden . ben severim bu tarz insanları . ayrıca braveheart harici tonla iyi filmi var yapmayın .Bruce Willisle karıştırdınız siz heralde . Vatansever, payback , maverick , kadınlar ne ister bunlar on numero filmler bence .
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada filmlerine baktım tekrar Mel Gibson'ın, bu adama vasat oyuncu, kötü filmlerde oynamış diyenler halt etmiş lan. Unutmuşum çoğunu filmlerin ama isimleri görünce hepsini zevkle, heyecanla izlediğim aklıma geldi.

Lethal Weapon serisi
Braveheart
Mad Max serisi
Consp Theory
THe Patriot
What Women Want
We Were Soldiers
Payback
Ransom
Maverick

Mel iyi oyuncudur ve karizmatiktir önemlisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Braveheart'tan cok Lethal Weapon ve Payback hastasiyim ben. Bir de Gelibolu filminde bi deparci haberciyi oynuyordu. O film de baya etkileyiciydi. Onun disinda irkci ve alkolik oldugunu ben de cok duydum. Kisiligini pek bilmiyorum ama liseye kadar onun filmleriyle büyüdügüm icin faniydim hep.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...