capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://sanat.milliyet.com.tr/burhan-dogancay-yasamini-yitirdi/plastiksanatlar/haberdetay/16.01.2013/1656054/default.htm?ref=milliyet_anasayfa türk resmi için çok önemli insanlardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yazık be memlekete bak (forumun haline) illa pop star, top star olmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 rip gecen ay istanbulmodernde gorebilmistim bikac eserini. büyük kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 büyük kayıp. yazık bu ülkeye. (tanımam etmem esasen. 12 dakikada yorum yapılmayınca kızan arkadaşı rahatlatıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yazik olmus tabi. Murat ulker saolsun degeri milyon dolarlik turk sanatcisina ulasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 imamizer said: büyük kayıp. yazık bu ülkeye. (tanımam etmem esasen. 12 dakikada yorum yapılmayınca kızan arkadaşı rahatlatıyorum.) alakası yok. amy winehouse ölüyor ortalığı yıkıyorsunuz. bu kadar değerli bir sanatçımız vefat ediyor. kim olduğundan bile haberiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 84 yasinda olmek normal bi durum, topragi bol olsun. eserlerini oldurmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Huzur içinde yatsın. Tabloları için tıklayınız linki aradım yalnız haberde. O edayla yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 capitancommodore said: imamizer said: büyük kayıp. yazık bu ülkeye. (tanımam etmem esasen. 12 dakikada yorum yapılmayınca kızan arkadaşı rahatlatıyorum.) alakası yok. amy winehouse ölüyor ortalığı yıkıyorsunuz. bu kadar değerli bir sanatçımız vefat ediyor. kim olduğundan bile haberiniz yok. popular culture pwnz art :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 adam için rip de. neyin atarı ki bu? gayet normal bir olay. eşi dostu tanıdığı kalabalık adamın cenazesi nasıl kalabalık oluyorsa bu olay da aynı mantık. Hatta popülarite deniliyor bu olaya http://en.wikipedia.org/wiki/Popularity Ve evet tanımıyorum adamı. Niye tanıyayım? Benim şehrimde resmini mi sergilemiş? Bilmem gereken süper güzel bir çalışma mı yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kek said: adam için rip de. neyin atarı ki bu? gayet normal bir olay. eşi dostu tanıdığı kalabalık adamın cenazesi nasıl kalabalık oluyorsa bu olay da aynı mantık. Hatta popülarite deniliyor bu olaya http://en.wikipedia.org/wiki/Popularity Ve evet tanımıyorum adamı. Niye tanıyayım? Benim şehrimde resmini mi sergilemiş? Bilmem gereken süper güzel bir çalışma mı yapmış? amy winehouse ne yapmış sana. sadece tabir olarak amy winehouse'u kullnıyorum anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 popüler kültür e bu kadar karşı olmak niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 aquila said: 84 yasinda olmek normal bi durum, topragi bol olsun. eserlerini oldurmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 capitancommodore said: imamizer said: büyük kayıp. yazık bu ülkeye.(tanımam etmem esasen. 12 dakikada yorum yapılmayınca kızan arkadaşı rahatlatıyorum.) alakası yok. amy winehouse ölüyor ortalığı yıkıyorsunuz. bu kadar değerli bir sanatçımız vefat ediyor. kim olduğundan bile haberiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 capitancommodore said: imamizer said: büyük kayıp. yazık bu ülkeye. (tanımam etmem esasen. 12 dakikada yorum yapılmayınca kızan arkadaşı rahatlatıyorum.) alakası yok. amy winehouse ölüyor ortalığı yıkıyorsunuz. bu kadar değerli bir sanatçımız vefat ediyor. kim olduğundan bile haberiniz yok. AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 huzur bulsun. ayrıca resimden daha çok başarılı illustrasyonlarıyla öne çıkan birini tanımak için özel olarak o dalla ilgili olmak lazım. burada atarlanan arkadaşlar kaç tane hat sanatçısı tanıyor mesela? veya kaç pandomimci biliyorlar ölünce koşarak cenazesine gitme isteği falan duydukları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 güzel soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bu arada burhan dogancay da gayet `populer kultur` kaliyor sanat camiasinda. hani bol keseden atmayalim `AA BABA COK BUYUKTU` falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ben tanımıyorum valla ama atar yapan arkadas niye cevap vermiyor meraktayım. Bugün atar yapanlar cevap verildi mi topic e ugramaz oldular lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Tanimiyorum. Umrumda da degil.net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bravo alkışlıyoruz arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Haberlerde gördüm bende. Bayağı bayağı başarılı biriymiş. Yakınları falan "ölmeden önce sanatının değerinin bilindiğini gördü" dediler. Türkiye gibi bir yerde sanatçı olan biri için gayet iyi bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 üzülmedim, hiç ölmese kıskanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Dworgian said: Ben tanımıyorum valla ama atar yapan arkadas niye cevap vermiyor meraktayım. Bugün atar yapanlar cevap verildi mi topic e ugramaz oldular lol laf anatılmıyor bazı arkadaşlara da ondan. ilgileri yok, bildikleri bir konu değil boş boş konuştukları zaman dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Sufi said: huzur bulsun. ayrıca resimden daha çok başarılı illustrasyonlarıyla öne çıkan birini tanımak için özel olarak o dalla ilgili olmak lazım. burada atarlanan arkadaşlar kaç tane hat sanatçısı tanıyor mesela? veya kaç pandomimci biliyorlar ölünce koşarak cenazesine gitme isteği falan duydukları? evet abi haklısın o konuda ama ben yine bilinebileceğini düşündüm ve bilinmeli de ona üzüldüm saçma sapan insanları tanıyorlar memleketin önemli insanlarını tanımıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar