Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi bu adamda bi yamukluk var diyodum ama çıkaramıyodum bi türlü, teşekkürler abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Absolut said: Tom'un üst dişlerinin normal olmadığını onun yerine tam ortada bir diş ve iki yana normal ilerlediğini öğrendiğimden beri başka bir gözle bakıyorum :P ön dişlerinde eksik yok da orta hat kayıklığı var adamda burnunda et varmış hep ağzı açık uyumuş böyle yamuk gelişmiş simetrik olsa da yine kurtarmaz gerçi. çirkin tom çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 tom da çirkinse holivud kapasın kepenkleri artık. anguttan hallice adamlara ekşın çevirtiyorlar sırf 50'yi geçmemiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Absolut said: Tom'un üst dişlerinin normal olmadığını onun yerine tam ortada bir diş ve iki yana normal ilerlediğini öğrendiğimden beri başka bir gözle bakıyorum :P Ortodontik tedavi gordu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 sen mi gosterdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 said: birde dendiği gibi braveheart dışında elle tutulur filmi yok. Abi Lethal Weapon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 cons theory yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 o adamın yaşam tarzıda bi acayip zaten acayip içki içen bi tipmiş barlarda sürekli kavga edermiş kavgacıda bi adammış .Acayip güçlüymüş bünyesi ama . karısıylada boşanmış bu olaylar yüzünden . ben severim bu tarz insanları . ayrıca braveheart harici tonla iyi filmi var yapmayın .Bruce Willisle karıştırdınız siz heralde . Vatansever, payback , maverick , kadınlar ne ister bunlar on numero filmler bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 http://2.bp.blogspot.com/_Ph8V052fCNE/TFIEymTf-OI/AAAAAAAAJcY/DGWrBVQRTOs/s400/Tom-Cruise-Tooth.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bu arada filmlerine baktım tekrar Mel Gibson'ın, bu adama vasat oyuncu, kötü filmlerde oynamış diyenler halt etmiş lan. Unutmuşum çoğunu filmlerin ama isimleri görünce hepsini zevkle, heyecanla izlediğim aklıma geldi. Lethal Weapon serisi Braveheart Mad Max serisi Consp Theory THe Patriot What Women Want We Were Soldiers Payback Ransom Maverick Mel iyi oyuncudur ve karizmatiktir önemlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 adamın oynadıgı nerdeyse bütün filmler duygu sömürüsü üzerine kurulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 katılmıyorum, duygu sömürüsü çok başka bişey "abi filmin 5. dakkasında ağlamaya başlıyosun" tarzı filmlerdir mesela duygu sömürüsü üzerine kurulan filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yoo Braveheart ta da vardı duygu sömürüsü, we were soldiersda da vardı. adamın oynadıgın oynadıgı tüm karkaterler dünyanın en iyi insanı izlenimi verilsin diye oluşturulmuş türk filmlerindeki cüneyt arkın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 anlamadım, filmlerin duygu sömürüsü üzerine kurulmuş olmasına mı taktın, yoksa mel gibson'ın screen persona'sına mı? ikisi ayrı şeyler çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bildiğin bizim bağnazlar gibi katolik bağnazı.Bide duygu sömürüsü derken ağlayan köpek bakışından başka bişi yok. off topik cage dede malak bakışı vardır klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/475/627/fd7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 piyasa adamı ya sadece işi düşünce arar sonra nerede gördüm ben seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Yobaz olduğu için sevilmiyor. video koymaya çalıştım, beceremedim, gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Braveheart'tan cok Lethal Weapon ve Payback hastasiyim ben. Bir de Gelibolu filminde bi deparci haberciyi oynuyordu. O film de baya etkileyiciydi. Onun disinda irkci ve alkolik oldugunu ben de cok duydum. Kisiligini pek bilmiyorum ama liseye kadar onun filmleriyle büyüdügüm icin faniydim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar