contas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bir iç mimar olarak sitenize yeni katıldım, amacım düzeyli bir paylaşımda bulunmak... evet görsel sanatlar bizim işimiz, daha doğrusu bizimle bağlantılı... ilk paylaşımım sizlerle dekorayonunuzda kullanılabileceğiniz ve görsel olarak sizlere tatmin edecek tablolar ile başlayalım.... fikirleriniz benim için önemldir... Örnekler : çok güzel temesaı olan, genellikle açık salonlarda kullanabileceğimiz görselliği çok yüksek bir tablo... buda favori tablolarım arasında... kahve tonlarda uyum harika, şahane duracak bir tablo büyük bir salona harika bir tablo daha yatak odası için çok ideal bir tablo olduğunu düşünüyorum... ismi milanoymuş, güzel bir tablo, ısışıklı ortamlarda tercih edilebilir... sevgiler saygılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 2. ve sonuncu güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 çok iyi bir reklam topiği olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 neden birden fazla parçaya bölünmüş hepsi, tüm olarak neden konulmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 çetintaşın oğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bizim zaten kanvasçımız var. geldiğin yere dön ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mal said: neden birden fazla parçaya bölünmüş hepsi, tüm olarak neden konulmamış? poster baskısı dururuyor tek parça, böyle olunca kanvasa çalışmış görüntüsü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 koskoca tek parça koy direk reklam brandası oluyor zaten görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Adama niye kızdınız ki? Para kazanmak istiyor olmak suç mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Para kazanmak istemesi suç değil de foruma dahil olup hiç katkısı olmadan bodoslama reklam girip takılanlar genelde sevilmiyo, trolleniyo. edit: bi de "görsel sanat tablosu" ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Foruma katkısı olmak ne demek? Kızılay mı burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Örneğin paticik'e özel indirim kodu uygulayarak foruma katkı sağlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Esrk said: Foruma katkısı olmak ne demek? Kızılay mı burası? şu yaptığın yorum katkı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 dedim belki biraz daha yorumlu tutumlu bi devamı olru gelir ama yok belliki, kitliyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar